foxy21 17.12.03, 12:40 Mam takie marzenie muzyczne, ale nie jest to proste (Mikolaju pomoz!) Chcialabym odwiedzic klub jazzowy BLUE NOTE, najchetniej w tego Sylwestra, bo gra tam Hancock! Kolejne marzenie, to powrot Toma Waitsa do Kongresowej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 17.12.03, 13:47 To ja mam podobne życzenia jak foxy..)))..bo też bym chciał zobaczyc Hancocka grającego na żywo....a poza tym to jeszcze chciałbym w przyszłym roku wypić nie raz piwko z TWA - rzyszami....)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 17.12.03, 13:50 Ja bym chciala, zeby sie we mnie zakochal Damon z zespolu BLUR ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: Noworoczne marzenia i zyczenia IP: *.chello.pl 17.12.03, 18:37 Mam podobne życzenie, tylko ja jestem za Brianem Molko... No i żeby Mikołaj przyniósł mi Paula McCoy'a pod choinkę (chociaż raz go na żywo zobaczyć... co najmniej dlatego, że na każdym zdjęciu wychodzi inaczej!)... No cóż, tylko z warunkiem bycia grzecznym ciut gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 17.12.03, 13:49 Moje największe marzenia są niezmienne i raczej nie zostaną zrealizowane z oczywistych względów Zobaczyć koncert Pink Floyd z okolic trasy "Wish you were here" a także koncert King Crimson z trasy koncertowej promującej "Islands". A z tych mniejszych i bardziej realnych : w końcu przyjeżdża do Polski Radiohead. Odpowiedz Link Zgłoś
bosambo Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 17.12.03, 14:21 Ja życzyłbym sobie, żeby do Dream Theater wrócił Derek Sherinian...żeby Zakk Wylde nagrał "Pride & Glory 2"...żeby David Coverdale napisał i zaśpiewał jeszcze coś dobrego...Żeby Neal Morse nie zrzynał tak bezczelnie od Beatlesów...żeby Greg Allman zaskoczył mnie jeszcze tak jak w tym roku...żeby w Polsce był dostępny Hughes Turner Project 2...żeby Joe Satriani wrócił do twórczej formy sprzed 10 lat... Jak na ten jeden rok wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ep 17.12.03, 18:25 bosambo napisał: > Ja życzyłbym sobie, żeby do Dream Theater wrócił Derek Sherinian... raczej: "żeby go przyjęto z powrotem" >żeby David Coverdale napisał i zaśpiewał > jeszcze coś dobrego... Marzenie od jakichś trzydziestu lat (prawie). >żeby w Polsce był dostępny Hughes Turner Project 2... Nie żałuj, jeśli nie słyszałeś. >żeby Joe Satriani wrócił do > twórczej formy sprzed 10 lat... Wtedy, kiedy grał z Deep Purple? Dokładnie 10 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
bosambo Re: ep 18.12.03, 10:22 Co do Sheriniana, to obecnie zdaje się być w lepszej formie niż jego byli koledzy, a już z pewnością jego sukcesor. Ten się śmieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:26 > >żeby w Polsce był dostępny Hughes Turner Project 2... > > Nie żałuj, jeśli nie słyszałeś. A ja bym chcial ,zeby przyjechali do Polski (Warszawy ) na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Noworoczne marzenia i zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:49 > Kolejne marzenie, to powrot Toma Waitsa do Kongresowej! Zdecydowanie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 17.12.03, 14:59 Nasz cudowny kraj w końcu nie staje najczęściej omijanym miejscem podczas tras koncertowych i dlatego rok 2004 to spełnienie większości realnych koncertowych życzeń )) PS W Gwiadkę to chyba już nie Mikołaj przynosi prezenty )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 17.12.03, 18:35 Koncert Oasis w Polsce. I coś na dokładkę, może być jakiś Idlewild. Mógłby też przyjechać Ian Brown albo Morrissey. Płytowo - chciałbym żeby nowy album Oasis okazał się w końcu rzeczywiście tak dobry, jak się mówi o każdym z nich zawsze przed jego wydaniem. Czekam też na nowe płyty New Order, Libertines, Idlewild... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: Noworoczne marzenia i zyczenia IP: *.chello.pl 17.12.03, 18:39 Moje życzenie jest na tyle nierealne, że nie chce z siebie robić większej idiotki, niż jestem na prawde... Ale to na pewno ma związek z tym, jak teraz fałszuję, jak już wszyscy nie mogę mnie słuchać i jak ja kocham śpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 09:51 a ja chcę żeby jack osbourne nagrał płytę z the darkness Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 10:13 Ja mam takie marzenie, niestety nie do zrealizowania w jednym roku, niemniej będę się starał Mianowicie chciałbym wreszcie zgromadzić pełne dyskografie nastepujących wykonawców: Yes, Uriah Heep, Bob Dylan, Chris Rea, The Doors, The Police & Sting, Wishbone Ash, King Crimson, Nazareth, INXS, Emerson, Lake & Palmer, Free, Rory Gallagher, Thin Lizzy, The Chieftans, Clannad, PJ Harvey, Death, Opeth, Mark Knopfler, The Corrs, The Mahavishnu Orchestra, Focus, Slayer, Rare Bird, Creedance Clearwater Revival, UFO, The Allman Brothers Band, Camel, Kansas, Tori Amos, John Lee Hooker, BB King, Mostly Autumn, Frank Zappa, Paul McCartney, Ten Years After, Robert Plant... uff, duzo się tego zrobiło Ale trza se stawiać wysokie cele, nie?)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 10:50 Pewnie, troche sie tego uzbiera, Zappy wyszlo chyba ok.100 plyt, Dylan tez troche nagral Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 20:29 Rick Wakeman i tak nagrał więcej niż oni wszyscy naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 21:09 vulture napisał: > Rick Wakeman i tak nagrał więcej niż oni wszyscy naraz. No właśnie, szkoda że tak ciężko dostać ten jego grudniowy album, po tych dwóch z listopada spodziewam się czegoś dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ziomal, ignorancie 18.12.03, 21:14 ilhan napisał: > No właśnie, szkoda że tak ciężko dostać ten jego grudniowy album, po tych dwóch > > z listopada spodziewam się czegoś dobrego. Dwa, ale z którego tygodnia listopada? Od razu widać, że znasz twórczość Wakemana tylko na wyrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomal, ignorancie 18.12.03, 21:39 vulture napisał: > Dwa, ale z którego tygodnia listopada? Od razu widać, że znasz twórczość > Wakemana tylko na wyrywki. Ha! Mówiłem o tych z końca listopada. To pierwsze o czym mówisz to był czteropłytowy box z bonusowym DVD, więc go nie liczę. No i jeszcze siedem singli, ale tego już, mam nadzieję, dodawać nie muszę. Miejmy nadzieję że pod choinkę też nam coś Rick zgotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ziomal, ignorancie 18.12.03, 22:07 ilhan napisał: >Miejmy nadzieję że pod > choinkę też nam coś Rick zgotuje. Ale mam nadzieję, że na oba dni świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 21:41 ihopeyouwilllikeme napisał: > Ja mam takie marzenie, niestety nie do zrealizowania w jednym roku, niemniej > będę się starał Mianowicie chciałbym wreszcie zgromadzić pełne dyskografie > nastepujących wykonawców: Yes, Uriah Heep, Bob Dylan, Chris Rea, The Doors, The > > Police & Sting, Wishbone Ash, King Crimson, Nazareth, INXS, Emerson, Lake & > Palmer, Free, Rory Gallagher, Thin Lizzy, The Chieftans, Clannad, PJ Harvey, > Death, Opeth, Mark Knopfler, The Corrs, The Mahavishnu Orchestra, Focus, > Slayer, Rare Bird, Creedance Clearwater Revival, UFO, The Allman Brothers Band, > > Camel, Kansas, Tori Amos, John Lee Hooker, BB King, Mostly Autumn, Frank Zappa, > > Paul McCartney, Ten Years After, Robert Plant... uff, duzo się tego zrobiło > > Ale trza se stawiać wysokie cele, nie?)))))))))) powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 22:07 libertine napisał: > powodzenia... Przyda się, dzięki ) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 21:36 Ja chcę żeby Graham wrócił do Blur. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 21:39 ja chciałbym, żeby do polski przyjechali the libertines (w komplecie) i żeby nowa płyta oasis była pod każdym względem powrotem do świetności...a są na dobrej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 22:12 koncert Pearl Jam koncert P.O.D zeby Myslovitz udalo sie osiagnac poza Polska to co zamierzaja(aby w koncu wszyscy przestali gadac ze polskie zespoly sa do niczego..) i czekam na jakas wzruszajac plyte.. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 22:14 mallina napisała: > zeby Myslovitz udalo sie osiagnac poza Polska to co zamierzaja(aby w koncu > wszyscy przestali gadac ze polskie zespoly sa do niczego..) Oni akurat są do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 22:21 no nikt chyba nie zmusza Cie do sluchania Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 22:25 mallina napisała: > no nikt chyba nie zmusza Cie do sluchania I całe szczęście )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Noworoczne marzenia i zyczenia 18.12.03, 22:53 to po co komentowac przy kazdej takiej mozliwosci cos czego sie nie slucha.. za kazdym razem jak pojawia sie watek dot. Myslovitz to piszesz, ze to nic interesujacego itp., pomyslalam wiec sobie, ze moze wiec ktos Cie zmusza do sluchania muzyki Myslovitz i ulge Ci sprawia napisanie pozniej na forum jaki to wg Ciebie beznadziejny zespol.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Ichlipyouwillkillme chce byc nowym Vilczurem na FM IP: *.acn.waw.pl 19.12.03, 01:06 Widzę to dokladny podział na mistrza i ucznia. Ciesz sie Vilczur ze masz nasladowcow. Biada nam, biednym forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
marbled to happen in 2004 please 19.12.03, 01:15 Lee Mavers to reform The La's or form another band and EVENTUALLY release some new material. A new EP or album by Blur (with Graham back). Colour Of Fire's debut album. A new Wilco album. This new Coral mini album and I'm sure they'll have another album by autumn! I want no Best Of or Greatest Hits albums to be released this year. Morrissey to release a new album now he is on a reggae record label! Some more Idlewild, Franz Ferdinand, 20-22s. Moby to quit music and live up his butt. And finally please dEUS get a new album out and please include Stef on it ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Noworoczne marzenia i zyczenia IP: 81.210.124.* 20.12.03, 17:46 >żeby David Coverdale napisał i zaśpiewał > jeszcze coś dobrego... >Marzenie od jakichś trzydziestu lat (prawie). No to chyba nie słyszeliście płyty Coverdale & Page. Miód dla uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Noworoczne marzenia i zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:29 tylko jedne życzenie: Graham come back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś