Gość: Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:35 Wróciłem z Rawdy z hatelu Fresz mogę się podzielić opiniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izabelka Re: Rawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:58 Jeżeli mogę się dowiedzieć to co jest godne obejrzenia w Radwie i gdzie warto udac się na smaczny posiłek na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Rawda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 11:17 Gość portalu: Izabelka napisał(a): > Jeżeli mogę się dowiedzieć to co jest godne obejrzenia w Radwie i gdzie warto > udac się na smaczny posiłek na mieście Zobacz mój wątek - pisałam o tym tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=46963298&v=2&s=0 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Rawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:21 Rawda to mała miejscowość którą należy traktować jako bazę noclegową.Posiada dwie plaże małą ,jak byłem tobyły na niej glony i dużo ludzi ,i tzw.dużą trochę dalej ale piaszczystą z parasolami. Zjeść można najlepiej w takim bistro Bracia serbowie ,tojest naprzeciwko poczty,naprawdę warto tanio smacznie i dużo.W Rawdzie jest bardzo duża ilość budujących się hoteli, ale mnie mieszkającym we Freszu(hotel na uboczu spokój) to nie przeszkadzało. Za0.80 leva można pojechać do starożytnego miasta Nesseber,coś niezwykłego,ajeżli ktoś naprawdę ma kasę do wieczorem zaprasza Słoneczny Brzeg -bałkańskie Las Vegas.Ogólnie fajnie hotel polecam ,ale bez wyżywienia ,my mieliśmy śniadania było mało byle co,i naprawdę szkodaładować kasę za jedzenie hotelom ,bo w Rawdzie można się spokojnie wyżywić w restauracjach Odpowiedz Link Zgłoś