Gość: patrycja_k3 IP: *.mmj.pl 06.10.06, 20:30 Wczoraj wróciłam z hotelu SAADIA, jeśli macie pytania...pytajcie. Ale ogólnie...było SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzisław Re: SAADIA - wczoraj wróciłam IP: *.gdynia.mm.pl 10.11.06, 20:08 witam serdecznie prosiłbym o opinie o tym hotelu bo mam zamiar tam sie udać .Z jakiego biura to była wycieczka? oraz co warto zbaczyć? pozdrawiam zdzisiek Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: do Zdzisław 10.11.06, 21:01 Cześć. Ja też Ci moge udzielić opinii na temat tego hotelu :) Ja byłam w nim z biurem Sun&Fun. Hotel ten ma przepiękny ogród palmowy i bardzo ładny dość duży basen. Prawie na całym terenie tego hotelu unosi się zapach jaśminu, który mnie urzekł :) W hotelu tym znajduje się mały sklepik, gdzie można kupić jakiejś pamiątki i coś do jedzonka, oprócz tego jest basen kryty, turkish bar, masaże, łaźnia turecka (chyba), bar przy basenie itp. jak będziesz to sie zorientujesz ;) Pokoje są standardowo: dwa łóżka, łazienka z wanną i ubikacją - żadnego robactwa nie było ;), mała komoda z lustrem, dość duży balkon i duża szafa. Widok z pokoju na ogród palmowy albo basenik. Najładniejsze pokoje są w budynku głównym. Animacje rewelacyjne. W hotelu mała dyskoteka. Do morza ok. 400 m, ale dowozi bryczka hotelowa - konie wychudzone, wyglądaja jak anorektyczki :(( ... biedactwa :( Hotel jest ogółem położony na odludziu, ale zaraz obok niego znajduje się przytanek autobusowy dowożący do Sousse i Monastiru. Odległość do obu tych miast to: 12 km do Sousse i 9 km do centrum Minastiru. Według mnie mankamentem było jedzenie - codziennie to samo na śniadanie: jajka, parówki, mortadela, rogaliki francuskie, dżem, kawa, herbata, sok, zaś na obiadokolacji królowały frytki :) moim zdaniem jedzenie tam było bardzo tłuste :/ A na stołówce unosił się nieprzyjemny zapach ... tak było we wrześniu 2005... Może teraz cos się zmieniło ... Jak coś to pytaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: do Zdzisław 10.11.06, 21:07 Aha ... plaża :) Według mnie jest brudna i trochę mała :( Bar na plaży też nie za bardzo. Opinie na temat hoteli są podzielone, więc wiesz... sam musisz się przekonać. Ja był temu hotelowi dała takie naciągane 4 ;) Aha przy basenie cały dzień grea fajna muzyczka. Z tego co pamietam to zależaki na plaży i przy basenie nie płaciłam. Nie wiem jak w tym roku ... Wogole wejdź se na stronkę www.wakacje.pl i tam jest link " hotele " O Sadii dość duzo pisze i jest pare fotek ... to chyba wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisław Re: do Zdzisław IP: *.gdynia.mm.pl 14.11.06, 20:48 Mam Truskaweczko jeszce jedno pytanie , a mianowicie wywnioskowałem że hotel jest połżony niedaleko od lotniska ,więc czy nie przeszkadzaja samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: do Zdzisław 14.11.06, 23:21 Jest położony niedaleko lotniska - jechalismy autobusem tylko 5 minut, ale mnie osobiście samoloty nie przeszkadzały - naprawdę nie było bardzo ich słychać, więc jak jedziesz z małym dzieckiem to nie ma obaw, że nie zaśnie :)A dodatkowo dla dzieci są fajne zabawy według mnie, dla dorosłych także: w basenie w dzień między innymi water polo, dla kobiet aerobik w wodzie i normalny :) Mimo że hotel jest daleko od centrum zarówno Sousse jak i Monastiru, ale nie nudziłam się w nim :) Pozdrawiam. I jak go wybierzesz to miłego pobytu Ci życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisław Re: do Zdzisław IP: *.2.rev.vline.pl 15.11.06, 08:28 Dzięki i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: do Zdzisław 14.11.06, 23:25 www.wakacje.pl/hotele/tunezja/hotel-saadia-club-6663.html Tutaj podaję Ci linka do tego hotelu :) Tam jest dosyć dużo opinii na jego temat, które mogą okazać się pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: SAADIA - wczoraj wróciłam 10.11.06, 20:45 Siemanko Pati, ja tam byłam rok temu :) We wrześniu 2005 ;) Jak Ci się tam podobało??? Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: SAADIA - wczoraj wróciłam 10.11.06, 20:48 Z kim wogóle byłaś ?? Z koleżanką czy z mężem i dziećmi ?? Ja tam rok temu poznałam wielu panów z obsługi hotelowej - ale jak to co roku ... obsługa się zmienia :( Z tego co wiem to został tam tylko Karim - taki bardziej murzynek niż arab i baaardzo przystojny pan, który śpiewał w restauracji, czy jakoś tak ... Rok temu to tam były mięska super :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: SAADIA - wczoraj wróciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:57 Byłam w hotelu Thalassa Village Skanes i przechodząc się plażą mijałam hotel Saadia...nie wiem nic o pokojach i kuchni ale plażą...wąska, nieoczyszczona z glonów, ludzie leżeli na byle jak poustawianych leżakach - część na ręcznikach więc leżaki były płatne. Nie chcę nikogo obrazić, ale słuchajcie jeżeli Saadia też ma **** to naprawdę pojedźcie sobie do Thalassy (wnioskuję że skoro oba hotele mają **** to cena będzie w miarę podobna) - leżaki i materace oraz parasole za darmo, plaża codziennie czyszczona, grabiona i dużo szersza i większa niż ta z hotelu Saadia. Nie mogę porównać kuchni ani pokoi, bo nie byłam w środku hotelu Saadia, oceniam więc tylko plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiek Re: SAADIA - wczoraj wróciłam IP: *.gdynia.mm.pl 11.11.06, 16:13 Bardzo dziekuje a wszyskie informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś