Dodaj do ulubionych

Taniec - hip-hop.

21.11.10, 11:29
Mam ochotę porozmawiać z kimś o tańcu, a jakby temat zawęzić to o hip-hopie. Czy tutaj na forum jest ktoś, kto dobrze się na tym zna i możemy porozmawiać na ten temat? Jeśli tak, jeśli tańczycie, to od kiedy i jak to się zaczęło? Czyli w skrócie: Wasza historia z hip-hopem. smile

Czekam na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • magnaw18 Re: Taniec - hip-hop. 21.11.10, 21:39
      ja byłam na obozie wokalnym, a tam były jeszcze grupy hip hopowe i mi się strasznie spodobało jak tańczą i dziewczyny mnie trochę poduczyły, a od września chodzę do takiego boskiego nauczyciela serce
      • niemampomyslu Khy, khy. 26.01.11, 20:56
        W piątek idę na pierwsze zajęcia, nie wiem, czy będę chodzić, zobaczę, czy mi się spodoba. Znając mój słomiany zapał, skończy się, jak zwykle-jedna lekcja i dam sobie spokój.
    • lace Re: Taniec - hip-hop. 27.01.11, 18:39
      Od kilku miesięcy tańczę. Zapisałam się gdy koleżanki chciały się zapisać. Tak z ciekawości. Po lubiłam ten taniec co jest jeszcze dziwniejsze, bo na co dzień nie słucham hip hopu. Jednak gdy się tańczy to całkiem inne uczucie smile
    • nieosiagalnaxd Re: Taniec - hip-hop. 27.01.11, 20:21
      od 16 roku życia czyli już ok. 1,5 roku. po prostu zawsze lubiłam tańczyć i chciałam tańczyć różne style, poszłam na zajęcia z hip-hopu i tak już zostało.
      niestety od 3 miesięcy mam przerwę z powodu osobistego, a czy wrócę ? nie wiem czy będę w stanie "nadrobić" te 3 miesiące + jeszcze 2, bo przerwę mam do marca. ;/
    • temptation Re: Taniec - hip-hop. 28.01.11, 19:23
      Taaa ja tańczę ''taniec-połamaniec'' big_grin .
    • kontrastowa Re: Taniec - hip-hop. 28.01.11, 20:15
      haha . Ja tak samo jak kumpela wyżej . : D taniec połamaniec : )

ale lubie .. Podoba mi sie , gdy ktoś tańczy hip-hop . ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka