Dodaj do ulubionych

Farby Beckers Designer

IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.06, 13:46
Wiem że Beckers z mieszalnika typu Elegant jest bardzo dobry ale niestety dla
nas w tej chwili ma zaporową cenę. A czy ktoś ma doświadczenie z Beckersem
Designer Väggfärg Helmatt [5 ? To są gotowe kolory a cena jest dużo, dużo
niższa od tych z mieszalnika. Czy warto to kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Farby Beckers Designer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:32
      Jak najbardziej polecam , malowaliśmy z męzem sypialnie kolorem sunlight i
      wyszło swietnie
      • Gość: ble ble Re: Farby Beckers Designer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:47
        Witam,
        Jak zawsze cos za cos. Beckers to beckers, naprawde warto wydac wiecej grosza.
        A tak wogle jak mozna malowac gotowymi kolorami. Sztuka bardzo cierpi.
        Z powazaniem,
        • Gość: Ula Re: Farby Beckers Designer IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.06, 10:53
          Jak ktoś ma nieograniczone fundusze to patrzy też na cierpienie sztuki jeżeli
          jednak tak nie jest to człowiek patrzy realnie na co go stać a na co nie
        • michal373 Re: Farby Beckers Designer 08.09.06, 22:58
          Piszac sztuka cierpi mialem na mysli tylko i wylacznie gotowe kolory. Decydujac
          sie na tansza farbe mozna zrobic sobie kolor, ktory sie samemu wybierze. Ale
          tak miedzy nami zdecydujcie sie na Beckersa, naprawde warto. Ja mam caly dom
          pomalowany roznymi technikami i widze, ze sie oplacilo. Jedyny warunek sciany
          musza byc bardzo gladkie i dobrze zagruntowane.
          Z powazaniem,
          • Gość: Ula Re: Farby Beckers Designer IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.06, 10:14
            Ściany są raczej bardzo gładkie ale jeszcze pytanko: czym je najlepiej
            zagruntować? (mamy gipsowe tynki, do tej pory nie malowane)
            • Gość: jotka Re: Farby Beckers Designer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:30
              Zastosuj grunt najlepiej tej samej firmy wtedy masz pewnosć ze wszystko bedzie
              grało
              wofikolor.home.pl/cgibin/shop?info=G28&sid=61f623db
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka