Dodaj do ulubionych

NuSoul City - White Chocolate Pt2

• Gość: igor Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 19:49
      rewelacyjne
    • Gość: KATEXXX Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.petrus.pl 24.04.09, 19:55
      DLA MNIE REWELACJA I MUZA I KLIP
    • Gość: gość osłuchany Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 20:01
      Jestem trochę osłuchany i opatrzony,ale czegoś takiego dawno nie słyszałem i nie widziałem)
      Muza wymiata i obrazek też...wokal świetny i te smyki,geniusze to robili,a przynajmniej profesjonaliścismilemiłe dla ucha i oka no no tylko pozazdrościć talentu i wyobraźni....powodzenia
    • Gość: muzyk Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 20:06
      świetna produkcja
      Olga ty wiesz,że jesteś suuuuuuuuuuuper
    • Gość: adamo Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 20:08
      laska z super głosem.......podaj namiary.....chcę się z tobą ożenićkiss**
    • Gość: WREDNA Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.ukonline.co.uk 24.04.09, 20:39
      DO KITU POLSCY WYKONAWCY NIGDY CHYBA NIE ZAISTNIEJĄ NA ŚWIECIE NAWET 'TATU' BYŁO LEPSZE, SORKI ALE DLA MNIE TO KICHA I JUŻ!!
    • Gość: maja Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.bb.sky.com 24.04.09, 21:04
      zastanawia mnie czemu polacy tak sie sila zeby zachodem zajechalo?(nie chodzi o spiewanie w j.angielskim-to jest OK) czemu ta wokalistka na sile stara sie udawac ze ma czarny glos i czarna dusze??
      to jest mega wtorna-na sile robiona-pseudoczarna-muza
    • Gość: maro Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.dsl.irvnca.sbcglobal.net 24.04.09, 22:26
      Teledysk b dobry, muza fajna, tylko nad akcentem musza troche popracowac bo strasznie "polski" ten ich angielski jest. Poza tym SUPER.
    • Gość: gosc Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 24.04.09, 22:28
      moze i teladysk dobry(powiedzmy), ale mrownie dobrze moglaby to spiewac frytka.nuda.
    • Gość: Behemot Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.171.201.101.awakom.net 24.04.09, 22:51
      Nowatorski HAHAHAHA. Widać że dla niektórych świat muzyczny zaistniał max. 5 lat temu. Po pierwsze teledysk jest ewidentną kalką kilku technik zastosowanych już 20,30 lat temu "Sledgehammer" "Killer (Papa Was a Rolling Stone)" i nie pomny w tej chwili paru innych tytułów. No ale przynajmniej wzorce czerpane od najlepszych. Po drugie JAK NA POLSKIE WARUNKI teledysk jest od strony technicznej dobrze wykonany i wyróżnia się, co pokazuje, że nawet w kraju nad Wisłą można. Choć do w 100% NOWATORSKIEGO pomysłu jeszcze droga daleka. Niestety z drugiej strony razi brak pomysłu na motyw przewodni, de facto nie wiadomo o czym i po kiego to to. Po trzecie muza+wokal po 2 minutach robią się monotonne, męczące, wręcz pod koniec drażniące. Ewidentny brak rozwinięcia tematu. Po czwarte mimo wszystko źle to świadczy o polskim szołbiznesie, skoro ten teledysk miałby zostać najlepszym klipem roku.
    • Gość: me Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.acn.waw.pl 24.04.09, 23:14
      Muzyka jak dla mnie okropnie monotonna, szybko meczy, ale ok, co kto lubi. Ale teledysk? Gdzie ta rewelacja?? Takie teledyski to sie robi jak sie nie ma pomyslu na fabule i niewielkie srodki finansowe na efekty: ot kolaz zdjec i rysunkow. Slabiutkie to to.
    • Gość: szary gość Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: 83.13.74.* 24.04.09, 23:53
      No cóż, widać, ze oglądali "Sledge Hammer" Petera Gabriela. Nic nowego. Tylko że muzyka również - niestety - nic nowego.
    • Gość: bestyjaa Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 00:08
      no cóż, mnie nie zachwyca. Widziałam znacznie lepsze teledyski. Muzyka tez nie jest powalająca, moze się wydawać niezwykła komus, kto mało wie o muzyce i słucha głównie tego co mozna znalezc w necie. No labo komus, kto po prostu ma taki gust. Do mnie totalnie nie trafia.
    • Gość: gr Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.kgu.de 25.04.09, 00:13
      a co w tym takiego rewelacyjnego?
    • Gość: gość Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: 80.50.127.* 25.04.09, 00:18
      change.menelgame.pl/change_please/2689265/
    • Gość: asia Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.tvk.torun.pl 25.04.09, 01:59
      do doopy
    • Gość: flan Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.limes.com.pl 25.04.09, 02:14
      Widzialem przynajmniej 2 teledyski w podobnej formie. Nie widzę w tym nic nowatorskiego, chyba, że brać pod uwage tylko nasze podwórko. Teledysk w power point he he...
    • Gość: markuz Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.stroma.bial.pl 25.04.09, 02:47
      to jest dobry klip? po kilkunastu sekunadach widać że nie zanosi się na nic specjalnego... proponuję klip do piosenki "wizje" kapeli Sandaless, tam widać jakąś myśl przewodnią i pomysł...
    • Gość: malkontent Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.acn.waw.pl 25.04.09, 03:29
      Clip dobry, ale bez przesady. Numer niestety słaby, same klisze, bez haka. Proponuję posłuchać np. Foreign Exchange żeby skumać jak można jeszcze robić świeży nu soul pod koniec dekady smile
    • Gość: maruti Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 03:50
      kobieta nie powinna spiewac po angielsku... akcent jak cholera...
    • Gość: dude Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.range81-159.btcentralplus.com 25.04.09, 06:00
      Całkiem spoko kawałek ale nad wymową angielskiego proponuję popracować. Wtedy może i na zachodzie uda się sprzedać, bo chyba o to chodzi.
    • Gość: tay Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 07:05
      Faktycznie pofeska, gratulacja dla autorów.
    • Gość: Gosc,Danka z Danii Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.cpe.ge-0-1-0-1104.frvnqu1.customer.tele.dk 25.04.09, 07:15
      Mnie sie podobalo.Bardzo fajny teledysk,swietnie sie slucha i oglada.A powyzsze krytykanctwo,to typowo polskie,niestety.
    • Gość: thx Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: 89.167.24.* 25.04.09, 07:21
      ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rycio Re: NuSoul City - White Chocolate Pt2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 08:29
      najlepszy polski teledysk to czarno-białe MAANAMY z lat wczesnych osiemdziesiątych!! zobacz na you tube

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka