Dodaj do ulubionych

Bułgaria- Rawda wyjazd

IP: 95.108.79.* 04.07.11, 20:06
Ostatni raz byłem w Bułgarii z moją przyjaciółką.Dojazd własny był niemozliwy więc zaczęliśmy poszukiwania odpowiedniego biura podróży. Ofertę polecił nam znajomy który już wyjeżdżał na wakacje z tego biura. Usługi Hotelowe były na całkiem wysokim poziomie.. Łącznie cały wyjazd kosztował nas około tysiaca złotych. Tyle, ile przeciętny wyjazd nad morze Bałtyckie, a wrażenia niesamowite.Osobiście odpuściłem sobie wycieczki fakultatywne, zwiedzanie świątyń nie wydawało mi się zbyt interesujące, na szczęście nikt nie jest zmuszany do wyboru jakichkolwiek wyjazdów. Biuro podróży z tego co pamiętam to "viator" jeżeli ktoś byłby zainterewsowany
Obserwuj wątek
    • Gość: dmo Re: Bułgaria- Rawda wyjazd IP: *.cable.net-inotel.pl 04.07.11, 21:11
      Hmmm, przeglądam sobie właśnie oferty na www.viator.pl/
      Muszę przyznać, że oferta jest całkiem atrakcyjna. Jeśli można wiedzieć w jakim hotelu byliście zakwaterowani? Chciałbym móc dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego biura i ich hoteli.
      • Gość: Kiziak Re: Bułgaria- Rawda wyjazd IP: 95.108.79.* 04.07.11, 21:22
        Bylismy w hotelu Diabis, podobno jest bardziej interesujacy niz Saga, niestety tego drugiego nie widzielismy. Sam nie mam nic do zarzucenia, posilki bardzo pyszne, obsluga na przyzwoitym poziomie, nikt sie nie narzucał, a basen do dyspozycji gości (mimo ze troche zatłoczony) był całkiem zadbany
        • Gość: joker Re: Bułgaria- Rawda wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 19:55
          Ja miałe okazję zatrzymać się w "Sadze", i chociaż nie mam zwyczaju przesiadywać w pokojowym hotelu, to wieczorem fajnie było tam posiedzieć i pokręcić się w okolicy hotelu. Sympatyczni ludzie, smaczne jedzenie no i klimatycznie.
          • Gość: miszczu1 Re: Bułgaria- Rawda wyjazd IP: 95.108.77.* 18.07.11, 20:02
            samego hotelu nie bede oceniac bo raczej malo czasu tam spedzalem ale tez bylem na wakacjach z tym biurem, wyszlo nienajgorzej mimo kilku wpadek rezydenta
          • Gość: numi54 Re: Bułgaria- Rawda wyjazd IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 20.07.11, 11:54
            Zależy mi z rodzinką na wycieczkach, możesz jakieś polecić ?
            • bg-pl Re: Bułgaria- Rawda wyjazd 20.07.11, 16:56
              Każdemu, kto wybiera się do rawdy (niektóre biura reklamują tą miejscowość "Słoneczny Brzeg-Rawda") sugeruję wycieczkę własnie do Słonecznego. Żeby zobaczył, że to zupełnie inne miejscowości, żeby zobaczył, jak wyglądac powinna plaza, żeby wiedział dlaczego po powrocie Bułgaria mu sie nie będzie podobała. Był tu watek na temat plaż w Rawdzie, więc może przed wyjazdem warto poszukać , by potem nie narzekać .

Gość portalu: numi54 napisał(a):

> Zależy mi z rodzinką na wycieczkach, możesz jakieś polecić ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka