Dodaj do ulubionych

Apartamenty Marina View w Svety Vlas

15.03.08, 12:19
Chciałam się dowiedzieć czy był ktoś w apartamentach Marina View w
Svetym Vlazie. Jak tam jest czy dużo wczasowiczów i jaka jest plaża,
bo z tego co czytam na forach to podobno brudno. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 17.03.08, 11:12
      Będę obok, w Panoramie, w terminie 12-26 lipca. Panorama i Marina to
      jeden duży kompleks. A kiedy Ty się tam wybierasz?
      Pozdrawiam, Gosia
      • marta-36 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 17.03.08, 17:31
        Ja jade od 26 lipca do 7 sierpnia.
        • ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 18.03.08, 09:48
          To niestety się miniemy i nie będziemy mogły wymienić się
          spostrzeżeniami....
          Pozdrawiam, Gosia
          • Gość: Magda Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: 213.17.253.* 24.03.08, 21:18
            Ja jadę dokładnie w tym terminie co Ty (12-26)też do Panoramy.Skąd
            będziecie jechać?
            • ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 25.03.08, 09:46
              z Białegostoku.
              Gosia
              • Gość: Magda Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: 213.17.253.* 25.03.08, 17:34
                My z Ciechocinka w 2 samochody.Chcemy jechać non-stop bez noclegu.A
                gdzie znaleźliście te apartamenty? Apartament24?
                • ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 26.03.08, 11:04
                  Tak, załatwialiśmy przez apartament24. Ze względu na dzieci i nasze
                  doświadczenia z ubiegłego roku (podróż do Chorwacji), zdecydowaliśmy
                  się jednak na nocleg - w Rumunii. Niestety, mamy tylko jednego
                  kierowcę, więc jazda non stop odpada. Podróż zaplanowaliśmy na dwa
                  dni, tak, zeby popołudniu lub wieczorem być na miejscu.
                  Pozdrawiam, Gosia
                  • marta-36 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 26.03.08, 13:07
                    Ja zamawiałam przez allegro ale tez to jest przez portal
                    apartament24. My jedziemy z Rzeszowa wiec troszkę bliżej mamy.
                    Jedziemy bez noclegu ponieważ kierujemy na zmianę z męzem. Jak
                    bedzieci miec dostęp do netu na wczasach to skrobnijcie do mnie jak
                    tam jest. Pozdrawiam Marta
                    • Gość: Magda Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: 213.17.253.* 26.03.08, 19:06
                      Może doradzicie coś w sprawie netu?Czy jak kupię jakiegoś blue-
                      connecta czy coś takiego to będzie można tam z tego korzystać?
                  • Gość: kacha Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: *.3s.pl 18.04.08, 23:12
                    Witam, zainteresował mnie sposób rezerwacji apartamentów poprzez
                    apartament24. Chcaiałabym dowiedzieć się czy to się udaje i czy to
                    jest rezerwacja przez booking.com a apartament24 tylko pośredniczy.
                    Bardzo proszę o kontakt na wolanska@op.pl
                    • ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 21.04.08, 09:43
                      Najlepiej złożyć rezerwację przez allegro.pl, ale mozna też przez
                      stronę apartament24.com.pl. Żadnych problemów, wręcz przeciwnie,
                      pracownik tej firmy jest bardzo miły i odpowiada na wszystkie
                      pytania:) W razie czego nalezy kontaktować się z nimi telefonicznie
                      lub na e-mail.
                      Z tego co wiem, to firma Millenium Travel tylko pośredniczy w
                      wynajmie apartamentów i zarządza nimi. Czy są powiązani z
                      booking.com, nie wiem.
                      Pozdrawiam, Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka