Gość: babyduck Re: Dziecięce piosenki - cz.2 IP: *.mos.gov.pl 02.06.09, 09:26 Dla mnie zawsze i wszędzie na pierwszym miejscu będą "Kolorowe kredki". Do tej pory znam tekst na pamięć, a do przedszkola chodziłam 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziecięce piosenki - cz.2 IP: *.dialog.net.pl 02.06.09, 09:44 piosenkę "domowa piosenka" śpiewa chłopczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziecięce piosenki - cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 10:38 dla tych co nie potrafią kojarzyć faktów : skoro jest tytył DZIECIĘCE PIOSENKI CZ 2 to musi byc i cz 1 : www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,6411168,15_najlepszych_piosenek_dzieciecych_z_lat_80_i_90.html link pod artykułem.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabka57 Re: Dziecięce piosenki - cz.2 02.06.09, 10:52 Pamiętacie piosenke - czy ktoś widział dziub dziuba jak wygląda dziub dziub Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz74 Re: Dziecięce piosenki - cz.2 02.06.09, 15:33 Takie piosenki powinny być przypominane i wydawane na płytach. Mam nadzieję, że powstanie 3 i nie ostatnia część kolekcji.Wiele było piosenek z filmów i seriali, często są zapominane i odkurzane po latach.Dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnek Re: Dziecięce piosenki - cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 09:35 Domowe przedszkole - cudowna piosenka! Moje lata młodości wracają! www.coool-stuff.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: Dziecięce piosenki - cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:14 "kissinger77" widzę że ty z tych "tolerancyjnych" Z polityką to wyp***dalaj na strony g. wybiórczej. Co do "zabiorę brata...", gdybyś nie zauważył to dziś cenzura dopuszcza na anteny tylko wykonawców wypromowanych przez programy typu JAK ONI UDAJĄ ŻE ŚPIEWAJĄ lub takich którzy zasłynęli z tego że uprawiali "miłość" w publicznym szalecie tak więc twoje obawy są bezpodstawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: Dziecięce piosenki - cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:25 teodor_bombka ... Ty to masz fantazję. Ciekawe co by na to powiedział Freud? Może kiedyś ci się uda biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś