Gość: asiulek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:00 Czy ktoś może był w tych apartamentach? Jedziemy z małymi dziećmi i tak do końca nie jesteśmy pewni czy to dobry wybór. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym kompleksie. Może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: Vega Village - St. Vlas IP: 87.121.51.* 04.07.09, 20:23 właśnie jesteśmy w kompleksie vega village w sw. vlas. Kompleks nowy, mieszkania w dobrym standarcie i wyposażeniu, na miejscu basen, teren ogrodzony blisko do morza i pięknej plaży. Cała miejscowość to niestety wielki moloch takich kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulek Re: Vega Village - St. Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:06 a możesz napisać coś więcej? Jaka odległość do morza(jedziemy z dziećmi), jak plaża i ogólnie wszystko co Ci przyjdzie do głowy. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeyo Re: Vega Village - St. Vlas IP: *.chello.pl 22.07.09, 23:18 Vega Village to dokładnie 2 bliźniacze budynki z apartamentami. Pierwszy budynek, który leży bezpośrednio przy morzu to prywatne apartamenty Anglików, Szwedów, Duńczyków itp. Z tego miałem widok na morze 10 m za oknem bo wynajmowałem od Angielki (www.perfectplaces.com/vacation-rentals/13359.htm). Drugi budynek za ulicą praktycznie brak widoku ma morze, a można było trafić na budowę lub sąsiedni budynek. Ten wynajmują biura podróży. Dojście do plaży 5 min. Plaża nieduża piaszczysta obok przystani. Dla dziecka OK. Na plaży była wypożyczalnia sprzętu pływającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Vega Village - St. Vlas IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 04.03.14, 20:04 My jedziemy w sierpniu 2014 do tego samego osrodka i apartamentu . Prośba czy w apartamencie jest internet, ewentualnie gdzie w pobliżu może być . Odpowiedz Link Zgłoś