Dodaj do ulubionych

Firma z materiałami budowlanymi.

09.08.13, 14:47
Ostatnimi czasy "współpracuję", tzn. kupuję materiały/artykuły budowlane w firmie ekodom. Są niedrodzy, nie drogi transport. Dostawa zawsze na czas i w terminie. Na rynku od ponad 20 lat. Także można zaufać tej firmie. Naprawdę dobra ekipa, miła atmosfera, świetna współpraca.

Współpracują z firmą kurierską SIÓDEMKA.

To tyle, dziękuje i pozdrawiam! Olivier P.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Firma z materiałami budowlanymi. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.14, 11:36
      Ja brałem firmę budowlaną z polecenia. Chciałem wybudować dom, więc nie chciałem firmy z ogłoszenia. Znajomi mi polecili www.pbhcezar.pl i dobrze zrobiłem. Nie wybierajcie firm z ogłoszenia!
    • naszstyl Re: Firma z materiałami budowlanymi. 23.10.14, 14:29
      Najlepiej pytać producentów gdzie można dostać ich produkty, aby ominąć łańcuszek pośredników. Listwy pcv np kupowałam w hurtowni, której kontakt dostałam od Anmax Profile.
    • maurycy1010 Re: Firma z materiałami budowlanymi. 29.10.14, 20:53
      Nie zawsze chcą sprzedawać w niskich cenach.
    • andrzejw67 Re: Firma z materiałami budowlanymi. 04.11.14, 13:23
      Jeśli ktoś potrzebuje płytki na ścianę/podłogę/do garażu to gorąco polecam firmę Klink International Wrocław www.facebook.pl/KlinkWroclaw
      Zrealizowali transport w ciągu 2dni. Zamówiłem 40m2 płytek gresowych i wszystkie bez wad. Polecam, Andrzej W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka