lew1961 06.05.08, 10:08 grzegorz-niedzwiecki.blog.onet.pl/2,ID315326152,DA2008-05-05,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dochtor Klucyk Re: Gdybym był Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 19:56 Zlikwidować całkowicie dla młodzieży alkohol, papierosy i narkotyki. Usprawnić w naszym mieście komunikację miejską. Miejską i dalekobieżną. Tak! Bo nasze komunikacje jest bardzo, bardzo słaba, bardzo zła. Otworzyć zakłady miejsca pracy dla młodzieży i dla ludzi. Tak! I chcę bardzo, bardzo... to zrobić! Usprawnić w naszym mieście, żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego. Żeby starsi ludzie mogli przejść, bo nawet teraz dochodzi do mnie skargi, postulaty, apelują starszy ludzie w podeszłym wieku, że młodzież zaczepia, a ja się nie dziwię się, że młodzież starszych ludzi zaczepia, napada, napadają i tak dalej, bo młodzież nie ma pracy, nie ma pracy. Zakłady nasze są rozwalane, zamiast zbudowane, zamiast usprawnić zakłady są rozwalane. I chcę też wyprowadzić policję na ulicę. Chcę wyprowadzić policję, żeby policja pilnowała całego naszego porządku, bo od tego jest policja i straż miejska. Od tego oni są... Od tego są oni! Od tego są! A w urzędzie miejskum, będzie ład i porządek. Ni będzie biurokractwa, nie bynie łachmactwa, tylko naprawdzie ludzie będą. W zimową porą będą szykować architekci plany budowy dróg. Plany budowy dróg! Podkreślam jeszcze raz – plany budowy dróg! A na wiosnę wyjdziemy z budową ulic i ulic, bo jake mamy drogi? Jakie mamy? Co się stało się pod Jeżowem? Co się stao się? A kierowcy też będą przez policję surowo karani za alkohol, za papierosy, za wszystko. I jeszcze też usprawnię granicę, żeby granica była naprawdę. Naprawdę bęnie granica, że nie będzie przemytu ani papierosów, ani narkotyków ani alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr jack Re: Gdybym był Prezydentem IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.08, 21:53 i co pajacujesz, nie umiesz merytorycznie dyskutowac, to pajacujesz - panu grzegorzowi do piet nie dorastasz. zaloz ten sweterek i idz na jarmark staroci... niedzwiecki na pewno bylby dobrym prezydentem i nie obiecuje gruszek na wierzbie jak donek tusku... bo jest czlowiekiem... dla kazdego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dochtor Klucyk Re: Gdybym był Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 14:43 Pewnie tak tylko dla kogo? Chyba tylko dla takich jak on sam. Zapomniał dopisać jeszcze o polowaniach na czarownice, czym się non stop zajmuje. Tego raczej społeczeństwo ma już dosyć. Takim sfrustrowanym łowcom ubiegającym się o publiczne stanowiska należy bezwzględnie podziękować w przedbiegach. Nieudacznicy życiowi w pewnym etapie swojego życia tak się właśnie zachowują. Wszystko chcieliby porządkować, szufladkować, prostować, wprowadzać normy, itd. Najlepiej jest krytykować tych co coś robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr jack Re: Gdybym był Prezydentem IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.08, 21:24 to ty krytykujesz, to ty jestes nieudacznik, to ty blaznujesz. tych co robia? kto cos robi? obrebalski moze? juz ktos napisal, on wsiad do jadacego tramwaju i nic nie robi, urzednicy sztampe odwalaja, a on powinien wölasnie mniej zarabiac jak ci co czyszcza kible w irlandii. spokuj bys chcial, tak? pewnie jestes z tej gwardii przybocznej dochtora akademickiego bez doswiaqdczenia i woli. to prawdziwe czarownice to platformersy i pisuary zreszta tez, warto byloby spalic ich na stosie. swpoleczenstwo ma dosc politykow etatowcow prozniakow, ma dosc emigracji za chlebem i obiecanek cacanek, maq dosc czekanbie na cud gospodarczy, ma dosc igrzysk w sejmie, spoleczenstwo chce zyc godnie - natychmiast. jak tak dalej bedzie to sami wyjda na ulice... Odpowiedz Link Zgłoś