socker_sucker 18.12.03, 22:48 szukam, prosze wpisywac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: NAJŁADNIEJSZE PIOSENKI O SKARPETKACH 18.12.03, 22:49 " Bloodsocker " deep Purple Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Sock On The Water - Deep Purple 18.12.03, 22:53 A moga być płyty ? " Blood On The Socks " Bob Dylan Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Sock On The Water - Deep Purple 18.12.03, 22:56 " One Sock " Bob Marley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Sock My Kiss - Red Hot Chili Peppers IP: *.stud.uni-goettingen.de 18.12.03, 23:22 Sztuka jest skarpetka kulawego Kobranocki Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: NAJŁADNIEJSZE PIOSENKI O SKARPETKACH 18.12.03, 23:30 Creedence Clearwater Revival "Fortunate Sock" The Babys "Back on My Feet Again" dEUS "Socks & Soda" Dusty Springfield "Sock of a Preacher Man" Elvis Costello "(Angels Wanna Wear My) Red Socks" Jethro Tull "Life Is a Long Sock" Tylko tyle znalazłam, ale jeszcze poszukam. Fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Co by napisał Les Claypool o woniejących skarpetac IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.12.03, 02:31 Primus - Sock Soda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: NAJŁADNIEJSZE PIOSENKI O SKARPETKACH IP: 81.18.207.* 19.12.03, 11:57 "[...]Nic tak nie śmierdzi, jak moje ONUCE, od roku już nie zmieniane. Pisać nie umiem, ale się nauczę i list ode mnie dostaniesz[...]" Nie wiem co to, skąd to i kogo to, ale jak byłam mała, to tata mi to zawsze śpiewał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: NAJŁADNIEJSZE PIOSENKI O SKARPETKACH IP: 81.18.207.* 19.12.03, 17:36 ww tata, gdy usłyszał, że napisałam tu coś takiego, puścił mi kasete (o zgrozo!) i poinformował: -jak to, nie wiesz, kto to?!? Zębaty, dziecko, Zębaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra ERRATA IP: 81.18.207.* 19.12.03, 17:37 zanim ktoś się zdąży przyczepić-chodzilo o Zembatego! Ach, co za nieuwaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy You suck!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:06 Tę chusteczkę, coś mi dała Tom ją na onucę wziął Żebyś, dziewczę, nie myślała, Żem Cię kiedy w życiu chcioł! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżmak Re: NAJŁADNIEJSZE PIOSENKI O SKARPETKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:41 Najlepsza piosenka to oczywiście "Wesołe skarpetki panny MArioly" Hej Mariola Mariola przyszłaś do mnie z wieczora Twe skarpetrki te wesołe leża obok na na kole Traktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka I've got a feeling by the beatles IP: *.net 20.12.03, 10:23 jak w temacie everybody let the hair down everybody pull the socks up oh yeah Odpowiedz Link Zgłoś