Gość: misza IP: *.dami.pl 30.12.05, 16:45 numerów telefonów ,chętnych lasek ,z gryfowa,lubania,zgorzelca,lwówka śl,kamiennej góry, lub innych miejscowości.czy ktoś zna jakieś lub gdzies sie ogłaszają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szu Re: Szukam panieniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:50 > czy ktoś zna jakieś lub gdzies sie ogłaszają? tak - tablicą ogłoszeń jest wylotówka na Szklarską/Lubań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Szukam panieniek IP: *.dami.pl 30.12.05, 17:00 te są brudne i brzydkie i piją i ćpają ,chodzi mi o o głoszenia w miastach w gazetach lub innych mediach ,a może ktoś zna osobiscie niech poda.oprócz jeleniej Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Szukam panieniek 30.12.05, 18:08 Coś mi tu brzydko pachnie stręczycielstwem :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Szukam panieniek 30.12.05, 20:02 Masz rację, to wygląda raczej na handel żywym towarem, czyli gorzej niz stręczycielstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Szukam panieniek IP: *.dami.pl 30.12.05, 20:39 to janie na co czekasz zgłaszaj na pały Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Szukam panieniek 30.12.05, 20:50 Nigdy nie miałem ciągotek ani do donoszenia, ani sympatii do ORMO. Chociaż z drugiej strony jestem zwolennikiem przestrzegania prawa. Natomiast nie mam najmniejszej ochoty dbać o cudzą moralność. Ja sobie reguły sam ustanawiam i nie potrzebuję żadnych "pomocników" z poselskimi dietami czy noszących koloratki. A co panienek, jeśli rzeczywiście potrzebujesz ich do pracy w charakterze "barmanek" a one się zgadzają, to mnie do tego nic. To jest Wasza sprawa. A o stręczycielstwie i handlu żywym towarem pisałem ot tak, dla jaj... Wolę pisac "o-dupie-Maryni" niż zabierać głos w sprawie naszej Radości Przyszłych Wyborów Rob.Pr. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UOPanienek Re: Szukam panieniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:33 Ślepy czy co? Pojedź na zgorzelecką tam znajdziesz Może wybór nie ciekawy, ale jak to mawiają starzy indianie Gazeta na twarz a nogi i tak idą na bok ;) Odpowiedz Link Zgłoś