Dodaj do ulubionych

Shakira - She Wolf [teledysk]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:08
To jest najbardziej żałosna i jednocześnie najśmieszniejsza rzecz, jaką widziałem od dobrych kilku tygodni. Paralityczne ruchy w jaskini plus komiczne wyginanie się w klatce i do tego scena na dachu - jeśli to miała być autoparodia, wyszło bezbłędnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: JAAAAAA Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.is.net.pl 31.07.09, 16:52
      teledysk i piosenka bardzo dobre
    • Gość: dea Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.mlawa.vectranet.pl 31.07.09, 17:16
      Piosenka całkiem fajna, ale klip dziwny i ona jakaś zDodowiała, kiedyś była bardziej naturalna teraz jakaś z niej przetleniona blond gimnastyczkauncertain i ta scena niby na dachu... co najmniej dziwna i plastikowa.
    • Gość: jasiek Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: 188.33.15.* 31.07.09, 17:18
      Nie wierzę! Jak można było coś takiego spartolić?! Piosenka jest genialna, i od razu wpada w ucho jak żaden inny kawałek ostatnio, ale teledysk jest po prostu koszmarny. Całkowicie zgadzam się z pierwszym komentarzem- "jeśli to miała być autoparodia, wyszło bezbłędnie". Ta czerwona jaskinia jakaś tandetna i jakby ze styropianu zrobiona. Przesadzili z wyginaniem się Shakiry, która przez to zaczyna w pewnym momencie przypominać zwykłą prostytutkę. A scena na dachu po prostu żałosna. Kto wpadł na pomysł, żeby spiąć Shakirze jej bujne piękne włosy w taki sposób?? Mimo, że już po ubiegłotygodniowej zapowiedzi klipu, która pojawiła się w sieci, byłem sceptyczny co do wersji finalnej, to to, co właśnie zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Shakira powinna, niczym właśnie wilczyca, zagryźć reżysera, który zrobił jej taką krzywdę.
    • Gość: omfg Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 17:39
      teledysk jest faktycznie koszmarny i jednocześnie komiczny, wygląda jak parodia. piosenka nie powala, ale ten teledysk to mistrz tandety po prostu.
    • Gość: gość Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.chello.pl 31.07.09, 18:11
      To co ona tam wyprawia nie jest sexy. To jest obleśne.
    • Gość: Dan Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: 217.149.255.* 31.07.09, 18:14
      wijąca Shakira w złotej klatce? zerżnięte! Zobaczcie występ Britney Spears z 'Piece of me' na trasie The Circus Starring... uderzająco podobne jak dla mnie
    • Gość: lusia Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 19:05
      Lubię Shakirę, polecam La pared ale to jest do dupy
    • Gość: ojej Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:35
      ta klatka jeszcze jakoś ujdzie...ale taniec na dachu jest koszmarny...
    • Gość: hashashas Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.chello.pl 31.07.09, 22:08
      wszystko poza dachem ujdzie cala scena wyglada jak fragment tanca z gwiazdami w ktorym prezentuja kolejna mistrzynie tanca latynoamerykanskeigo..
    • Gość: Andrzej Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.07.09, 23:38
      Shakira chciała się pochwalić ile to czasu spędziła ostatnio na siłowni. Słabiutki klip.
    • Gość: Lawrence z Arabii Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.fn.pl 01.08.09, 00:29
      Teledysk może i słaby, ale za to hot. Piosenka natomiast jest żenująco słaba i w zasadzie gdyby nie seksualny teledysk, możnaby spuścić na nią zasłonę milczenia.
    • Gość: Garret Reza Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: 212.76.37.* 01.08.09, 09:31
      Sama piosenka gorsza od teledysku, ale nie jestem pewien. Chyba jest remis.
    • regoat Re: Shakira - She Wolf [teledysk] 01.08.09, 10:07
      co wy gadacie, dzieki scenie na dachu klip nie jest calkiem nudny a calosc sie prezentuje "ok" teledysk jak teledysk
    • Gość: ja Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:17
      Coś mi to się kojarzy z Crystal Castles - Crimewave. Posłuchajcie.. wink

• Gość: Gość:Mariusz Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:19
      Piosenka wpada w ucho ale na początku mi sie nie podobała tak bardzo jak teraz. (Tekst jest super) Teledysk jest zresztą jak wszystkie inne. Ale jednak zgodze sie z tym że scena na dachu faktycznie nie pasuje do całości. A ogólnie jest dobrze gdyż sama Shakira mówiła że ta płyta bedzie taneczna i jest.
    • Gość: On Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:26
      Piosenka fajna i teledysk też tylko zaczynam zauważać że odkąd Lady Gaga i Katy Perry wyszły na rynek z muzyką elektroniczą to wszyscy artyści zaczynają też taką muzyke tworzyć a nie wszystkim ona wychodzi (np. Aguilera) Ale co do tego utworu nie jest on taki elektroniczny gdyż słychać gitarę i całe szczęście bo nie przepadam za muzyką w całości zrobioną elektronicznie gdyż uniemożliwia artystom ukazanie swoich zdolności wokalnych (znów Aguilera lub Shakira) lub np zamaskowanie ich braków (Katy Perry)
    • Gość: równiez on Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 21:47
      Piosenka z początku nie wpada w ucho, lecz gdy po kilku przesłuchaniach już wpadnie, to wkręca się w mózg i nie chce już wyleciec. Jestem pod wrazeniem tej kompozycji. Jak na shakirę, autorkę raczej komercyjnych, prostych hitów, ta piosenka trzyma bardzo wysoki poziom. Nie mozna jednak tego powiedziec o teledysku. Gdy widzę scene na dachu, to po prostu sie smieje, jest smieszna big_grin
    • Gość: ej Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 21:53
      Jednak jakkolwiek pewne sceny są po prostu komiczne, to trzeba jej przyznac jedno - to, co wyprawia ze swoim ciałem, jest po prostu niewiarygodne. Ogladalem tyle jej teledyskow i zawsze podziwiałem jej ruchy, ale teraz przeszła samą siebie. Pomyslcie, ze trzeba miec nie tylko cialo, ale i odpowiednią wyobraznie!! Zeby tak zahipnotyzować człowieka.
    • Gość: berek Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 12:09
      Nie chce wam przeszkadzać ale chciałbym wam powiedzieć że Shakira mówiła że ten teledysk i piosenka ma za zadanie śmieszyć i zadziwiać. Co wyszło jej bezbłędnie! Mi piosenka i video bardzo sie podoba jedno z lepszych co teraz wychodzą na rynek.
    • Gość: Mona Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 13:11
      Lubię (a raczej lubiłam) Shakirę ale to jest głupkowate. Piosenka też nie ma tego czegoś w sobie
    • Gość: Mona Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 13:24
      Teraz obejrzałam teledysk jeszcze raz i myślę ,ze może ten teledysk miał być prześmiewczy i ironiczny? Jak myślicie?
    • Gość: Kowal Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 22:21
      Shakira jak opowiadała o teledysku i piosence to mówiła że ma za zadanie nas oderwać od codziennego życia rozbawić zadziwić i coś tam ;] Shakira przez większość ujęć śmieje sie i wygłupia więc jej plan wyszedł perfekcyjnie. Mi sie podoba xD
    • Gość: gość Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.cust.tele2.pl 05.08.09, 12:24
      Jestem pod wrazeniem piosenki i teledysku jest poprostu super jeszcze lepszy od poprzednich i przede wszystkim orginalny...te ruchy to wizytowka Shakiry:big_grinbig_grinDbig_grin:big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: ktoś Re: Shakira - She Wolf [teledysk] IP: *.18.181.lan.e-wab.pl 05.08.09, 14:25
      każdy ma swoje zdanie mi sie podoba a tym którym sie nie podoba niech to po prostu napiszą a nie robią wywody jakby byli nie wiadomo jakimi znawcami muzyki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka