Gość: lola IP: *.chello.pl 28.12.03, 15:03 Poziom jest dostrzegalny. Nie dostała się np. Madonna z Britney, w tej ich nowej jakże by innaczej, prowokującej piosence... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fricks Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.chello.pl 28.12.03, 15:06 Rozumiem, że nie chodzi o konkrety, tylko o poziom muzyki? Taak, muzyka jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.crowley.pl 29.12.03, 00:14 A gdzie MYSLOVITZ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 01:18 W sumie niektore indywidualne listy ciekawe. Zbiorowa tez. Wysokie miesjce White Stripes nie jest zaskoczeniem, nie wiedzialem jednak ze dziennikarze w Polsce znaja tak Rapture, Calexico, Rascalla, Broken Social Scene. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Płyty roku. Plebiscyt 29.12.03, 01:20 Gość portalu: kubasa napisał(a): nie > wiedzialem jednak ze dziennikarze w Polsce znaja tak Rapture, > Calexico, Rascalla, Broken Social Scene. Myślałeś, że tylko Ty znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 01:29 vulture napisał: > Gość portalu: kubasa napisał(a): > > nie > > wiedzialem jednak ze dziennikarze w Polsce znaja tak Rapture, > > Calexico, Rascalla, Broken Social Scene. > > Myślałeś, że tylko Ty znasz? > > Calexico zna jeszcze Aislinn, BSS zna Ilhan, Rapture zna Janek a Rascalla Gaspar. Ale ze dziennikarze Duzego Formatu? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Płyty roku. Plebiscyt 29.12.03, 02:02 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Calexico zna jeszcze Aislinn, BSS zna Ilhan, Rapture zna Janek a Rascalla > Gaspar. Ciekaw jestem Kubasa kiedy dojdziesz że on jest Rascal a nie żaden Rascall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nom Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:56 Chyba nie doczuytales. Zaden z tych dziennikarzy oprocz Chacinskiego nie pisuje do Duzego Formatu. Poza tym dlaczego w tym zestawieniu znalazla sie tylko jedna typujaca kobieta i jeden DJ? Pan Plata jak zwykle postawil na warszawkowy lans i wiadomo co dalej sie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokin Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 17:52 RAS i Rascal w GW. Ciekawych czasow sie doczekalem. Wreszcie strzal z ''grubej berty'' w ten polski kulturowy beton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Płyty roku. Plebiscyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 12:29 jestem oburzony brakiem radiohead "hail to the thief" dlaczego nikt nie uwzglednił tej płyty? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Płyty roku. Plebiscyt 03.01.04, 12:37 Gość portalu: wiosna napisał(a): > jestem oburzony brakiem radiohead "hail to the thief" dlaczego > nikt nie uwzglednił tej płyty? myślę że to kwestia biu.. tj. gustu. Odpowiedz Link Zgłoś