Dodaj do ulubionych

popękane pustaki max firmy leier

IP: 83.238.22.* 04.03.07, 11:18
Zamówiłem pustaki max firmy leier i większość z nich jest popękana patrząc od
góry do samwgo dołu . Sprzedawca powiedział mi że to normalne ni nie mam się
czego obawiać.Moim zdaniem wszystkie pustaki nadają się na szrot. Co mam
robić?
Obserwuj wątek
    • geodom Re: popękane pustaki max firmy leier 06.03.07, 18:21
      po czesci sprzedawca ma racje bo niestety takie z Leyera wychodza ale rzeby byc
      spokojnym wezwij przedastawiciela z Leyera i niech bazgrnie na papierku że jest
      wszystko OK.Lepiej miec tyly ubezpieczone.
      • Gość: mmk Re: popękane pustaki max firmy leier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:31
        Kilka osob w postach wczesniejszych wychwalala wyroby tego producenta pod
        niebiosa:) Mimo ze pisalem im ze to nie jest szczyt marzen... Co do Twoich
        pustakow, to sie nie przejmuj. Zapewne spelniaja one normy i nadaja sie na
        budowe Twojego domu. W koncu nie budujesz 4 pieter w gore, a klasa 10 ktora
        pewnie maja wystarcza zeby zlozyc na niej strop Twojego domu. Jak juz wsadzisz
        tego max-a w mur, to juz nic z nim nie powinno sie stac. Leier ma to do siebie
        ze ma tlusta gline i cienkie scianki, jest zatem wrazliwy na pekanie i przy
        suszeniu, i pozniej w transporcie i przeladunku. Jedynym Twoim zmartwieniem
        jest to ze przy budowie jakis % materialu bedziesz musial zgruzowac:( Natomiast
        pocieszeniem, moze watpliwym, jest to, ze przy takim popycie i ssaniu na rynku
        wszyscy producenci zjechali z jakoscia (przy czym na najlepszych wyrobach nie
        widac tak wielkiej roznicy, natomiast slabe wyroby sa wyraznie gorsze). I tak
        wszystko sprzedadza. Zatem ciesz sie ze w ogole zdobyles max-a:)
        • Gość: mmk Re: popękane pustaki max firmy leier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:35
          A co do wzywania przedstawiciela to sobie daruj. I tak Ci wmowi ze tak ma byc.
          Jesli w ogole przyjedzie. Przy takim zbycie maja taki mlyn w cegielniach, ze na
          jezdzenie po klientach nie maja czasu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka