Dodaj do ulubionych

kiparisite

IP: *.chello.pl 28.06.07, 17:28
czy ktoś zna hotel kiparisite w słonecznym brzegu
Obserwuj wątek
    • Gość: Beatka Re: kiparisite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:05
      Hej ja jadę do tego hotelu z biurem podróży Marco - czy ty też. jadę autokarem
      z KAtowic 21.07-01.08.2007. :)))
      • Gość: bebe Re: kiparisite IP: *.chello.pl 02.07.07, 18:34
        dopiero szukam ofert , a ile płacisz za pobyt w tym hotelu? Ja będę jechać
        dopiero od 1 sierpnia
        • Gość: Beatka Re: kiparisite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:06
          Za 12 dni autokarem płacę 1309,00 są tylko śniadania. Czytałam na forum że
          biuro też jest oki. także4 jak chcesz podma ci na miary na to biuro w Katowicach
    • kasiak_dk Re: kiparisite: zdecydowanie TAK 03.07.07, 14:36
      Kilka dni temu wrocilismy z 2-tygodniowego pobytu w tym hotelu i jestesmy
      bardzo zadowoleni. Zaznaczam, ze bylismy pierwszym "turnusem" w tym sezonie,
      wiec i turystow w hotelu bylo mniej, a co za tym idzie - latwiej bylo obsludze
      zapewne nad wszystkim zapanowac. Na plus: urozmaicone i bardzo smaczne posilki
      (na kolacje zawsze 2 zupy i 5-6 cieplych dan do wyboru, pelen bar salatkowy,
      owoce, slodycze, zawsze moglismy wybrac cos dla dziecka); goraco polecamy
      miejscowa restauracje - ceny bezkonkurencyjne (kawa 1-1.5 lv, piwo 1 lv, dobre
      bulgarskie wina w bardzo korzystnych cenach). Ponadto czysty basen z
      ratownikiem i oddzielny brodzik, bardzo mila i pomocna obsluga, pokoje
      sprzatane codziennie, wymiana recznikow co drugi dzien, klima z opcja
      indywidualnego ustawiania. Hotel nowy, czysty, kameralny. Niestety, jeszcze nie
      dzialal sklepik na dole oraz bar na dachu budynku (6 pietro), ale wygladalo na
      to, ze to kwestia dni. Dzieciaki takze czuly sie swietnie. Minusow - jak dla
      nas - brak :-)
      Kwestia indywidualna jest, czy polozenie hotelu jest satysfakcjonujace; jest to
      praktycznie ostatni hotel w Slonecznym Brzegu polozony przy ulicy (my w ogole
      nie slyszelismy ruchu ulicznego w pokoju), wiec aby dostac sie na plaze, trzeba
      ja przejsc (niestety, w nieoznakowanym miejscu). Plaza jest kawalatek dalej, a
      dzieki temu niewielkiemu oddaleniu od promenady w okolicy jest duzo ciszej. Dla
      nas wlasnie najwazniejszy byl spokoj, ale do "centrum" (dla nas chyba jednak
      mniej interesujacego niz bezposrednia, duzo mniej zatloczona okolica) trzeba
      sie namaszerowac ok. 15-20 min. Ale czy to duzo...?
      Naprawde polecam, swietnie odpoczelismy!
      PS. I polecam swietny bar na plazy - Veny's Beach, co za mojitooooo!!! I w
      jakim otoczeniu!!! :-)
      • Gość: bebe Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.chello.pl 03.07.07, 15:47
        cześć .mógłbyś napisać jaka jest plaża przy hotelu ,jak wygląda pokój dla
        czterech osób ,ile trzeba zapłacić za obiadokolację ,jakim transportem
        jechaliście iz jakiego biura.Może masz jakieś fotki. zgóry dziękuję.
        mójmail kola65@onet.eu

• kasiak_dk Re: kiparisite: zdecydowanie TAK 03.07.07, 16:01
          Jak pisalam, plaza nie znajduje sie przy hotelu, ale kawalek dalej. Jest
          piaszczysta, calkiem przyjemna (choc i tu turysci uwielbiaja smiecic, to jakas
          plaga chyba!), morze bardzo przyjemne, dno piaszczyste, dlugo jest plytko - no
          i ta temperatura! W dniu wyjazdu (29 czerwca) woda miala 27 st! :-) Zdarzaly
          sie dni "gloniaste", ale i takie, kiedy woda byla absolutnie przejrzysta. O,
          uwzglednij koniecznie cene lezakow: 16 lv za lezak, 16 lv kosztuje tez parasol.
          Jak wyglada hotel, znajdziesz w necie (maja nawet chyba swoja strone
          internetowa), niestety na razie nie moge podeslac zdjec. Polecamy Itake, z nimi
          lecielismy, wszystko super, chyba nasz pierwszy rodzinny wyjazd bez zastrzezen.
          Pozdrawiam,
          Kasia
          • kasiak_dk Ceny lezakow - no co ja pisze! 6lv za jeden! 03.07.07, 16:10
            Nie wiem, skad mi sie wzielo to 16 lv... wszytsko jest po 6 lv.
      • Gość: eris67 Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.chelm.mm.pl 29.07.07, 00:04
        Mam pytanie - również wybieram się z Itaką pod koniec sierpnia do hotelu
        Kipariste i mam 2 pytania
        1/ jak lot z Itaka? - czy nie było opóxnień, ile wynosi ransfer do hotelu
        2/ czy blisko hotelu sa jakieś sklepy?- (mamm małe dziecko-11 miesięcy- więc
        pampersy, zupki , soczki itp)
        Pozdrawiam
        jeśli masz skype/a- mój eris67
        chętnie porozmawiam i więcej się dowiem
        • Gość: ela3313 Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: 149.156.58.* 29.07.07, 11:49
          Lot z Itaką (z Katowic) bez opóźnień. Sprawna odprawa na lotnisku w Burgas.
          Autobusy podstawione. Transfer ok. 40- 60 minut (Kiparisite jes prawie ostatnim
          hotelem, więc inni wysiadają wcześniej). Około 200 m od hotelu w stronę
          Słonecznego Brzegu naprzeciw hotelu Helena jest bardzo dobrze zaopatrzony, dość
          duży sklep- supermarket (pampersy były, na jedzenie nie patrzyłam ale sądzę, że
          też było). W hotelu lodówka w każdym pokoju, wiec nie ma problemów z
          przechowaniem jedzenia. Życzę miłego wypoczynku.
          • Gość: eris67 Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.chelm.mm.pl 29.07.07, 17:29
            serdeczne dzięki za odpowiedź - miło, że ktoś chce odpowiedzieć na cudze pytania
            żebyś tak jeszcze rozwiała moje wątpliwości co do jakości lotu- czy nie
            mieliście dziur powietrznych i jak małe dziecko zniesie lot- byłoby super jakby
            dobrze było:)
            Pozdrawiam
          • Gość: gusia Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:53
            czesc!niedlugo wylatuje z itaka do tego samego hotelu i mam prosbe-moglabys mi
            napisac czy bylas na jakis wycieczkach fakultatywnych?i jeszcze pytanko
            dotyczace hotelu-jaka obsluga,a jedzenie da sie wyzyc;-))))))))))a ceny na
            miejscu?duzo pieniedzy idzie no na takie normalne zycie?pozdrawiam i z gory
            dziekuje.
            • Gość: eris67 Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.chelm.mm.pl 20.08.07, 23:57
              czy już wróciłąś- jak było? ja 23 wyjeżdżam- odpisz tu lub na
              eris67@wp.pl
              czy w pokojach jest czajnik czy musze brać?
        • Gość: kacha Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.3s.pl 18.04.08, 00:46
          Witam
          Znalazłam ten adres na forum i mam pytanie Jak udały się wczasy w
          Bułgarii w zeszłym roku, a zwłaszcza czy były problemy z dzieckiem?
          Bardzo proszę o odpowiedź.
        • Gość: olaboga Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.eranet.pl 10.07.08, 19:26
          nie wiem dlaczego uwazasz ze itaka ma jakis wplyw na samolot
          czy jakies inne biuro
          samolot to samolot a oprocz klientow itaki leca tez nim klienci
          innych biur
      • turx01 Re: kiparisite: zdecydowanie TAK 11.07.08, 00:20
        kasiak_dk napisała:

> Kilka dni temu wrocilismy z 2-tygodniowego
        > pobytu w tym hotelu i jestesmy bardzo zadowoleni.

To ten?:
        bulgaria.absoft.ys.pl/index.php?zdjecie=79
        • Gość: m Re: kiparisite: zdecydowanie TAK IP: *.btc-net.bg 19.07.08, 19:44
          dokladnie ten
    • Gość: Dorota Re: kiparisite IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.08, 09:37
      Bylam w tym hotelu na przelomie lipca i sierpnia 2007 z chlopakiem!bylismy bardzo zadowoleni z tego hotelu:)polecam
      • Gość: bbb Re: kiparisite IP: 81.219.144.* 23.07.08, 20:36
        czy ktoś był w tym sezonie (2008) w tym hotelu ???
        jeśli tak proszę o info nt. jedzenia plaży i czy można tam jechać z małymi
        dziećmi ???
        • Gość: pj1205 Re: kiparisite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 21:13
          W hotelu Kiparisite w SB byliśmy od 11.07 do 25.07.2008 roku z biura
          podróży ITAKA. Do tego hotelu można jechać jak najbardziej z małymi
          dziećmi (podczas naszego pobytu dzieci było bardzo dużo. Jedzenie
          jest bardzo dobre, śniadania codziennie prawie takie same ale jest z
          czego wybierać więc nie narzekaliśmy natomiast obiadokolacje
          bardziej urozmajcone. Plaża jest blisko hotelu ale trzeba przejść
          dosyć ruchliwą drogę, blisko hotelu jest również supermarket i
          przystanek autobusowy z którego można pojechać do Nesseberu, Św.
          Włazu czy też do centrum SB. Kantor jest w hotelu i smiało można w
          nim wymieniać pieniądze (nawet złotówki) ale najkorzystniej opłaca
          się EURO (1 EURO = 1,91 Leva).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka