Dodaj do ulubionych

Drzwi Classen - czy polecacie?

• bazyliszeek00 Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 12.10.11, 18:40

Jeśli jesteście osobami, które mają problemy z nawiązywaniem relacji z płcią przeciwną to polecam wam skorzystanie z kursów uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego w Krakowie. Sam zapisałem się na ich szkolenie i nie żałuję tej decyzji, ponieważ dzięki temu zmieniło się moje życie a kontakty towarzyskie w końcu nabrały rozpędu ;) szkoła ta ma same pozytywne opinie i recenzje, warto skorzystać, każdemu mógłby się przydać taki kurs ;) zajrzyjcie na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl i przejrzyjcie ich ofertę
    • Gość: pan kazimierz Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.rz.izeto.pl 19.12.11, 22:26
      Kupiłem 5 drzwi firmy classen nie napiszę że nie polecam.Ja ostrzegam przed ich zakupem! Nie dość że z zmówienia się nie wywiązali.Drzwi dostałem grubo po terminie! Nikt ze sklepu który współpracuje z fabryką nie dał mi znać cokolwiek o opóźnieniu, a to rzutuję na współprace firmy ze sklepem i odwrotnie.Pani w sklepie oznajmiła ze w fabryce mają sjestę.Co to oznacza? Dzwoniąc do sklepu pani nigdy nie umiała nic mi wyjaśnić tym bardziej pomóc!To przecież sklep jest pośrednikiem w transakcji!Przecież ja nie bedę dzwonił po fabrykach! Jeżeli chodzi o jakość drzwi: Kolor ładny ale dostałem jedną belkę w innym kolorze, w jednym z kartonów z odrzwiami była informacja ze futryna jest prawa a była lewa.Pryszcz ze w jednym z opakowań nie było uszczelek.Z pięciu dostarczonych drzwi dwa były bez uszczerbku.Drzwi do łazienki mają na dole otwory, nic było by w tym dziwnego gdyby kółeczka plastikowe były w tym samym rozmiarze - latają jak chcą są chyba z 2 cm za duże i latając ukazując całe piękno wnętrza.Szkoda że kupiłem taki szajz, nigdy nie pójdę do sklepu N i nie kupię wiadomo czego!
    • 1_monterro Mam drzwi Classen 21.12.11, 13:28
      i powiem tyle:
      - okleina drzwi jak z papieru (ale jak się w nie nie drapie to posłużą długo.)
      - zawiasy z framugi potrafią wylecieć (wkleiłem je i po problemie)
      - cena rewelacja i za ta cenę ma się drzwi ładne ale z tanich materiałów.

to tyle z opinii :)
    • lowczyniglow Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 13.01.12, 15:54
      Z calssen nie mialam styczności, ale zdecydowanie moge odradzic porte. kuopilismy ja jakis mniej wiecej rok temu. drzwi wewnetrzne, wygladaly cyudnie, poc roku normlanego uzytkowania sa w fatalnym stanie, a podobno z reklamacja nie jest wcale tak latwo:( porte odrazam
    • Gość: Forumowicz Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.centertel.pl 19.01.12, 12:36
      Drzwi Classen są ok jak na tę półkę cenową, to taki poziom Porty. Nie są to może drzwi na lata, ale mają ładny design (przynajmniej niektóre) i przystępną cenę. W przypadku większych dunduszy, polecam Interdoor - to takie solidne, mocne drzwi, które przetrwają wiele zachowując estetyczny wygląd. Ale co fajniejszy model to min 1500-2000.
      • berserker90 Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 27.07.12, 12:06
        Ja od siebie jeszcze polecę prócz drzwi Classen, drzwi marki Radex, jest to polska firma która robi dobre drzwi w stosunku do ceny, mam je u siebie w domu i nie mam o nich nic złego do powiedzenia.
    • kuubuus123 Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 15.02.12, 20:35
      a moze centurion? wyposrodkujesz koszta, a gwarantuje solidne wykonanie, w srod moich znajomych ciesza sie bardzo dobra opinia.
      • pikadooor Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 20.02.12, 10:33
        ja mam od nich drzwi, od Centuriona, przyznam, że kierowałam się też ceną, ale też nie chciałąm mieć jakiegoś bubla, stanęło na Centurionie i jestem zadowolona
    • finishdom Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 26.07.12, 09:58
      Witam,
      zapraszam wszystkich do skorzystania z promocyjnej ceny na drzwi Classena. Promocja obejmuje model drzwi Century 3. Cena za skrzydło 149 zł. Oferta ważna do wyczerpania zapasów.
      Szczegóły opisane zostały na aukcji:
      allegro.pl/classen-century-model3-80-prawe-lewe-promocja-i2516867154.html
      Zapraszamy !
    • Gość: qwert Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.home.aster.pl 11.08.12, 00:01
      Uwaga lepiej być ostrożnym przed zatrudnienie przy budowie Marcina Mazurka z Lublina lat ok.35 -pochodzi z Lublina ale obecnie ukrywa się w Dublinie i tam też pracuje jako budowlaniec + remonty i wykończenia wnętrz. W Polsce poszukiwała go też policja i liczni oszukani iwestorzy i hurtownie. To słaby niesolidny wykonawca budowlany- nie wywiązuje się z prac i zostają liczne usterki a na koniec pożuca budowę. Pracowałem z nim i ostrzegam bo nadużywa alkohol i nierozlicza się z kolegami. Obecnie nie odbiera telefonów, bo się ukrywa.
    • Gość: Kasia Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.31.54.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.12, 19:51
      witam przykro mi bardzo ale drzwi firmy classen to nieporozumienie kupilismy z mezem w zeszlym roku drzwi przesuwne do calego mieszkania i tylko jedne z nich do dzisiaj wygladaja porzadnie oczywiscie zlozylismy reklamacje ale nie uwzgledniono nam jej poniewaz stwierdzono ze jest to uszkodzenie mechaniczne .Cos strasznego od samego poczatku mielismy problemy z tymi drzwiami pomiary , czas oczekiwania plus montaz koszmar .Dodam tylko ze drzwi kosztowaly nas prawie 9.tysiecy zlotych .Nie polecam.
      • Gość: gość Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.nsys.cz 12.10.12, 10:00
        Zastanawiam się dlaczego ludzie jeszcze kupują te drzwi, sama firma może nie jest zła,problemem w Polsce jest ignorancki dział obsługi klienta. Może kiedyś dotrze do tych pustych makówek, że to dzięki klientom mają pracę!!!!!!!!!
        • Gość: rb Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:31
          myslisz ze jak jestes klientem to mam Ci bez wazeliny wchodzic
    • Gość: Posiadacz DRZWI Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.13, 14:34
      Straszne jakościowo ,brak jakiejkolwiek gwarancji -NIE POLECAM
    • Gość: Agata Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 11:15
      OSTRZEGAM wszystkich przed firmą MAKARSKI okna i drzwi z Łodzi!
      Pracownicy nie mają kompletnej wiedzy na temat towaru, który sprzedają. Nie potrafią przyznać się do błędu i kłamią w żywe oczy! Montażyści partacze nie umieją dobrze założyć drzwi i zwalają winę na innych wykonawców... Zaistniałą sytuację (źle obsadzone drzwi (1-cm szpary na górze drzwi - tłumaczenie: to sobie Pani kupi silikon i zapacykuje), nie wykonanie wentylacji w drzwiach łazienkowych - mówili że będzie a okazuje się że nie robią takich ,tłumaczą ZBIEGIEM RÓŻNYCH PRZYPADKÓW i ONI NIE MAJĄ SOBIE NIC DO ZARZUCENIA ) żałuję, że zaistniałej rozmowy nie nagrałam...
    • Gość: mania Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.dynamic.mm.pl 09.04.14, 23:02
      totalny szajs nie polecam czekałem prawie 5 mie nie liczą się z klientem classen jednym słowem to szajs nie polecam
    • Gość: mania Drzwi Classen IP: *.dynamic.mm.pl 09.04.14, 23:10
      totalny szajs nie polecam
    • Gość: calineczka12 Re: Drzwi Classen - czy polecacie? IP: *.tylda.net 18.07.14, 11:30
      osobiście polecam drzwi z firmy superdrzwi z rybnika, bardzo atrakcyjne ceny, profesjonalne doradztwo, duży wybór drzwi wewnętrznych, jak i wejściowych, szybki montaż, polecam
    • bea2016a Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 09.04.16, 23:49
      Tak,mam drzwi i futryny/7 szt/,tej firmy i klnę na czym świat stoi...Kupiliśmy je bo bardzo podobał mi się ich wzór i jeszcze cena była do zniesienia...choć niemała.Nie zdawałam sobie sprawy,że można wykonać drzwi z takich materiałów.Dowiedziałam się dopiero kiedy po jakimś czasie od zakupu rozpakowaliśmy je z orginalnych opakowań.Stały w pokoju.Sucho i bezpiecznie,żeby się nic im nie stało do czasu montażu.Załamaliśmy się gdy okazło się,że to praktycznie...tektura!!!A uwidoczniło się to ponieważ na futrynach, poodłaziła kolorowa okleina .Cieniutka niczym okleina samoprzylepna!!!!!Masakra!!!....I Co teraz???Niestety czas reklamacji minął.Mąż wściekły na mnie ,bo to mój wybór...rad nie rad zaczął podklejać to wikolem ale to też żadna robota.Powinno się chyba od nowa je całe zerwać i okleić bo puszcza w nowych miejscach.A same drzwi patrz na mnie nie rusz mnie.Najmniejsze drapnięci i już uszkodzenie .Co zobaczyłam ,bo już po rozpakowaniu były tam takie zarysownia.Na szczęście malutkie ale dało mi to do myślenia co będzie dalej jak przyjdzie normalne użytkowanie.Ile lat nam posłużą...Tyle kasy i taka popelina:((
      • grz-wit Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 20.01.17, 14:54
        Też mam przykre doświadczenie z Classen, piąty miesiąc czekamy na dokończenie montażu ponieważ każda z dostaw ma jakieś wady, a reklamacja trwa dwa miesiące!
        • tolkin01 Re: Drzwi Classen - czy polecacie? 31.03.17, 15:27
          A gdzie reklamujesz? W sklepie, czy u producenta? Oczekiwanie 5 miesięcy na montaż to raczej brak powagi. Chociaż takie rzeczy zdarzają się. Kiedyś ktoś zamawiał drzwi wewnętrzne lakierowane - na szczęście u kolegi. Po 4 tyg przyszły źle polakierowane, odesłał - kolejne 4 tyg i to samo, tylko w innym miejscu, odesłał. W końcu po 12 tyg przyszły w miarę dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka