Dodaj do ulubionych

Liceum Plastyczne

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.04, 22:54
jest takie w cieplicach prawda ? nie moge znalezc stronki a zalezy mi bardzo, chyba gogle mi sie popsulo :) bede wdzieczna. pozdrawiam, caluje,
galina.
Obserwuj wątek
    • Gość: filka Re: Liceum Plastyczne IP: *.grgo.local / 145.253.188.* 15.01.04, 13:13
      Jest z tego co wiem samej strony plastyka w sieci nie ma ale jest strona
      Zespol Szkol Rzemiosl Artystycznych w Jeleniej Gorze czyli ogolnie calej
      szkoly:)

Egzaminy wstepne organizowane sa z rysunku do plastyka, jest tez mozliwosc
      zamieszkania w bursie szkolnej nalezacej do szkoly przy ul. Jagiellonskiej 3.
      Sama kiedys tam mieszkalam srednio polecam :)

Milej zabawy bo ludzie tam raczej zabawowi :)

• Gość: filka Re: Liceum Plastyczne IP: *.grgo.local / 145.253.188.* 15.01.04, 13:17
      Zdaje sie ze zapomnialam wkleic adres ;-)

oto on zsart.edu.pl/

pozdrawiam
    • Gość: Justyna Re: Liceum Plastyczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.04, 08:30
      Dzieńdobry , ja z Wałbrzycha , ja tu tylko z pomocą , aby nabić wam posty bo
      na wałbrzyskim forum mnie o to proszono:)
    • Gość: nika111 Re: Liceum Plastyczne IP: *.core.lanet.net.pl 01.03.04, 08:54
      Adresu www nie znam, ale kończyłam plastyka, wprawdzie dawno to było, 1994, ale
      nadal jestem zadowolana, że tam chodziłam. Nauczyciele ludzcy, uczą nie tylko
      tego co w programie, ale i życia. Mam nadzieję, że nadal jest tam suuupppeeerrr.
    • Gość: maurycy Re: Liceum Plastyczne IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 03:40
      Polecam. Uczyłem tam przez 6 lat.
      Pozdrowienia do wszystkich absolwentow.
      Maurycy
      • Gość: amnezja Re: Liceum Plastyczne IP: 5.5R4D* / *.wcpss.net 12.05.04, 00:14
        a mozna wiedziec w jakich latach, Maurycy?
        • Gość: maurycy Re: Liceum Plastyczne IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 12:35
          od 1995 do 2001
          :-)))

Maurycy
    • Gość: iola Re: Liceum Plastyczne IP: 82.139.15.* 12.05.04, 19:46
      Hej ,suuuper szkoła ,wspominam ją mile ,chętnie wróciłabym w tamte czasy ,oj
      chętnie !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka