arosicz 08.06.08, 20:41 Witam, mam prośbę, jeżeli ktoś z Was planuje, bądż jest już po budowie domu z bali to proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam B Re: dom z bali IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.06.08, 16:11 Hej. Ja ukończyłem budowę w marcu 2007 roku. Tak więc od roku mieszkam w pięknym dokmu z bali. Nie wiem jakich informacji potrzebujesz, pytaj. Budowałem z firmą Zajda (www.domzbali.pl) - i mogę ich polecić. Jeśli chodzi o szczegóły budowy pytaj - sporo się przy budowie nauczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
apapon Re: dom z bali 11.06.08, 16:22 my jesteśmy na etapie decyzji w jakiej technice budować (bal, szkielet czy tradycyjnie), mozesz mi powiedzieć jak się ma konserwacja takiego domu, jaką wielkość ma Twój dom, i czy faktycznie tak jak reklamują to wykonawcy, jest to dom ciepły?? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, serdecznie pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
arosicz Re: dom z bali 24.06.08, 15:56 Bardzo się cieszę, że KTOŚ się odezwał... Ja jestem na początku drogi, mamy projekt i czekamy na pozwolenie na budowę. Pytań mam milion i sama nie wiem od czego zacząć. Pierwszy raz będziemy budować i w sumie to nawet nie wiem o co pytać na tym etapie. Dlaczego wybraliście akurat tą firmę? My zastanawiamy się nad ekipą górali... Ile metrów ma Wasz domek i w jakiej części Polski mieszkacie? Czekam na wieści, a to mój adres: arosiczka@wp.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: dom z bali 30.06.08, 14:46 podbiję również bardzo interesuje mnie ten temat właśnie nabyliśmy działkę i zamierzamy budować dom drewniany z bali lub szkieletowy jaki firmy polecacie? jak to Wam wyszło cenowo? byłabym wdzięczna za wszelkie informacje jak nie ti to na email jokka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś