Dodaj do ulubionych

Europe - Last Look At Eden [teledysk]

IP: *.ekspres.net.pl 04.06.09, 15:06
wkurza mnie trochę to turu tu tu....ogólnie obleci...chociaż to taki zlepek innych piosenek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: 212.180.168.* 04.06.09, 19:35
      Teledysk w ich konwencji - kicz pełna gębą. Ten róż, koorfa. woaklista z plastiku, trzyma fason.
    • Gość: digribeba Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.chello.pl 04.06.09, 21:13
      europe po reaktywacji trzyma fason. kawal dobrej muzy, gdyby zdjac typowa dla lat 80ych aranzacje z piosenek z tamtego okresu to sie okazuje, ze to calkiem zgrabne i swietnie napisane piosenki. jestem fanem.
    • mike69 Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] 05.06.09, 10:33
      całkiem fajne, spodziewałem się strasznej kupy
    • Gość: gość Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:29
      Kawał dobrej muzyki i obrazu. Warto poznać ten utwór, podobnie jak całą setkę Europe, nie tylko TFC i Carrie.
    • Gość: Gość Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: 78.88.70.* 25.06.09, 13:01
      Jestem po przesłuchaniu. Musze powiedzieć, ze ten zespół coraz bardziej mnie zawodzi. Od co... takie sobie pitu pitu. Ani to parzy, ani ziębi. Takie to nijakie. Według mnie zupełny brak starego, charakterystycznego stylu.
    • Gość: gosc Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:46
      NIestety nowa plyta zapowiada sie gorzej niz dwie ostatnie
    • Gość: JA Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 22:30
      Się nie znacie. Fajne i melodyjne. Sam jesteś z plastiku! nie jesteś fanem to się nie wypowiadaj!
      • Gość: ana Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: 213.77.117.* 13.08.09, 00:12
        utwor fajny .A tak na marginesie jak Europe ma kiedys przyjechac do
        Polski skoro jest pod ich adresem tyle krytyki w innych krajach jest
        szal na ich koncertach chyba jest za malo fanow
    • Gość: Ola Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.fbx.proxad.net 06.09.09, 22:15
      Autor artykulu albo jest za mlody na opinie o zespolach z lat 80-ych albo nie lubi Europe.
      Pozwolmy kazdemu lubic to na co ma ochote i szanujmy niezaleznoscsmile
      Jestem fanem. Dwie ostatnie plyty byly kiepskie. Ta wcale byc nie musi. Ale to juz do obgadania na stronie fanow E.
      Pozdrawiam
    • Gość: kasia Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 23:18
      Mi się podoba! Jestem ich fanką od 25lat. Dinozaury rocka ale grają
      wciągająco. Jak się komuś nie podoba,to niech nie słucha- ale dla ICH fanów
      płyta jest OK. A tak na marginesie to Start from the dark też mi się podoba.
      Devil sing the blues!!
    • Gość: lucek Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 11:12
      mi się podoba, nie zapominajcie że płyty to tylko wierzchołek góry lodowej, przecież oni grają świetne koncerty no.. i trzymają się już lata, ja ich podziwiam i muszę przyznać że dobrą muzykę grają.. glam metaluś ;D
      to jest specyficzny gatunek muzyki, ja lubię i znam całą dyskografię ;]
      lol: tfc i carrie, aleś pojechał im, chyba sam tylko tego słuchasz;P
    • Gość: aguś Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: 212.122.206.* 21.09.09, 19:35
      mię się bardzo podoba. Szkoda tylko, że w naszym pięknym kraju albo się ich olewa, albo opluwa, bo Europe - wiadomo, tfc i nic więcej. Żal, nie doczekamy chyba koncertu u nas sad
    • Gość: sj Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.112.202.84.customer.cdi.no 30.10.09, 21:08
      jak na Europe to rewelacji nie ma !!! ludzie jak się wraca po latach to nie z takim utworem. Ogólnie może być ale niebędzie o nich nigdzie słychać,najwyżej w polsat2 lub tv4.
    • Gość: jacur Re: Europe - Last Look At Eden [teledysk] IP: *.chello.pl 07.12.09, 11:11
      @sj: po latach to oni wrócili 5 lat temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka