tr6 04.12.02, 09:19 Szukam znajomych z klasy. IV B marura 1991.Żyjecie? Czekam na odzew. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cashalot Re: Żerom-marura 91 IP: *.flow.com.au 06.01.03, 05:33 Czes'c', mi sie, osobis'cie marura bardzo podoba! bo wez' sobie jakie sa, fajne mozliwos'ci: 1) marura 1a)twarura 2) jejrura 3)jegorura ja proponuje ten trend/wa,tek kontynuowac' bo jest s'mieszny!!! moze ktos' ma pomysly (przejezyczenia?....) na inne tematy? jurek g. Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: Żerom-marura 91 22.01.03, 01:58 parura, parura, parura, rura, rura, rura, parura, parura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecus Re: Żerom-marura 91 IP: *.unife.it 15.07.03, 10:51 Oczywiscie, ze zyje. Mialem troche klopotow z przypomnieniem sobie kiedy czy aby napewno zdawalem ja w 91...... Szkoda, ze nikt inny sie nie odezwal.... jak Pietkiewicz i inni? Wiecus (Mariusz) Odpowiedz Link Zgłoś
tr6 Re: Żerom-marura 91 04.11.03, 12:40 Cze Wiecek To juz ci się roczniki pokręciły? W tym wieku? Ja żyje i mieszkam we Wrocławiu. Pzdr Tomek( wiesz który , bo w klasie byl jeden) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecek Re: Żerom-marura 91 IP: *.unife.it 03.12.03, 10:23 Troche sie moglo pokrecic...... Wiode dosyc skomplikowany zywot.... Zbyt wiele zmian. Obecnie mieszkam we Wloszech, ale mam nadzieje, ze za jakis rok albo dwa wroce. Tak to jest jak sie jest delegowanym i nie ma sie wyboru..... Na szczescie moglem wyjechac z rodzina... Co porabiasz. Czy masz kontakt z innymi z klasy? Co z Mariuszem Z? Moj e-mail wcm@unife.it Odpowiedz Link Zgłoś