Dodaj do ulubionych

Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:)

• humbak Teraz już nmic mnie nie powstrzyma! 03.12.04, 17:55
      Otrzymałem ser panierowany! Haha!
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Teraz już nmic mnie nie powstrzyma! 04.12.04, 14:26
        gratulacjesmile))
        • humbak Re: Teraz już nmic mnie nie powstrzyma! 04.12.04, 15:15
          Otrzymałem go i zjadłem! Już wkrótce za sprawą tego narzędzia świat chałturniczej gastronomii domowej będzie mój!!!!!wink
    • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 16:01
      No i wczoraj miałem najpiękniejszy dzień w moim życiu. Przyczyna to dwie godziny przyżyte wieczorem. Próbowałem to wyrazić w jakiejś mierze na FM, ale raczej brak mi w tym wprawysmile
      • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 18:00
        FM czy FEroticaNova?wink
        • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 18:10
          Ech... Mame... Dla Ciebie już nie ma nadziei... (wink)
          • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 18:16
            czy powiniennem sie leczyc?wink ale Ty uzyles bardzo brzydkiego slowka na 'n' bez
            cenzury! a fe Humbak, a fe!wink
            • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 18:29
              Powiedzmy że jestem spętany poprawnością polityczną i nie będę cenzurował, bo mi się źle nie kojarzy. Jestem tu krócej chopiesmile
              • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 18:32
                to dziedzictwo jasnej strony forum, jako mlodszy stazem powiniennes od seniorow
                przejac ten uswiecony wielowiekowa tradycja zwyczaj i bezwzglednie mu sie
                podporzadkowacwink
                • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 18:56
                  Powiedzmy że bardziej mnie kręci ciemna strona mocysmile Lubię obalanie starychj ładów.
                  • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 19:01
                    na szafot z Humbakiem!wink mlody rozwydrzony satanista-idealistawink
                    • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 19:14
                      Młodzi pójdą za mną! Koniec wasz zbutwiałe burżuje nadchodzi!:p
                      • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 19:20
                        no wez, bo koszmary bede mialwink albo, co gorsza, bezsennoscwink kastet (albo jak
                        to powiedziala kolezanka - kastanietwink na prawa dlon, maczeta w druga, drut
                        kolczasty pod napieciem wokol lozka i moze jakos to bedziewink
                        • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 19:31
                          Znaczy się co? Nie będzie rozpieruchy w Olsztynie? A już miałem ochotę na małą rewolucyjkęsmile
                          • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 19:37
                            w Olsztynie niepodzielnie panuje JA!wink czasem tylko honorowo oddaje klucze do
                            miasta kkrzychowi, kiedy wraca w rodzinne stronysmile nikt inny nie ma szans, a
                            wszelkie proby rozpierduchy zostana od razu ukrocone przez smutnych panow w
                            dresach, ktorzy subtelnoscia nie grzeszawink ale moge w tajemnicy zaproponowac
                            zjednoczenie sil i wspolny atak na stolyce. tam lupy nieporownywalnie wieksze,
                            ale przeprawa tez nielatwawink
                            • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 19:56
                              W sumie to symbol starego ładu... a więc Warsaw! Funk you!!!!
                              • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 04.12.04, 20:44
                                to Ty powiedzialeswink)) ja sie schronie na razie za Twoimi plecami i bede czekac
                                na rozwoj wypadkowwink jako urodzony konformista wkrocze kiedy sytuacja bedzie
                                opanowana i moje interesy niezagrozonewink na szczescie na foffmie wiekszosc
                                jednak spoza Warszawywink))
    • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 05.12.04, 04:39
      Powiem tyle: przesiadywanie po nocy nad nauką potrafi być przyjemne!smile Coś się ze mną dziejesmile
    • humbak Cytacik dla pipuli:) 10.01.05, 02:25
      -This is real shit!
      -It's good shit, right?
      -I mean bad shit!
      -Bad shit like, this shit bad?
      -It's shit shit! This shit isn't worth shit! Anybody get cought in the street with this get's killed! This is real shit!
      • h8red Re: Cytacik dla pipuli:) 10.01.05, 08:37
        humbak napisał:

> -This is real shit!
        > -It's good shit, right?
        > -I mean bad shit!
        > -Bad shit like, this shit bad?
        > -It's shit shit! This shit isn't worth shit! Anybody get cought in the street w
        > ith this get's killed! This is real shit!

Wiem, że to słyszałem. Ale gdzie???
        • mameluch Re: Cytacik dla pipuli:) 10.01.05, 08:45
          h8red napisał:

>
          > Wiem, że to słyszałem. Ale gdzie???
          >

wlasnie mam podobne wrazeniesmile a na guglowanie za wczesnie i czasu za malosmile
          • humbak Re: Cytacik dla pipuli:) 10.01.05, 11:27
            Jest tak. Cytat mnie również zdaje się znajomy, ale nie ze źródła z którego go wzionłem. A zasłyszałem go na singlu Herbalizera. Ładny, co nie?smile
    • h8red Tak sobie myślę 10.01.05, 11:50
      Trzeba by się ostro postarać jeśli ten wątek ma być najdłuższy na tym forumie. Z
      tego co pamiętam był takowy co miał ponad 300 wpisów. Zdaje się, że jakaś gra
      słowna to była.
    • h8red Najdłuższe wątki 10.01.05, 11:57
      Tyle ile mi się chce szukać smile))

Powered by mallina (i w dużej części by the4h):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=13433162
      Qultowy wręcz, powered by aric (where are you buddy???):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=9336413
      Znany i swego czsu używany, poweredy by Hattrick Maniacs:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=9336413
      A po 7 stronie archiwum się urywa, coorvah sad((
      • mameluch coz za tendencyjnosc!!! 10.01.05, 15:16
        a tu to co?smile zwlaszcza ze duzo moich bezsensownych bylosmile
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=15552583
        • h8red Pardones 10.01.05, 16:54
          Przeoczenie musiało nastąpić.

Za to z tego szczęścia pierwszypost poszedł na RU zamiast tutaj smile))
        • dziewczyna_mickiewicza Re: coz za tendencyjnosc!!! 10.01.05, 19:17
          oj mame, nie tylko twoich, mnie tez sie tu sporo bezsensownych przydarzylosmile))
          • humbak A swoją drogą... 13.01.05, 03:28
            Można by spróbować zbudować najdłuższy wątek dyskutując nt. tego co robić, by taki wątek zbudować... tylko że to totalny nonsens jest... No to co Wy na to?smile
            • h8red Re: A swoją drogą... 13.01.05, 08:19
              humbak napisał:

> Można by spróbować zbudować najdłuższy wątek dyskutując nt. tego co robić, by t
              > aki wątek zbudować... tylko że to totalny nonsens jest... No to co Wy na to?smile

Im dyskusja bardziej nonsensowna tym lepsza. Kużden jeden filozof Ci to powie ;p
            • pagaj_75 Re: A swoją drogą... 13.01.05, 09:39
              humbak napisał:

> Można by spróbować zbudować najdłuższy wątek dyskutując nt. tego co robić, by t
              > aki wątek zbudować... tylko że to totalny nonsens jest...

Dlaczego nonsens? Artyści piszą piosenki o pisaniu piosenek, to dlaczego my nie
              możemy stworzyć wątku o tworzeniu wątku?
              • humbak Re: A swoją drogą... 13.01.05, 12:58
                No to hopa:
                Właściwa technika tytułowania postu inicjującego... ale tu się musi jakiś
                kreator kultowego wątku wypowiedzieć, cbo moje wątki 30 nie przekroczyły.
                Znam tylko 1 technikę: założyć wątek krytykujący jakiś gatunek... najlepiej bez
                poparcia przykładami, używając inwektyw i obrażając fanów owego.
                • pagaj_75 Re: A swoją drogą... 13.01.05, 14:45
                  humbak napisał:

> Znam tylko 1 technikę: założyć wątek krytykujący jakiś gatunek... najlepiej bez
                  > poparcia przykładami, używając inwektyw i obrażając fanów owego.

Myślę, drogi humbaku, że liczy sie przede wszystkim pomysł, a nie technika.
                  Pomysł z wątkiem krytykującym jest tyleż skuteczny, co banalny.
                  (tonem głosu Kazimierza Górskiego)mnie się wydaje(wyłączamy pana Kazimierza), że
                  w sprawie pomysłów na wątki długia a kultowe powinien wypowiedzieć się (o ile
                  nas czyta) teddy4, jako pomysłodawca dwóch bodajże najdłuższych wątków w
                  historii Forum Muzyka, mianowicie telenoweli o FM oraz tego o czym ma napisać
                  niezastąpiony MopMan na pierwszego kwietnia. Jak widać na tych dwóch
                  przykładach, dobrze jest zainicjować wątek wciągający czytelników do zabawy,
                  dający im możliwość wykazania się kreatywnością, tudzież subtelnym poczuciem
                  humoru. Zabawa polegająca pisaniu do siebie "ty ch***, co ty k**** wiesz o hip
                  hopie", jest może i wciągająca, ale mało zabawna, a i na dłuższą męcząca, nie
                  wspominając już w ogóle o konstruktywnych wnioskach, poza może tym, że
                  faktycznie nic o rzeczonym hip hopie nie wiemy. A więc nie tędy droga!

Co do techniki: myślę, że wszystko sprowadza się do gracji, z jaką klika się na
                  link "rozpocznij nowy wątek".
    • h8red No, to jeszcze 11.01.05, 17:02
      1,5 godziny i do domu smile)) Ino mig jakoś mi dzisiaj zleciało...
    • pagaj_75 Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 13.01.05, 11:23
      Trzeba przyznać, że wątek rozwija się WYJĄTKOWO dynamicznie. Najdłuższym w
      historii ma szansę się stać gdzieś w okolicach mojej emerytury smile
      • h8red Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 13.01.05, 11:56
        pagaj_75 napisał:

> Trzeba przyznać, że wątek rozwija się WYJĄTKOWO dynamicznie. Najdłuższym w
        > historii ma szansę się stać gdzieś w okolicach mojej emerytury smile

A to długo jeszcze??? smile))
        • pagaj_75 Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 13.01.05, 12:13
          h8red napisał:

> A to długo jeszcze??? smile))

Dłużej niż na razie chodze po tym świecie wink
          • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 13.01.05, 12:56
            Taaaa. trzeba było się zatrudnić w górnictwie albo policji. Byłoby szybciej i
            pewnie weselejwink
        • szprota inny sposób na podbicie wątku 13.01.05, 15:26
          po pierwsze, podbić w środku (to, co teraz robię, to fuszera na maxa), tak by
          forumowicze długo grzebali po wątku, zanim odkryją nowy wpis - oczywiście
          pomijam tych, którzy mają domyślnie ustawioną opcję sortuj od najnowszego lub
          znużeni wyszukiwaniem właśnie ją sobie ustawią
          po drugie, wychynąć z tym wpisem zza winkla i personalnie*, tak by adresat
          wychynięcia czuł się jeśli nie pod presją to przynajmniej zobowiązany odpisać
          [wtedy odpisujemy temu adresatu, najlepiej kłeszczyn tagiem**, by go zmusić do
          odpowiedzi - i czat na forum gotowy]
          UWAGA! nie przeginamy z czatem, czyli nie piszemy nołtekstów i nie przechodzimy
          na pismo obrazkowe, bo niepotrzebnie zdenerwujemy admiralicję forum i jeszcze
          nam ciachnie po postach i zamiast najdłuższego wątku w historii będzie
          najbardziej niezrozumiały wątek w historii. a tego przecież nie chcemy, prawda?
          prawda?! no, w każdym razie nie tylko.
          --
          *patrzcie, jak ja to robię:
          widzę, Hejtredzie, że masz nową, skądinąd mi znajomą sygnaturkę, **nieprawdaż?
          • h8red Idąc za radami Szproty 13.01.05, 15:36
            szprota napisała (bawiąc sie w naaajdłuższy wątek):

> widzę, Hejtredzie, że masz nową, skądinąd mi znajomą sygnaturkę, **nieprawdaż?

Ależ prawdaż. Zapew kojarzy Ci się ona z równie dobrze znanym Ci tekstem:
            "Faramirze, Faramirze!!!", czyż nie???
            • szprota poniekąd również 13.01.05, 15:55
              jednakowóż najbardziej pusty śmiech mnie ogarnia, jak sobie przypomnę śmierć
              króla i napis przestrzegający przed wydzieraniem jadła nazgulowi.
              ale wiem, czego mi brakowało! powinien być jeszcze napis "kładź się, dziwko!" -
              nie sądzisz?
              [wszak da się zrobić]
              • h8red dalej tędy samędy 13.01.05, 16:01
                Jasne, że da się zrobić. Można całe zrobić od początku, a potem obglądnąć w
                szaerszym gronie. How about it??? smile))
                • szprota sej noł mo 13.01.05, 16:10
                  z tym że (c)hacjenda na Retce już zajęta przez właściciela, niemniej można
                  dokonać zbiorowego mentalnego gwałtu na Hollym [tyle że szersze grono pousiada
                  na sobie wonczas wzajemnie, bo izdebka inkryminowanego niewielka] lubo wszelako
                  może jakąś inną miejscówkę na myśli masz?
                  • h8red Mnie się juz podoba 13.01.05, 16:20
                    szprota napisała:

> z tym że (c)hacjenda na Retce już zajęta przez właściciela, niemniej można
                    > dokonać zbiorowego mentalnego gwałtu na Hollym [tyle że szersze grono pousiada
                    > na sobie wonczas wzajemnie, bo izdebka inkryminowanego niewielka] lubo wszelako
                    > może jakąś inną miejscówkę na myśli masz?

Ciasno i miło smile))
                    • szprota jakieś kudłate myśli chadzają ci po głowie 13.01.05, 16:27
                      ciekawe, ciekawe...
                      • h8red Re: jakieś kudłate myśli chadzają ci po głowie 14.01.05, 12:15
                        szprota napisała:

> ciekawe, ciekawe...

Ja preferuję rozwiązania praktyczne smile))
                        • szprota nie twierdzę, że nie zauważyłam 14.01.05, 12:19
                          ale chętnie poczytam, jeśli myśl rozwiniesz smile
                          chciałam zauważyć, że to jest dobre miejsce, byś pochwalił moją nową sygnaturkę tongue_out
                          • h8red Oj oj oj!!! 17.01.05, 08:54
                            Ależ Szprota ma zajefajną nowiusią i śliczniusią sygnaturkę smile))
                            • humbak Re: Oj oj oj!!! 17.01.05, 10:38
                              Taką młodzieżowo- angolską!
                              A może:
                              surf the wave of social paranoya, jeśli czegoś nie pochrzaniłem?
                              • szprota a niezły pomysł 17.01.05, 23:28
                                zaraz sobie wrzucę opcjonalnie
    • humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 14.01.05, 11:01
      Jak wyrobić sobie kondycję? To proste! Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć! O tak:
      www.funiaste.net/WdxE7wfX/grudzien/28_grudnia_2004/126.htm
    • humbak Paczta tu hjumany 14.01.05, 15:39
      polityka.onet.pl/151,0,1,33,2486-2005-02,notki.htmlBleeee
      • pagaj_75 The requested URL /polityka/notki.htmlBleeee was 14.01.05, 16:03
        not found on this server.

Halo?
        • pagaj_75 Dobra, se poradziłem 14.01.05, 16:05
          Przeczytałem. No nie bądźmy tacy pruderyjni znowu. Wielkie mi mecyje wink

PS. Muszę kupić tą książkę wink
      • h8red ROTFL [ni] 17.01.05, 08:58

• humbak Re: ROTFL [ni] 17.01.05, 10:33
          Ale my już nie jesteśmy Rycerzami Którzy Mówią Ni!
          Teraz jesteśmy Rycerzami Którzy Mówią: Tereferekukurykurypcipcip. Ładne słowo, co nie?
          • pagaj_75 Ni! [ni!] 17.01.05, 10:45

• humbak Re: Ni! [ni!] 17.01.05, 11:08
              Nie! Tu brutalu! Dobrze już! Przyniosę ten żywopłotsad
              • szprota to ja skoczę po śledzika 17.01.05, 23:32
                i precelki, tylko czy nimi też można ściąć drzewo?
                • humbak Re: to ja skoczę po śledzika 18.01.05, 00:00
                  Bajglem może jeszcze jakoś, ale precelkami... trudno raczej. Zawsze można spróbować Granatu św. z Antiochii. Skoro dał radę królikowi, to może i na drzewo starczy.
                  • szprota na pochyłe? 18.01.05, 00:04
                    bo to taka mała kózka była...

przepis na długi wątek numer dwa: zacząć się rzucać jak najmniej hermetycznymi
                    hasłami z filmów_które_wszyscy_widzieli.
                    • humbak Re: na pochyłe? 18.01.05, 00:07
                      No cóż. Nie ja zacząłem, tylko ten chemik jeden! Apropos hermetyki. Wieice jak się nazywał Volta?
                      • szprota ogniwo? 18.01.05, 00:19
                        Alessandro Giuseppe Antonio Anastasio tongue_out
                        • humbak Re: ogniwo? 18.01.05, 00:43
                          Ano pudło. PRzecie mówiłem że hermetykawink Szmrszlyn Krasnapolski. Tylko proszę nie wymagać żebym wiedział kto to, bo to hermetyczna wiedzawink Szukać u U. Ecosmile
    • humbak Nekst linek czyli mistrz kamuflażu w akcji! 18.01.05, 00:04
      alexanderband.1go.dk/
      • h8red Boszszsz 18.01.05, 16:19
        Jakie głupie. Straszszsznie.
        • humbak Re: Boszszsz 18.01.05, 16:32
          Może i tak, ale za to cel szczytnywink
    • h8red Przerwa śniadaniowa 18.01.05, 12:12
      Lubię przerwy śnaidaniowe. W tedy mam legalną przykrywkę, że nic nie robię smile))
      • szprota sniadanie o 12.00? 18.01.05, 13:30
        toż to raczej przerwa na Lyncza
        • h8red Aaa widzisz, nieprawda 18.01.05, 13:36
          szprota napisała:

> toż to raczej przerwa na Lyncza

Zgnilizna kapitalistyczno-imerpialistyczn ego zachodu zżera Ci mózg!!! U nas jada
          się drugie śniadania, a nie ludzi!!! smile))
          • szprota eeeee... że co mi zżera...? [stupor] 19.01.05, 00:30

• h8red Przerwa śniadaniowa again :))) 19.01.05, 11:10
        I dlatego mam czas żeby sobie poczytać to i owo smile))
        • pagaj_75 Smacznego! 19.01.05, 11:19
          Tak sobie myślę, że gdyby każdy zaglądający na FoFFM/FoFSF (dawniej
          FoFFM/FoFNTB, jeszcze dawniej FoFFM) w czynie społecznym machnął jeden post
          dziennie w tym wątku, to sprawę najdłuższego w historii mamy załatwioną gdzieś w
          kwietniu. No może w maju. Ale społeczeństwo jakoś nie wykazuje się jakoś
          obywatelską postawą, oj nie...
          • mameluch Re: Smacznego! 19.01.05, 11:21
            to ja sie wpisze, bo widze ze ostatni moj post tu sprzed 9 dni jest, ale czytam
            oczywiscie wierniewink do 200 dzis chyba dobijemy? a potem juz z gorkiwink
            • h8red Re: Smacznego! 19.01.05, 11:26
              mameluch napisał:

> to ja sie wpisze, bo widze ze ostatni moj post tu sprzed 9 dni jest, ale czytam
              > oczywiscie wierniewink do 200 dzis chyba dobijemy? a potem juz z gorkiwink

Z górki to będzie po 23000 smile))
              • pagaj_75 A tak w ogóle to jaki jest obecnie najdłuższy? 19.01.05, 11:29
                Wątek of kors smile Tak w ogóle? W całej gazecie? Bo nawet nie wiem.
                • h8red Re: A tak w ogóle to jaki jest obecnie najdłuższy 19.01.05, 11:36
                  Teraz to za długich juz nie ma. Założyli ograniczenie do 2500 wpisów. Gdzieś tam
                  kiedyś widziałem chyba ze 6000 z okładem.
                  • pagaj_75 2500? ograniczenie? hamstfo! 19.01.05, 11:48
                    W takich warunkach nie da się pracować!
                    smile
                • humbak Ten, tego... yyy... Pagaju? 19.01.05, 13:06
                  Mój pierwszy wpis w tym wątku przedstawia dość poważnego kandydata. Mocarna rzeczsmile
                  • pagaj_75 O żesz w mordę! 19.01.05, 14:00
                    6103 i ciągle przybywa. Jesteśmy bez szans, powiedzmy to sobie szczerze.
                    • humbak Re: O żesz w mordę! 19.01.05, 14:55
                      Tzn. to odnośnie przybywania nie jest aktualne, ze względu na wprowadzone w międzyczasie ograniczenie.
          • h8red Dzięki 19.01.05, 11:23
            Kto się nie wykazuje ten sie nie wykazuje. Są tu tacy co wyrabiają 1000%
            założonej normy smile))
            • humbak Re: Dzięki 19.01.05, 15:05
              No no! Tylko mi tu bez bałwochwalstwa.... yyyy... samochwalstwa!
    • h8red Jeszcze 19.01.05, 12:11

• h8red tylko 19.01.05, 12:11

• h8red około 19.01.05, 12:11

• h8red 50 19.01.05, 12:12

• h8red postów 19.01.05, 12:12

• h8red i 19.01.05, 12:12

• h8red będzie 19.01.05, 12:12

• h8red 23000 19.01.05, 12:12

• h8red :))) 19.01.05, 12:13

• szprota Hejtowi gratulujemy spamowania 19.01.05, 13:03
        a teraz chodż pospamować na RU, żeby ścignęła FoFFMa ;p
        przepis na długi wątek numer trzy: zadać pytanie, na które wszyscy znają
        odmienne odpowiedzi.
        NP: Jak najlepiej usmażyć jajecznicę?
        • humbak Re: Hejtowi gratulujemy spamowania 19.01.05, 14:53
          Ale gdyby tak dodać: najorginalniejszy przepis na jajecznice mogłoby być spamowato i zabawnie:p
        • h8red Nie da rady 19.01.05, 15:19
          Mam plan misterny żeby FoFFM doszło dziś do 23000 smile))
          • humbak Re: Nie da rady 19.01.05, 15:22
            24 wpisy? Mam 22 minuty, a chcę przy tym być, więc do roboty i bez spamowania!
            • h8red Bez spamowania nie da rady 19.01.05, 15:24
              A jak śpieszysz sę na egzamin czy cuś to daj se koksu. Egzamin nie zając smile))
              • humbak Re: Bez spamowania nie da rady 19.01.05, 15:26
                Na kolosa. Acha no właśnie. Muszę wyjść wcześniej... kurcze!!! To może poczekajcie aż wrócę, co?smile
    • humbak Eeeeej! Bez cfaniactwa! Tak to można... 19.01.05, 13:03
      do ograniczenia w parę godzin dobić, ale nie ma tak łatwo! Tu nie może być byle jakich bzdur. To mają być bzdury najwyższej próby! Ze znaczkime Q w mordę pelikana!
      • h8red Chciałbym tylko zauważyć 19.01.05, 15:25
        Jak trochę pospamowałem to od ręki się rzuciliście do roboty ;p
        • humbak Re: Chciałbym tylko zauważyć 19.01.05, 15:31
          Co nie zmienia faktu, że Twoja postawa jest karygodna! Uważaj, bo mam ochotę na burdę! Tylko czasu mi brakuje, bo już by było po Was! Pagaj już jakby wymiąkłwink
          • h8red ReJak chcesz burdę 19.01.05, 15:35
            To zrób jak Ci ściągi zabiorą smile))
            • humbak Re: ReJak chcesz burdę 19.01.05, 18:04
              Dupa! Muszę jutro poprawiać.... chrzanione notatki mi gdzieś wcięło! I z czego mam się uczyć w takim nieładzie?! (Bynajmniej nie artystycznym)
          • pagaj_75 Re: Chciałbym tylko zauważyć 19.01.05, 15:49
            humbak napisał:

> Pagaj już jakby wymiąkłwink

In jor drims, meeeen!
            • humbak Re: Chciałbym tylko zauważyć 19.01.05, 18:06
              CZekojta, czekojta! Jeszcze będzieta nas na kolanach błagać żebyśmy Waszą kapitulację przyjęli! Ale wtedy już będzie za późno! <{>}){_+:_><+:+?/ -diaboliczne gesty!
    • homohedonistus czy jesteście dumni... 19.01.05, 15:10
      z tego, że Polacy będą bardzo wykształconym narodem? Co prawda tylko do A, ale zawsze. Już widzę te tłumy znające na pamięć wszystkie hasła na literę A.
      • pagaj_75 oczywiście 19.01.05, 15:13
        ale chciałem zauważyć, że miałem dzisiaj pewne problemy z nabyciem drugiego tomu.
        a poza tym, w pierwszym tomie było 3/4 litery A, więc będziemy narodem
        wykształconym jedynie w 3/4. dobre i to.
        • humbak Re: oczywiście 19.01.05, 15:16
          Szczerze mówiąc dopiero po poscie P75 stało się dla mnie jasne, co miał H (jak Homer?) na myśli. Również jestem dumny niezależnie od tego jak bardzo wybiórczy jest obiekt dyskusjismile
    • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 19.01.05, 15:37
      to ja sie poskarze ze tak gonimy za tymi 23tysiacami, a sami se klody pod nogi
      rzucamy towarzysze! otoz po donosie kol. Szproty zostal wywalony moj jeden
      postwink ale moze to i dobrzesmile
      • szprota Re: Wysmazmy najdłuższą jajecznię w historii 20.01.05, 01:59
        ja nic nie donosiłam, tylko się zniesmaczyłam, nie sądziłam, że kto-tam-adminue
        usunie
        • mameluch Re: Wysmazmy najdłuższą jajecznię w historii 20.01.05, 15:31
          ja tez sie zniesmaczylem, ale nie chcialem byc w tym odosobnionywink teraz
          postaram sie wymazac to z pamiecismile pomysl coz to za bol dla faceta cos takiego
          zobaczyc... brrr... tego nie ma, tak samo jak porcysiawink
    • h8red Łał, jeszcze 4 wpisy [ni] 19.01.05, 16:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka