Dodaj do ulubionych

farby Flugger - warto?

08.01.08, 17:28
Dzień dobry,
Szef ekipy remontowej, która od dzisiaj walczy z moim mieszkaniem poleca mi do
malowania ścian farby Flugger Flutex 5. Trochę przegooglowałam temat, wiem, że
do najtańszych nie należą (ok.270zł/10l, z szefem utargowałam na 250zł), ale
jak z jakością? Warto w nie zainwestować?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Ola

Obserwuj wątek
    • Gość: grosik Re: farby Flugger - warto? IP: *.smgr.pl 19.01.08, 19:58
      Witaj Olu, wymalowałam całe mieszkanie Fluggerem i muszę powiedzieć, że
      gra nie warta tej ceny. Może nie do końca. Flutex 5 jest przeciętną farbą i za
      tą cenę innej marki mogłam mieć farbę o lepszej ścieralności. W przedpokoju mam
      chyba Flutex 10 - taki satynowy połysk i jest rewelacja, świetnie się myje i tu
      cena jest adekwatna do jakości. Flutexu 5 bym nie kupiła więcej
    • naturelife Re: farby Flugger - warto? 24.04.13, 23:23
      Wielu specjalistów stosuje farby Fluggera a Flutex 5 jest najbardziej popularna - jak najbardziej polecam.
    • Gość: Dorka73 Re: farby Flugger - warto? IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.13, 16:47
      malowałam swoje mieszkanie tymi farbami, bo też panowie z ekipy remontującej mieszkanie polecali , chwalili itp. Ja nie byłam "za" bo przez wiele lat malowałam Dekoralem i było ok. Mąż się uparł wiec były farby Flugger. Uważam że nie warto wydawać tyle kasy, farby takie jak inne dla mnie. Więcej ich nie użyję, po prostu nie widzę różny miedzy Flugger a Dekoralem oprócz ceny.
    • Gość: . Re: farby Flugger - warto? IP: 195.205.194.* 28.04.13, 08:07

Chyba trzeba już będzie zamknąć biznes, bo nawet kaskadowe reklamocichajki na wszystkich wątkach i forach nie pomagają!!
      • naturelife Re: farby Flugger - warto? 02.05.13, 14:09
        Przeciwnie, w dobie marketów rzadkością jest zeby marka farb niedostępna w molochach tak świetnie sobie radziła.
    • nawalonych7krasnali ewwa_80 i jej fluger 04.12.13, 16:43
      Przestań zaśmiecać forum tymi żenującymi farbami, pani przedstawicielko od flugera forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=Flugger&author=ewwa_80&title=&forum=
    • Gość: gość Re: farby Flugger - warto? IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.14, 00:04
      Wiadomo wszyscy teraz są bardzo wygodni i najlepiej wszystko kupić w jednym miejscu. Nie zawsze myśląc o lepszym rozwiązaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka