Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego IT

03.07.06, 17:32
    Witam
    Mam pytanie ile zarabia srednio początkujacy pracownik Help Desku z rocznym
    stazem zawodowym ?
    Obserwuj wątek
      • maja.karwacka Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 16:20
        Średnia pensja takiej osoby to 3350 PLN,
        Pozdrawiam.
        • daniel.kulinski Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 18:21
          Przepraszam!??!?!?!?!?
          W jakiej firmie są takie zarobki?
          Jestem pracownikiem działu wsparcia użytkownika + wsparcie z dojazdem do
          użytkownika, zajmuje się dosłownie wszystkim co jest związane ze sprzętem i
          oprogramowaniem komputerowym, poza pisaniem oprogramowania i zarabiam całe 2000
          brutto, dodam że jest to firma państwowa.
          • daniel.kulinski Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 18:29
            Przepraszam!??!?!?!?!?
            W jakiej firmie są takie zarobki?
            Jestem pracownikiem działu wsparcia użytkownika + wsparcie z dojazdem do
            użytkownika, zajmuje się dosłownie wszystkim co jest związane ze sprzętem i
            oprogramowaniem komputerowym, poza pisaniem oprogramowania i zarabiam całe 2000
            brutto, dodam że mam 4 lata doświadczenia w tym zawodzie i rozpoczęte studia
            inf.
            • hannelore Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 07.07.06, 19:50

nie przejmuj sie, Pani Maja ma dosc mizerne pojecie o zarobkach w naszym kraju.
              Tak sobie pisze, co jej akurat przyjdzie do glowy.
              • kris.m Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 08.07.06, 09:56
                Ja właśnie pracuję na takim stanowisku....hmmm.. mam 10 lat doświadczenia i zarobki 2000 brutto......
                • magdawegner Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 08.07.06, 10:37
                  A czy wiecie co oznaczają "średnie zarobki" ?
                  Bynajmniej nie to że wszyscy zarabiają X.
                  Część zarabia mniej niż X a część więcej - w sumie to naturlalne że odzywają
                  się głównie Ci którzy zarabiają mniej...
                  • hannelore Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 09.07.06, 16:09
                    wiec powtorze tu ulubiony przyklad z pani ekspert "srednia pensja na stanowisku
                    sprzedacy to 2800 bruto" - czyli czesc zarabia 900zl brutto, a czesc 4500zl,
                    zeby taka srednia sie uzbierala??? Srednie zarobki, o ktorych tyle tu czytamy,
                    to madrosci pani pseudo ekspert wyssane z palca i tyle.
                    • zabojca_starych_dziadow statystyka 17.07.06, 23:32
                      no jak rodzina kulczyka zarabia po 300 000 /mc sdat takie srednie. statystyka
                      to najwiekszy bullshit jaki mogl sie przydazyc nauce
          • maja.karwacka Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 11.07.06, 17:03
            Witam,

Podawane przeze mnie kwoty są medianami, czyli miarami obrazującymi
            realny "środek" płac. Pan Daniel Kuliński sam odpowiedział na zadane pytanie -
            jest zatrudniony w firmie państwowej. W naszym badaniu udział biorą prywatni
            przedsiębiorcy. Proponuję, więc mniej oburzenia, a więcej optymizmu: tak też
            można zarabiać...

Pozdrowienia :)

• kofola Re: Pracownik Help Desk-u / Wspracia technicznego 21.07.06, 15:38
              w obcojezycznym helpdesku to okolo 3000 brutto. Tyle zarabiam. W dziale
              polskojezycznym okolo 2400.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka