Gość: kolo IP: *.acn.waw.pl 17.06.09, 08:46 wstawka z scarfacem rządzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jatoja Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 11:20 świetny cover, fajny głos ma wokalista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:43 to co mi do łba przyszło: wham!, Mario, kryzys gospodarczy, Star Wars, świńska grypa, postać Kurta Cobaina, Barack Obama, NBA, walki ekologów, ropa, Michael Jackson, George Michael, hot wheels. Męczą mnie jeszcze te rowery i Chiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.chello.pl 17.06.09, 12:01 Kapela ma dobry warsztat, wokalista świetny głos, szkoda tylko, że grają trochę zbyt popowo jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_bombka Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] 17.06.09, 12:53 ja tam jeszcze się dojrzałem: karate kid, godzilla, nightrider, ghostbusters. Rowery to E.T. No gry z Atari - na pewno Pitfall,Donkey Kong, i gra w klimacie Rock&Diamonds (nawet kolor ziemi jest ten sam, ale nazwy nie pamiętam). Za to piosenka sama w sobie straszna, jakby Nickelback spotkał się z Szymonem Wydrą. Takie to mocne, takie rockowe a mimo to słodkie jak landryna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopy Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.09, 14:33 filmy: GhostBusters, Scarface, ET, TeenWolf, Powrót do przyszłości, Knightrider, Gwiezdne Wojny, Karate Kid, Miami Vice, Druzyna A gry: Street Fighter, Donkey Kong i takie tam Szczerze mówiąc to teledysk mi średnio pasuje do tej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.chello.pl 17.06.09, 16:03 gry nie z atari tylko z komodora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmk Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: 81.210.22.* 17.06.09, 16:09 Jak dla mnie lepszy cover tej piosenki zrobili Gossip na składance "Radio 1 Established 1967" Dla porównania: www.youtube.com/watch?v=ybZzx4xs4JU&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (: Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.chello.pl 17.06.09, 16:32 o ile piosenka do coverowania sie nie nadaje to teledysk pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 17:48 Bardzo fajny cover. Teodor to chyba tak mialo wyjsc, niby hard rockowo ale tez tak jak lata 80 taki lekki kicz. Cover musi byc lekkim pastiszem konwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_bombka Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] 17.06.09, 18:08 od kiedy cover ma być pastiszem konwencji? dla mnie to po prostu własna interpretacja tego, co ktoś inny wcześniej widział inaczej. może miało wyjść śmiesznie, ale dla mnie nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arielinho Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:08 Chiny? To Kim Dzong Il! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezorator Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.autocom.pl 17.06.09, 18:48 Matrix jest na początku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: Seether - Careless Whisper [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 19:28 genialny głos cover lepszy w jego wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś