Gość: bartek015 IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.05.07, 15:14 Witam. Pytam już gdzie mogę o "Dom Turysty" w Karpaczu. Czy warto się tam zatrzymać? Proszę o wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędrowniczek Re: "Dom Turysty" IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.05.07, 16:35 pytasz, czy reklamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek015 Re: "Dom Turysty" IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.05.07, 21:59 Pytam, nie reklamuję. Jadę pierwszy raz do Karpacza, i tam są poprostu niedrogie noclegi (wg oferty internetowej), ale chciałbym usłyszeć opinie innych, którzy być może tam noclegowali. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: "Dom Turysty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:00 Wiesz, geniuszem nie jestem, ale wydaje mi się że jeleniogórzanie niezbyt często wyjeżdżają do Karpacza na wycieczkę z noclegiem, a więc prawdopodobieństwo sensownej odpowiedzi jest niewielka. Powinieneś raczej napisać, że widziałeś tam Kusiaka i zaraz wiele osób napisze Ci, że na pewno jest tam jakuzzi, tajski masaż, kapsuła czasu, a jada się tylko zwierzęta będące pod ścisłą ochroną. Tak to wiele nie zdziałasz - poszukaj raczej na forach turystycznych - jak szukasz taniego noclegu to może doradzą Ci coś też innego. pozdrawiam Elvis Presley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek 015 Re: "Dom Turysty" IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.05.07, 20:28 Elvis, brawo!!!!! Chyba mam zaćmienie. Oczywiście, że w tych rejonach prawdopodobieństwo sensownej odpowiedzi na moje pytanko jest znikome. No cóż, każdy czasem ma gorszy dzień. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa-grajaca Re: "Dom Turysty" 28.05.07, 21:03 To juz bylo grane, towarzysze!!!Znalezli sie dwaj intelektualisci.jeden muzykolog,drugi z wielkiego miasta.A lawka menela nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś