salka71 05.07.06, 23:34 Czy ktoś ma położoną deskę barlinecką na ogrzewaniu podłogowym. W folderze pisze, że można, ale czy na pewno po pewnym czasie nie będzie mi się ta podłoga rozchodzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Giza Re: Deska barlinecka a podłogówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:05 witam, Spokojnie mozesz klasc barlinka na ogrzewanie, patent sprawdzalem osobiscie. na razie 2 lata bez problemow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Deska barlinecka a podłogówka 07.07.06, 08:05 A jak to wygląda jeśli chodzi o temperaturę wody w podłogówce? Ile stopni musi mieć woda, żeby było powiedzmy 20 stopni w pomieszczeniu? Nie robią się szpary pomiędzy deskami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Deska barlinecka a podłogówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:14 jak to jest z ogrzewaniem to nie wiem, ale jak bedziesz kupowal barlinka to zajrzyj tutaj tinyurl.com/n9aey. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka20 Re: Deska barlinecka a podłogówka 17.07.06, 15:59 cześć zależy jaka deska, ale generalnie tak. szczegolwe instrukcje sa tutaj: www.barlinek.com.pl/?page=deskabarlinecka_montaz pozdrawiam Aldona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabik Re: Deska barlinecka a podłogówka [OT] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:19 szkoda, ze ja nie ma takich dylematow co polozyc na ogrzewanie podlogowe :((( ja musze sie szczypac miedzy panelami, a ewentuanie czyms lepszym, z akcentem na ewentualnie. moze kiedys... :) milego mieszkania zycze :) ++++++ HrabiK ------ Odpowiedz Link Zgłoś