Gość: Evilson IP: 2.3.STABLE* / *.fan-tex.com.pl 27.06.02, 20:06 Szukam dokładnej mapy okolic Ełku. Może ktoś widział w internecie taką mapę. Jeśli tak, bardzo proszę o podanie adresu. Z góry dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: SZUKAM MAPY OKOLIC EŁKU IP: *.home.intelcom.pl 27.06.02, 22:21 Jaki stopień dokładności ? Z jakiego okresu ? Współczesna ? Część północna jest na stronoe Stare Juchy : www.stare-juchy.pl/mapa/jpgd/pdwsch.jpg Od Ełku do Malinówki. Wschodnia jest na stronach powiat Ełk / Kalinowo i inne / Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evilson Re: SZUKAM MAPY OKOLIC EŁKU IP: 2.3.STABLE* / *.fan-tex.com.pl 28.06.02, 13:27 Jak zwykle można liczyć na stałych bywalców forum. Dzięki za odzew. Chodzi mi o mapę współczesną. Jeśli chodzi o dokładność. Kiedyś widziałem wojskową mapę naszych terenów. Właśnie o takiej myślałem :) , ale nie jestem aż tak wybredny. Zwykłą mapę mogę kupić w kiosku. Udało mi się znaleźć tylko mapę gminy Olecko i ten kawałek na północ od Ełku, o którym napisałeś. Janusz, pisałeś o mapie na stronie powiatu Ełk, czy to chodzi o stronę www.powiat.elk.pl. Jeśli tak , to jest ona chyba ukryta albo ja jestem ślepy :) Może inni pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: SZUKAM MAPY OKOLIC EŁKU IP: *.home.intelcom.pl 28.06.02, 16:53 Może po prostu : www.pilot.pl - i Ełk Stwierdzenie" może inni pomogą" nie świadczy, że ja mam nie pomóc. Ełk - łączy. Mamy coś wspólnego. Co ? ustalimy w dalszej korespondencji. / mam nadzieję/ Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evilson Re: SZUKAM MAPY OKOLIC EŁKU IP: 2.3.STABLE* / *.fan-tex.com.pl 28.06.02, 23:08 Rzeczywiście ostatnie zdanie nie było zbyt fortunne. Nie chciałem nikogo urazić. Jeśli tak się stało to bardzo przepraszam :). A co to do strony www.pilot.pl .Widziałem to wcześniej więc żeby nie było nieporozumiem napiszę o jaką mapę mniej więcej mi chodzi www.powiat.olecko.pl/mpowiat/mpowiat.jpg. Ja też pozdrawiam Evilson. Odpowiedz Link Zgłoś