pixie 18.12.03, 18:22 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, ze szczególnym uwzględnieniem osób osobiście poznanych, a zwłaszcza JankaZero, obok którego siedziałam!!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: No to się wpiszę, żeby nie było, że nie... 18.12.03, 18:27 Odniosłam wrażenie że siedziałś obok różnych osób )) ale rozumiem, bo Janek Zero jest osobą którą pozdrawia się automatycznie )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: No to się wpiszę, żeby nie było, że nie... 18.12.03, 18:39 Czy janek0 był równie wylewny na Zlocie co przy okazji niektórych postów??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: No to się wpiszę, żeby nie było, że nie... 18.12.03, 19:14 > Czy janek0 był równie wylewny na Zlocie co przy okazji niektórych postów??? ) tak naprawdę, to ja jestem bardzo wylewny, drogi h8redzie. baaardzo. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: No to się wpiszę, żeby nie było, że nie... 18.12.03, 20:54 Nawet się już czepiać nie dadzą (( A ja tak baaardzo lubię sie czepiać!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: No to się wpiszę, żeby nie było, że nie... 18.12.03, 21:11 Ja pozdrawiam Pixie, obok której też przez trochę siedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Tak, żeby sprecyzować... 19.12.03, 01:54 ...siedziałam dokładnie między Vulture a Ilhanem )) Jeszcze specjalne pozdrowienia dla Piżmaka, obok którego uroczej osoby siedziałam chyba najdłużej ) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Tak, żeby sprecyzować... 19.12.03, 08:16 Hehehe, a kto się przemieszczał bardziej w czasie międzysiedzienia, ty czy oni??))) Pozdrowienia: ściagnij sobie Split i Hogwash. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Tak, żeby sprecyzować... 19.12.03, 09:04 Wszyscy się przemieszczali, Aricu. Ja na przykład siedziałam w pewnym momencie na przeciwko Pixie, a właściwie po skosie, w "przedziale kolejowym", obok miałam Janka Zero, po przekątnej Pixie właśnie i mam problem, bo nie wiem kogo na przeciwko PP Chyba Vul to był, ale może Jasieek ? Cholera....czy ktoś pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Tak, żeby sprecyzować... 19.12.03, 09:18 aislinn napisała: > Cholera....czy ktoś pamięta? No to ładna imprezka była )) Odpowiedz Link Zgłoś