rze_sa 02.09.08, 00:19 Pomocy! muszę wymienić okna w domu, a nie znam się na tym i nie wiem jaki wybrać. Mój mąż oczywiście zostawił decyzje mi i pewnie skrytykuje mój wybór wiec, proszę o jakieś dobre argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sombreross Re: okna PCV czy drewniane 02.09.08, 10:21 Droga rze_sa moim zdaniem najtrwalsze i bezawaryjne są pecefałki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: okna PCV czy drewniane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=796&w=56786687&v=2&s=0 i wiele innych watków. P.S. > Mój mąż oczywiście zostawił decyzje mi i pewnie skrytykuje mój > wybór Nie ma jednoznacznej odpowiedzi że tylko okna firmy .... Na każdy argument mąż będzie w stanie znaleźć kontrargument. Za wyjatkiem jednego uzasadnienia: "Bo tylko te mi sie podobały i już". Tak uzasadnionej decyzji mąż nie będzie w stanie skrytykować. Bo raczej nie zaryzykuje stwierdzenia, że jego kochana żona ma zły gust :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katharsis.1 Re: okna PCV czy drewniane 03.09.08, 09:14 Zgadzam się z sommbreros, wybierzcie pcv.jeśli traficie na dobrą firmę, to na pewno nie będziecie żałować. POlecić można Oknoplast, jesierskiego czy Avante. Moi znajomi znajomi montowali okna tej ostatniej firmy - Avante - i są bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
sombreross Re: okna PCV czy drewniane 03.09.08, 11:04 A wiadomo okna to ważna rzecz :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tubo88 Re: okna PCV czy drewniane 08.09.08, 10:42 Własnie. Ostatnio czytalem kilka watkow o zakupach na targokienny.pl. Jednak nie wiem do konca jak to wyglada. Cenowo podobno super ,producentow okien tez maja solidnych.Ale w rzeczywistosac jak to wyglada? Kupował ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
migaczi1 Re: okna PCV czy drewniane 08.09.08, 19:18 Ja bym nie ryzykowała takich zakupów. Okna to zbyt poważna sprawa. O Avante też już słyszalam pozytywne opinie. Ale możesz sprawdzić też innych producentów Odpowiedz Link Zgłoś