hawkshaw 17.12.03, 17:08 Kurcze, bardzo się cieszę. Do końca roku mam wolne, a co ważniejsze nie muszę patrzeć na stare kurwy (tak, u mnie w pracy też są takowe). W dniu dzisiejszym zakończyłem też odbieranie telefonów jeśli pojawi się napis "numer zastrzeżony" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Wreszcie mam wolne :) 17.12.03, 17:10 O rany, a u mnie nastepne trzy dni moga byc najgorszymi dniami mojego zycia w tym rocku (((( Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Ja jeszcze dwa dni 17.12.03, 17:31 Ale dostałem dziś 4,5 z pracy semestralnej z geografii ekonomicznego, się pochwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ja jeszcze dwa dni 17.12.03, 17:31 ilhan napisał: > Ale dostałem dziś 4,5 z pracy semestralnej z geografii ekonomicznego, się > pochwalę. Nie ekonomicznego a ekonomicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ja jeszcze dwa dni 17.12.03, 17:35 Brawo, taki mlody a taki geograficzny ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ja jeszcze dwa dni 18.12.03, 10:27 nikka007 napisała: > pozdrawiam mgr Molendę Ja go nie pozdrawiam. Wk... mnie wczoraj trochę przy okazji wpisów A jakiemuś typowi wczoraj up...ł ocenę z 5 na 4,5, bo koleś wpisał imię Maciej zamiast Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ja jeszcze dwa dni 18.12.03, 12:00 hehe, ja tam nie narzekałam. moją grupę zjebał dokumentnie, ja natomiast pięknie się uśmiechnęłam i hehe miałam 4,5. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wreszcie mam wolne :) 17.12.03, 20:44 Popieram. Kurwa. Chciałam tylko powiedzieć że dzis dotarłam do domu w miarę wczesnie - przed chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Dir Strawberry 18.12.03, 09:26 Nie rozumiem twojego poparcia dla Vula. U Vula i u Hawka to kurwy w robocie ale ty się tam obracaszw gronie męskim jeśli dobrze kojarzę. Tak więc popieranie haseł wywrotowych przeciwko starym kurwom jest dziwne. Chyba, że te twoje chłopacy to oni jednak preferują chodzenie w damskich ciuszkach )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Dir Mister 18.12.03, 12:44 No nie, oni w męskich ciuszkach, ale oni buraki, pamiętaj, a buraki z truskawkami średnio smakują....nie wierzysz? Spróbuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Dir Mister 18.12.03, 12:48 Ale mi się rozchodzi, że nasi Panowie dwaj to oni o kurwach a ty z takowymi nie współpracujesz w miejscu pracy. I nie chodzi o klientów tylko o tzw, personel. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dir Mister 18.12.03, 12:50 Ale zauważ, że Vul mówi spierdalaj i ja to popieram. Znaczy, żeby Hawk spierdalał i nie gadał o maniu wolnego No , bo ja podobnie jak Vul mam zapierdziel. Tyle, ze on do piątku, ja do lutego co najmniej.... A poza tym co za różnica - kurwy czy buraki. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wreszcie mam wolne :) 18.12.03, 11:40 Ciesze się razem z robą. Ja robie we wszystkie mozliwe dni pracujące... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Wreszcie NIE mam wolne :) 18.12.03, 12:55 A ja będę rąbał we wszystkie dni od 14 do 4 rano razem z Wigilią i Sylwestrem. No niestety takie są uroki prowadzenia pubu. Odpowiedz Link Zgłoś