Gość: igor Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 19:49 rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATEXXX Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.petrus.pl 24.04.09, 19:55 DLA MNIE REWELACJA I MUZA I KLIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość osłuchany Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 20:01 Jestem trochę osłuchany i opatrzony,ale czegoś takiego dawno nie słyszałem i nie widziałem) Muza wymiata i obrazek też...wokal świetny i te smyki,geniusze to robili,a przynajmniej profesjonaliścimiłe dla ucha i oka no no tylko pozazdrościć talentu i wyobraźni....powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 20:06 świetna produkcja Olga ty wiesz,że jesteś suuuuuuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 20:08 laska z super głosem.......podaj namiary.....chcę się z tobą ożenić** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WREDNA Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.ukonline.co.uk 24.04.09, 20:39 DO KITU POLSCY WYKONAWCY NIGDY CHYBA NIE ZAISTNIEJĄ NA ŚWIECIE NAWET 'TATU' BYŁO LEPSZE, SORKI ALE DLA MNIE TO KICHA I JUŻ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.bb.sky.com 24.04.09, 21:04 zastanawia mnie czemu polacy tak sie sila zeby zachodem zajechalo?(nie chodzi o spiewanie w j.angielskim-to jest OK) czemu ta wokalistka na sile stara sie udawac ze ma czarny glos i czarna dusze?? to jest mega wtorna-na sile robiona-pseudoczarna-muza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.dsl.irvnca.sbcglobal.net 24.04.09, 22:26 Teledysk b dobry, muza fajna, tylko nad akcentem musza troche popracowac bo strasznie "polski" ten ich angielski jest. Poza tym SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 24.04.09, 22:28 moze i teladysk dobry(powiedzmy), ale mrownie dobrze moglaby to spiewac frytka.nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.171.201.101.awakom.net 24.04.09, 22:51 Nowatorski HAHAHAHA. Widać że dla niektórych świat muzyczny zaistniał max. 5 lat temu. Po pierwsze teledysk jest ewidentną kalką kilku technik zastosowanych już 20,30 lat temu "Sledgehammer" "Killer (Papa Was a Rolling Stone)" i nie pomny w tej chwili paru innych tytułów. No ale przynajmniej wzorce czerpane od najlepszych. Po drugie JAK NA POLSKIE WARUNKI teledysk jest od strony technicznej dobrze wykonany i wyróżnia się, co pokazuje, że nawet w kraju nad Wisłą można. Choć do w 100% NOWATORSKIEGO pomysłu jeszcze droga daleka. Niestety z drugiej strony razi brak pomysłu na motyw przewodni, de facto nie wiadomo o czym i po kiego to to. Po trzecie muza+wokal po 2 minutach robią się monotonne, męczące, wręcz pod koniec drażniące. Ewidentny brak rozwinięcia tematu. Po czwarte mimo wszystko źle to świadczy o polskim szołbiznesie, skoro ten teledysk miałby zostać najlepszym klipem roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.acn.waw.pl 24.04.09, 23:14 Muzyka jak dla mnie okropnie monotonna, szybko meczy, ale ok, co kto lubi. Ale teledysk? Gdzie ta rewelacja?? Takie teledyski to sie robi jak sie nie ma pomyslu na fabule i niewielkie srodki finansowe na efekty: ot kolaz zdjec i rysunkow. Slabiutkie to to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary gość Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: 83.13.74.* 24.04.09, 23:53 No cóż, widać, ze oglądali "Sledge Hammer" Petera Gabriela. Nic nowego. Tylko że muzyka również - niestety - nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestyjaa Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 00:08 no cóż, mnie nie zachwyca. Widziałam znacznie lepsze teledyski. Muzyka tez nie jest powalająca, moze się wydawać niezwykła komus, kto mało wie o muzyce i słucha głównie tego co mozna znalezc w necie. No labo komus, kto po prostu ma taki gust. Do mnie totalnie nie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.kgu.de 25.04.09, 00:13 a co w tym takiego rewelacyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: 80.50.127.* 25.04.09, 00:18 change.menelgame.pl/change_please/2689265/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.tvk.torun.pl 25.04.09, 01:59 do doopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flan Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.limes.com.pl 25.04.09, 02:14 Widzialem przynajmniej 2 teledyski w podobnej formie. Nie widzę w tym nic nowatorskiego, chyba, że brać pod uwage tylko nasze podwórko. Teledysk w power point he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markuz Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.stroma.bial.pl 25.04.09, 02:47 to jest dobry klip? po kilkunastu sekunadach widać że nie zanosi się na nic specjalnego... proponuję klip do piosenki "wizje" kapeli Sandaless, tam widać jakąś myśl przewodnią i pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.acn.waw.pl 25.04.09, 03:29 Clip dobry, ale bez przesady. Numer niestety słaby, same klisze, bez haka. Proponuję posłuchać np. Foreign Exchange żeby skumać jak można jeszcze robić świeży nu soul pod koniec dekady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruti Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 03:50 kobieta nie powinna spiewac po angielsku... akcent jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.range81-159.btcentralplus.com 25.04.09, 06:00 Całkiem spoko kawałek ale nad wymową angielskiego proponuję popracować. Wtedy może i na zachodzie uda się sprzedać, bo chyba o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 07:05 Faktycznie pofeska, gratulacja dla autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc,Danka z Danii Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.cpe.ge-0-1-0-1104.frvnqu1.customer.tele.dk 25.04.09, 07:15 Mnie sie podobalo.Bardzo fajny teledysk,swietnie sie slucha i oglada.A powyzsze krytykanctwo,to typowo polskie,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thx Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: 89.167.24.* 25.04.09, 07:21 ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycio Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 08:29 najlepszy polski teledysk to czarno-białe MAANAMY z lat wczesnych osiemdziesiątych!! zobacz na you tube Odpowiedz Link Zgłoś