Dodaj do ulubionych

Apartamenty Siana Bułgaria

IP: 81.210.24.* 07.12.08, 10:51
Witam.
Wybieram się pod koniec czerwca 2009 do Św. Włas/ Słoneczny Brzeg do Apartamentów Siana z biura podróży Alfa Star. Proszę o informację na temat tych apartamentów, może ich wyposażenia, położenie itp.

Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 15:09
      cześć. Lecę do siany 7 lipca 2009 , więc pewnie się zobaczymy. Byłam
      w 2008 w SB - jeden przystanek dalej trzeba pojechać od tzw. ZORY -
      sklep , w którym można kupić wszystko do jedzenia i nie jest to
      drogie. Sklepy zwiększają ceny na alkohol i od piątku po południu
      do poniedziałku one obowiązują. Do centrum będzie 4 przystanki
      autobusem za 1 lev ( ja miałam 3) - konieczność wykupienia bo Cię
      złapią. Jak chcesz coś więcej wiedzieć. Aha do siany jadę pierwszy
      raz ale z tego co widziałam nie jest źle. a nawet lepiej niż tam
      gdzie byłam - miałam opłacone śniadanie St.Anthony ( całe 2 tygodnie
      takie same)!!
      Jedzenie w Bułgarii dobre różnorodne i stosunkowo tanie. Pozdrawiam
      Beata
      • volta2 Re: Apartamenty Siana Bułgaria 10.12.08, 22:36
        też zastanawiałam się nad sianą, jednak wybrałam coś inngo i prawdę
        mówiąc, to była dobra decyzja.
        lokalizacja bardzo kiepska - cała reszta raczej powinna być ok.
        • Gość: jola Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:41
          Współczuję Ci tej kiepskiej lokalizacji!! Po co zmieniałaś??
          • Gość: matka polka Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.telpol.net.pl 10.04.09, 14:57
            ja również oczekuję odpowiedzi na temat SIANY ( licimy w czerwcu :))
            Piszcie, czy uważacie, ze tam jest ok...
            • Gość: marsal Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 18:09
              Lecę do Siany 10 czerwca. Po powrocie dam zanć jak było:
              Poniżej link do strony www apartamentów
              www.siana-bg.com/en/gallery.php
              • Gość: dorota Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: 77.223.237.* 08.08.09, 13:25
                witam.

My lecimy teraz 12 sirpnia. prosze oinfo na temat apartamentów i
                ogólnie cen
            • Gość: LA Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:33
              Byłam w uiegłym roku -2 tygodnie. Mnie sie podbało a nawet moim
              pannicom też. Apartamenty -przynajmniej nasz -świetnie wyposażone.
              ręćzniki -zmiana codziennie. Do plaży -spacerkiem ok. 10 minut.Sam
              Vlas niestety " pod górkę". Zakupy robiłyśmy w sklepach po drugiej
              stronie drogi głównej. Są dwa i fajnie zaopatrzone. Ten na dole tak
              sobie. We Vlasie - na saaamym końcu jest nieżle zaopatrzony market.
              Polecam wyprawe do portu - oczy na wierzch wylazą jakie tam marki
              samochodzików stoją. Basen przy Sianie - przyzwoity.
              Proszę w razie czego pytac o szczegóły. Pozdrawiam LA
              • Gość: marsal Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 22:02
                A jak z dojazdami do Słonecznego Brzegu i Nesseberu???
                I same apartamenty??? Jezeli mozna to prosimy o praktyczne
                wskazowki. My lecimy z Alfa Star 10 czerwca
                • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: 217.96.36.* 27.04.09, 11:10
                  do słonecznego Brzegu "latają" autobusy,przystanek mają w
                  mieście,albo jak się " machnie" to przy stacji paliw.
                  Do Nesseberu widziałam ten , ktory wozi do AQUAparku. Ja byłam na
                  wycieczce. Ze słonecznego Brzegu do Nesseberu pływają z mola statki
                  co pół godziny. Warto zaliczyc aquaparki i w SB i Nesseberze.
                  Taksówka do SB - ok. 10 lewa, piechotą - ok.1 godziny- drogą, plażą -
                  trochę dłużej ( przechodzi się koło plaży naturystów więc uwaga na
                  dzieci). Ja tez byłam z Alfa Star ( od 9 lat jeżdzę z nimi). Co
                  niemiłe to oczywiście zajmowanie leżaków przy basenie przez naszych
                  rodaków. nasz apartament miał ok. 55 m2, sypialania mała, kuchnio-
                  salon większy. Niestety nie umiem zamieszcazać zdjęć w necie także
                  tylko opisuje. W kuchni - całe wyposażenie ( talerze, garnki,
                  sztućce,, lodówka, telewizor ( brak Eurosportu w czasie Olimpiady
                  dał mi popalić). No i moja wrsalka + wyjście na balkon. Sypialnia -
                  też wyjście na Balkon plus duże łoże, szafa, toaletka. Łazienka - u
                  nas mikroskopijna - brodzik. Sklep na dole czynny całą dobę. Nasz
                  apartament był w mniejszym budynku, bo Siana( Sijana jak oni mówią)
                  to dwa budynki. Z naszej strony - od morza były budowy - ale pewnie
                  juz skończyli.
                  • Gość: marsal Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 18:30
                    Dzieki za informacje. Jakimi liniami lecieliscie do Burgas?? Lecimy
                    Bulgaria Air i trche jestem zaniepokojony opiniami na ich temat....
                    MS
                  • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: 217.96.36.* 28.04.09, 13:45
                    chyba Hemus , ale cholera wie. Wg mnie a latam co roku i tak wyboru
                    się nie ma. Do Bułgarii tylko 1,5 godziny ( gozrej Egipt i Tunezja).
                    Ciasnowata zwłaszcza dla takich jak ja -pow,.180 cm. Ale da się
                    wytrzymac.
              • Gość: tatiana Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 21:24
                lece tam 17.06 z 4 mc dzieckiem jak jest tam z dojsciem na plaze czy
                dam rade zejsc na plaze bo slyszalam ze jest to na klifie i wogole
                czy jest tam ok jakie sa ceny w restauracjach
                • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 06:40
                  zejście na plaże -po skończeniu sie ulicy ścieżka - z górki.
                  Spokojnie z dzieckiem sie idzie. natomist w ubiegłym roku plaza we
                  Vlasie - ta od strony Siany przyzwoita. W SB były glony a tu nie.
                  Odnosnie plaży. Parasole i lezaki stoją na plaży. Przychodzi sie ,
                  zajmuje ( dokłada np. lezaków ) i potem przychodzi Pan i kasuje.
                  Można równiez rozłożyc własny parasol, ale blisko morza stoja te
                  płatne. z mojej praktyki wynika, że jak sie do 9.30 nie zajeło tych
                  z pierwszej linii od morza to trzeba było dalej. Na plaży jest bar -
                  picie i fast food. Ceny w restauracjch wg mnie tylko troche niższe
                  niż u nas. Ale zalezy co sie je. na pewno trzeba spróbować papryki
                  zapiekanej z serem- rewelacja no i tego ich opiekanego sera. Tam
                  gdzie jest właściwy klif - nie ma plaży.
                  • Gość: jedrek Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.centertel.pl 08.05.09, 12:24
                    Witam Pania a czy nie pamieta Pani jaki byl kurs wymiany euro lub
                    dolara na lewe,czy oplaca sie kupic w kantorze po 2.43.Dziekuje
                    Pozdrawiam
                    • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:13
                      w zeszłym roku, kupiłam w Polsce lewy po 1,90 ( cos tam) i nie był
                      to interes. Kupiłam tylko na wejście a potem korzystałam z
                      bankomatu.
                      Dwukrotnie byłam świadkiem oszustawa w SB ( kantor przy takim dużym
                      targu). Raz nacieli Polaków , raz Rosjan. Ale to nie jest reguła.
                      • Gość: jedrek Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.centertel.pl 11.05.09, 11:06
                        dzieki a jak jest w sklepach z towarami typu pampersy, zel pod
                        prysznic , szampony , olejki do opalania,itp
                        • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:19
                          aaa, złapał mnie Pan, utargałam się tego z Polski jak diabli
                          ponieważ pierwszy raz leciałam na tzw. swoje. I to był błąd.
                          wszystko jest, jesli codzi o pampersy to z opinii sąsiadki z plaży
                          wiem, że w bułgarii były troche tansze. Do opalania , kapieli, po
                          opalaniu - do bólu wszystkiego w cenach porównywalnych ( w
                          zalezności od marki). jesli kupowalibyście panstwo owoce, warzywa to
                          tylko w mieście. w sklepie przy Sianie - to takie podejście do
                          handlu - nasze lata 80. może będzie później, albo jutro itp.
                          Pozdrawiam, będzie dobrze zobaczy Pan. Ja w tym roku do Turcji.
                          • Gość: jedrek Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.centertel.pl 13.05.09, 21:10
                            Jeszczeraz Dzieki i milego pobytu w Turcij.Pozdrawiam
                            • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 06:11
                              w tym mniejszym budynku Siany ( gdzie byłam) jest winda. W tym
                              drugim nie wiem - nie byłam, ale pewnie też. Apartamenty ma sie juz
                              przydzielone. Te na parterze ( mówie o mniejszym budynku ) mają
                              ogódeczek , natomist od strony basenu - nasyp. pozostałe tarasy-
                              łącznie z suszarkami do bielizny ( a nawet klamerki ).
                • Gość: marsal Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.09, 12:09
                  My lecimy z 11 miesięczną pociechą 10 czerwca na 1 tydz - szkoda bo
                  się miniemy....
              • Gość: dorota Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: 77.223.237.* 08.08.09, 13:26
                Witam

my lecimy tam 12 sierpnia. prosze o info o apartamentach i ogolnie o
                wzystkim :-))
                Moj mail dorota820@o2.pl
                • iplus8 Re: Apartamenty Siana Bułgaria 09.08.09, 08:48
                  tez lece 12 sierpnia do tego hotelu na 2 tygodnie opinie na temat
                  hotelu sa dobre przeczytałem juz duzo opini na temat tego hotelu i
                  mysle ze w spokoju mozna czekac na lot i urlopik
      • itsmeolord Re: Apartamenty Siana Bułgaria 15.05.09, 03:52
        I would like to give my apartment in long term renting
        Details see : www.fortnoks.org
        ->Marina View Fort Beach complex
        A-1 -section-apt 21 on 4 floor -
        sea facing-full furnished
        I hope to hear from You soon
        Best regards AGNES
        my e-mail adress: THISIS6837@YAHOO.COM

• agama1971 Re: Apartamenty Siana Bułgaria 11.04.09, 14:14
      Pokoje i hotel zgodne z opisem zamieszczonym przez wakacje.pl. Duże,
      czyste i
      dobrze wyposażone pokoje - pełna zastawa stołowa, garnki, expres do
      kawy,
      czajnik, toster, kuchenka, elektryczna, lodówka,żelazko i deska do
      prasowania,
      odkurzacz, TV SAT, DVD, suszarka do włosów. W pokoju z aneksem
      kuchennym duży
      stół i cztery krzesła. Duży balkon ze stolikiem i krzesłami z
      widokiem na ładny,
      czysty, średniej wielkości basen z leżakami. Sypialnia z dużym
      łóżkiem i co
      bardzo ważne z bardzo wygodnym, grubym materacem. Codziennie
      sprzątane i
      wymieniane ręczniki, pościel czyściutka codziennie układana w różne
      kształty -
      łabędzie, wachlarze itp (szczególnie cieszyło to dzieci). Niestety
      nie widziałam
      rezydenta dlatego z wycieczek fakultatywnych korzystałam w innym
      hotelu-nie było
      też żadnego wspólnego spotkania-może opieka rezydenta nie dotyczy
      opcji z
      dojazdem własnym. Na dole hotelu fajna restauracja z smacznym
      jedzeniem ale
      droższa od tych w mieście- sąsiedztwo restauracji dość uciążliwe ze
      względu na
      głośne zachowanie pijanych POLAKÓW. W hotelu jest również sklep w
      którym można
      nabyć najpotrzebniejsze rzeczy- świeże owoce, pieczywo, słodycze,
      napoje, art.
      higieniczne itp. Do morza ok. 200 m od hotelu ale zejście na plażę
      ok. 350-400
      m. Dookoła sporo rozpoczętych budów - w okresie letnim wstrzymanych.
      Nie ma
      ogrodu ani placu zabaw dla dzieci, jest sporo miejsca na zaparkowanie
      samochodu
      przed hotelem. Ale rezydent jak yeti - może istnieje ale ja go nie
      widziałam -
      a szkoda- wycieczki wykupiliśmy u innego rezydenta. Wyjazd z dziećmi
      10 lat i 15
      lat również bardzo zadowolonymi z wyjazdu.
      Miasteczko takie sobie i niezbyt ładne dlatego dużo jeździliśmy.Jeśli
      masz
      jakieś pytania piszcie-odpowiem .
      W tym roku jadę do tej samej miejscowości do Apartamentów Panorama
      fort z biura Millennium travel- obejrzałam je w zeszłym roku i
      najbardziej mi pasowały -bardzo blisko do morza i w cichym, urokliwym
      miejscu.
      • anetp80 Re: Apartamenty Siana Bułgaria 27.04.09, 08:32
        Mam pytanie dotyczące wyżywienia w apartamentach Siana. Czytałam, że
        w kompleksie znajduje się restauracja, a czy jest możliwość
        wykupienia np. śniadań w pobliskich hotelach?
        • Gość: la Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: 217.96.36.* 27.04.09, 11:18
          knajpa na dole - otwarta jest od ok.9 rano. Sklep - całą dobę. Są w
          pobliżu hotele ale czy można wykupić - nie wiem - moje panny (
          róóożnie wstawały )korzystały głównie z tostera i mikrofali.
          ale raz dziennie łaziłyśmy do knajpy- z reguły w mieście.
          Pozdrawiam, la
      • Gość: Malinia Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 22:42
        agama1971 powiedz jak było tym razem w tym Panorama Fort
    • Gość: dorota820 Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: 77.223.237.* 24.07.09, 19:19
      No witam
      Ja wybieram sie tam 12 sierpnia. prosze o info jakie warunki oraz
      jakie sa ceny?
      Pozdrawiam
      moj mail dorota820@o2.pl
      • iplus8 Re: Apartamenty Siana Bułgaria 25.07.09, 22:27
        witam w tym samym terminie jade i Ja.I chetnie bym się chciał czegoś
        dowiedział
        • Gość: marsal Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.09, 18:56
          Ponizej link do mojej opinii na holidaycheck
          Pozdrawiam

www.holidaycheck.pl/detail-Opinie_Siana+Hotel+Polecam+hotel+siana+by%C5%82o+super-ch_hb-
          id_1374289.html?typ=1&originalID=1374289&originalSprache=pl

• Gość: asia Re: Apartamenty Siana Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 19:09
      Wróciliśmy wczoraj, byliśmy z biurem AlFa Star. Apartamenty w
      zależności, w której części. Kuchnia- wyposażona w pełni+
      mikrofalówka i pralka, jest żelazko i deska do prasowania. Na
      balkonie suszarka na pranie. Wszysko OK. POlecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka