marta-36 15.03.08, 12:19 Chciałam się dowiedzieć czy był ktoś w apartamentach Marina View w Svetym Vlazie. Jak tam jest czy dużo wczasowiczów i jaka jest plaża, bo z tego co czytam na forach to podobno brudno. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 17.03.08, 11:12 Będę obok, w Panoramie, w terminie 12-26 lipca. Panorama i Marina to jeden duży kompleks. A kiedy Ty się tam wybierasz? Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marta-36 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 17.03.08, 17:31 Ja jade od 26 lipca do 7 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 18.03.08, 09:48 To niestety się miniemy i nie będziemy mogły wymienić się spostrzeżeniami.... Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: 213.17.253.* 24.03.08, 21:18 Ja jadę dokładnie w tym terminie co Ty (12-26)też do Panoramy.Skąd będziecie jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 25.03.08, 09:46 z Białegostoku. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: 213.17.253.* 25.03.08, 17:34 My z Ciechocinka w 2 samochody.Chcemy jechać non-stop bez noclegu.A gdzie znaleźliście te apartamenty? Apartament24? Odpowiedz Link Zgłoś
ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 26.03.08, 11:04 Tak, załatwialiśmy przez apartament24. Ze względu na dzieci i nasze doświadczenia z ubiegłego roku (podróż do Chorwacji), zdecydowaliśmy się jednak na nocleg - w Rumunii. Niestety, mamy tylko jednego kierowcę, więc jazda non stop odpada. Podróż zaplanowaliśmy na dwa dni, tak, zeby popołudniu lub wieczorem być na miejscu. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marta-36 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 26.03.08, 13:07 Ja zamawiałam przez allegro ale tez to jest przez portal apartament24. My jedziemy z Rzeszowa wiec troszkę bliżej mamy. Jedziemy bez noclegu ponieważ kierujemy na zmianę z męzem. Jak bedzieci miec dostęp do netu na wczasach to skrobnijcie do mnie jak tam jest. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: 213.17.253.* 26.03.08, 19:06 Może doradzicie coś w sprawie netu?Czy jak kupię jakiegoś blue- connecta czy coś takiego to będzie można tam z tego korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas IP: *.3s.pl 18.04.08, 23:12 Witam, zainteresował mnie sposób rezerwacji apartamentów poprzez apartament24. Chcaiałabym dowiedzieć się czy to się udaje i czy to jest rezerwacja przez booking.com a apartament24 tylko pośredniczy. Bardzo proszę o kontakt na wolanska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ggw1 Re: Apartamenty Marina View w Svety Vlas 21.04.08, 09:43 Najlepiej złożyć rezerwację przez allegro.pl, ale mozna też przez stronę apartament24.com.pl. Żadnych problemów, wręcz przeciwnie, pracownik tej firmy jest bardzo miły i odpowiada na wszystkie pytania:) W razie czego nalezy kontaktować się z nimi telefonicznie lub na e-mail. Z tego co wiem, to firma Millenium Travel tylko pośredniczy w wynajmie apartamentów i zarządza nimi. Czy są powiązani z booking.com, nie wiem. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś