czaterxx 03.07.06, 17:32 Witam Mam pytanie ile zarabia srednio początkujacy pracownik Help Desku z rocznym stazem zawodowym ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja.karwacka Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 16:20 Średnia pensja takiej osoby to 3350 PLN, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kulinski Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 18:21 Przepraszam!??!?!?!?!? W jakiej firmie są takie zarobki? Jestem pracownikiem działu wsparcia użytkownika + wsparcie z dojazdem do użytkownika, zajmuje się dosłownie wszystkim co jest związane ze sprzętem i oprogramowaniem komputerowym, poza pisaniem oprogramowania i zarabiam całe 2000 brutto, dodam że jest to firma państwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kulinski Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 18:29 Przepraszam!??!?!?!?!? W jakiej firmie są takie zarobki? Jestem pracownikiem działu wsparcia użytkownika + wsparcie z dojazdem do użytkownika, zajmuje się dosłownie wszystkim co jest związane ze sprzętem i oprogramowaniem komputerowym, poza pisaniem oprogramowania i zarabiam całe 2000 brutto, dodam że mam 4 lata doświadczenia w tym zawodzie i rozpoczęte studia inf. Odpowiedz Link Zgłoś
hannelore Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 19:50 nie przejmuj sie, Pani Maja ma dosc mizerne pojecie o zarobkach w naszym kraju. Tak sobie pisze, co jej akurat przyjdzie do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 08.07.06, 09:56 Ja właśnie pracuję na takim stanowisku....hmmm.. mam 10 lat doświadczenia i zarobki 2000 brutto...... Odpowiedz Link Zgłoś
magdawegner Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 08.07.06, 10:37 A czy wiecie co oznaczają "średnie zarobki" ? Bynajmniej nie to że wszyscy zarabiają X. Część zarabia mniej niż X a część więcej - w sumie to naturlalne że odzywają się głównie Ci którzy zarabiają mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
hannelore Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 09.07.06, 16:09 wiec powtorze tu ulubiony przyklad z pani ekspert "srednia pensja na stanowisku sprzedacy to 2800 bruto" - czyli czesc zarabia 900zl brutto, a czesc 4500zl, zeby taka srednia sie uzbierala??? Srednie zarobki, o ktorych tyle tu czytamy, to madrosci pani pseudo ekspert wyssane z palca i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zabojca_starych_dziadow statystyka 17.07.06, 23:32 no jak rodzina kulczyka zarabia po 300 000 /mc sdat takie srednie. statystyka to najwiekszy bullshit jaki mogl sie przydazyc nauce Odpowiedz Link Zgłoś
maja.karwacka Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 11.07.06, 17:03 Witam, Podawane przeze mnie kwoty są medianami, czyli miarami obrazującymi realny "środek" płac. Pan Daniel Kuliński sam odpowiedział na zadane pytanie - jest zatrudniony w firmie państwowej. W naszym badaniu udział biorą prywatni przedsiębiorcy. Proponuję, więc mniej oburzenia, a więcej optymizmu: tak też można zarabiać... Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kofola Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 21.07.06, 15:38 w obcojezycznym helpdesku to okolo 3000 brutto. Tyle zarabiam. W dziale polskojezycznym okolo 2400. Odpowiedz Link Zgłoś