Dodaj do ulubionych

Radiohead - koncert roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 17:39
Pozdro dla wszystkich oglądających wczoraj koncert!!!! Leszczyk z filmu chyba zasnął, koncert był świetny, sporo zmieniali i improwizowali. W jedną z piosenek wpletli nawet fragment polskiego programu!
Obserwuj wątek
    • Gość: marx Re: Radiohead - koncert roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:10
      Zajebisty koncert, oby takich więcej!
    • Gość: Alex Re: Radiohead - koncert roku IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 26.08.09, 19:42
      koncert TYLKO bardzo dobry. W niczym nie zaskoczył i brakowało jakiegoś większego klimatu. Ot, 20 piosenek jedna po drugiej i koniec.

Koncert roku? Nine Inch Nails.
    • Gość: klimek Re: Radiohead - koncert roku IP: *.ster-net.pl 26.08.09, 20:55
      "tylko" 25 piosenek i wszystkie wykonane z ogromną energią, koncert dekady w rzeczy samejsmile
    • Gość: p Re: Radiohead - koncert roku IP: *.promax.media.pl 26.08.09, 21:43
      Zgadazam sie ze koncert TYLKO bardzo dobry.

Jak ktos chce uslyszec rewelacyjny niech sie wybierze na Chemical Brothers.

• kronopio77 Re: Radiohead - koncert roku 27.08.09, 09:31
      W sektorze II nie było już nic widać... Kto wpadł na pomysł, żeby na równym terenie postawić scenę tak nisko? Muzycy znajdowali się praktycznie na poziomie widzów, więc nawet gdyby wszyscy byli tego samego wzrostu, i tak nie byłoby ich widać... Telebimy (te po bokach sceny) również wisiały za nisko! Trzeba było stać na palcach, żeby je zobaczyć.
    • drax86 Re: Radiohead - koncert roku 27.08.09, 10:26
      "zagrane jak na płytach" znaffca :o
    • Gość: guest Re: Radiohead - koncert roku IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 11:28
      czemu wybrali do artykulu komentarze ignorantow ktorzy stali w 3 sektorze i bardziej obchodzilo ich zrobienie grilla niz sam koncert? i "the creep"? ktos kto to przygotowywal ma w ogole jakies pojecie o kim mowi?
    • Gość: sdgd Re: Radiohead - koncert roku IP: 195.117.239.* 27.08.09, 11:44
      Grali creepa?
    • Gość: eon Re: Radiohead - koncert roku IP: *.chello.pl 27.08.09, 12:40
      Koncert muzycznie rewelacyjny!

Organizacyjnie - wręcz odwrotnie. Słaba widoczność w drugim sektorze i niesprzątnięte bramki po koncercie (30 tyś osób musiało się przez nie przecisnąć po raz drugi, tylko już bez rozłożenia czasowego). Organizatorzy chyba pierwszy raz obsługiwali dużą imprezę. uncertain
    • diamentowy_pies Re: Radiohead - koncert roku 27.08.09, 15:18
      No coz... JEdnym sie podobalo drugim nie... Ja naleze do tych zachwyconych. Zespolem. Organizatorzy wykazali sie wyjatkowym brakiem wyobrazni. Nawet biorac pod uwage beznadziejna ustawe o imprezach masowych ktora jest napisana "pod" bandytow ze stadionow to jednak na 30 tysiecy osob 5 kranow z piwem i 4 budki z napojami to stanowczo za malo. Druga sprawa to PKP ktore wie ze jest w miescie impreza na 30 000 ludzi i ile z nich kupilo bilety na przejazd tam i z powrotem i nie wpadnie na to ze nawet sie wszyscy do pociagu nie zmieszcza. 4 godziny spedzilem razem z dziewczyna i dwoma kolesiami w rekawie miedzy wagonami. Czy za taki standard sie placi w PKP?
      Reasumujac. Koncert znakomity. Bez przesady - koncert dekady. Organizatorzy - brak mozgu i szacunku do ludzi ktorzy zaplacili czesto duzo pieniedzy i jechali z daleka zeby uczestniczyc w tym wydarzeniu.
      "P"
      www.myspace.com/kolorofon
    • Gość: Gość Re: Radiohead - koncert roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:41
      z tym "The Creep" to "dziennikarzyna" pojechał. Co do opinii gostka, co twierdzi, że zagrali za bardzo jak na płytach - widział zespół po raz pierwszy i już specjalista. Niech wybierze się na jeszcze kilka koncertów RH, to wtedy będzie się mógł wypowiadać. Uwielbiam normalnie tych naszych ZNAFCUFF od wszystkiego. Niech się najpierw ludzie wezmą za siebie, a potem wypowiadają na temat tego, co robią inni.
    • Gość: bush Re: Radiohead - koncert roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:25
      No pojechał, pojechał, ale dobrze, że nie ma samych ochów i achów, bo od tych już się rzygać chcewink Koncert roku, dekady, stulecia! Kto da więcej? Dobry było, bo radiohead jest dobre. I tyle. Czego się spodziewać po tak genialnej grupie?wink
    • Gość: gretchen ross Re: Radiohead - koncert roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:51
      Obok Nine Inch Nails mój koncert roku. Spełnienie marzeń. Setlista idealna, chociaż tęskno mi było od samego rana do "Just" smile Pal sześć...
      Problem w tym, że w 2 sektorze nic nie widziałam nawet gdy stałam na czubkach butów ( mam 170cm wzrostu ). Z jednej strony zespół na poziomie fanów, a z drugiej... fani poniżej poziomu widoczności. Nie miałam kasy na droższy bilet... to tak wyszło... trudno, kontemplowałam dźwięki, co jakiś czas podskoczyłam by uszczknąć trochę obrazu, kark bolał mnie niemiłosiernie od wyciągania szyi... ale było warto. Na prawdę było warto. Chciałabym raz jeszcze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka