Gość: Bezrobotna IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.05, 15:40 Chciałabym złożyć do tej firmy swoje podanie, czy ktoś coś o niej wie?Proszę o parę informacji na temat doświadczeń z firmą TMH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Re: TMH - Pracodawca IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.05, 15:41 Oni zajmują się reklamą, nie wiem czy dobrze płacą ale ich oferta jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: TMH - Pracodawca IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.10.05, 10:41 polityka firmy jest taka, ze _nie zatrudniaja_ na umowe o prace tylko umowa o dzielo, ewentualnie faktura nie zaproponuja wiecej niz 1 tys. na reke/miesiac nie mam informacji czy nadgodziny platne ekstra (biorac pod uwage forme wspolpracy - podejrzewam, ze nie) szczyca sie mianem _domu mediowego_, ale szczerze - raczej nie wiedza na czym praca takiej instytucji polega efekty ich pracy moglismy niedawno ogladac - oni robili "kampanie" doswiadczonemu samorzadowcowi jak sie skonczylo wiemy wszyscy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_JA Re: TMH - Pracodawca IP: *.dami.pl 06.10.05, 12:31 A GDZIE MOŻNA COŚ WIECEJ DOWIEDZIEĆ SIĘ, ZOBACZYĆ ICH OFERTY PRACY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: TMH - Pracodawca IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.10.05, 23:45 www.tmh.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: TMH - Pracodawca 07.10.05, 08:20 Ogólnie zgadzam się z wypowiedzią "|". Na romowie w tej firmie miała "przyjemność" być moja dziewczyna i wszystkie fakty się zgadzają. Jednym słowem na pewno nie jest to praca na długo... Pozdrawiam jamx Odpowiedz Link Zgłoś