Dodaj do ulubionych

fuga mapei

IP: 83.168.91.* 09.09.13, 09:36
w dniu 28/ 08/2013 r. kupiłam fugę mapei która połozona zaczęła pękać po 5 dniach, a następnie się wykruszać. Zadzwoniłam do producenta do Gliwic, kóry przekazałmi nr telefonu do przedstawiciela na zachodniopomorskie. Przedstawiciel odebral ode mnie telefon i powiedział,ze przekaze sprawę osobie która mieszka w moim mieście i się ze mna skontakuje. Do dnia dzisiejszego nikt się ze mną nie skontaktował...a przedstawiciel ma właczoną pocztę głosową !!! Złozyłam reklamację w salonie hiper glazur w Szczecinie. Od razu zostałam dziwnie potraktowana,ze niby mała kwota zakupu fugi.. potem, żebym zrobiła zdjęcia i przesłała na ich skrzynkę pocztową -nikt się nie zainteresuje czy mam możliwość zrobienie zdjęć i czy w ogóle mam internet, pocztę elektroniczną itd. Nie polecam fugi mapei, oraz uprzedzam przed pracownikami tej firmy bo są niesłowni. czekam jak zakończy sie ta historia, bo należy znowuż usunąć meble, wybrać fugę, połozyć nową a przed wszystkim zapłacić fachowcowi !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: fuga mapei IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.13, 21:18
      99% wina fachowca
      • Gość: wachowiec Re: fuga mapei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 08:30
        Najprawdopodobniej to wina wykonania. Co do sprzedawcy jestem z innego rejony polski więc ciężko mi powiedzieć - mało zareagowali, jeżeli tak no to trochę nieładne zachowanie. Jeśli chodzi o brak reakcji ze strony producenta powinno się to ująć jako "Witam tu firma Mapei, przyjedziemy jak robicie 10000m2 naszymi produktami inaczej to nie ma co tracić czasu". Niestety tak to już z dużymi koncernami jest, że to ich po prostu nie interesuje. Dlatego sam wolę robić na produktach z wyższej półki niż Mapei bo w sytuacji kiedy coś zaczyna się sypać to śmiało dzwonię do technika i szukamy rozwiązania problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka