Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam z Chicago

IP: *.proxy.aol.com 10.10.01, 05:24
Czesc Elczanie!!!!

Goraco pozdrawiam wszystkich Elczan. Przypadkowo trafilam tutaj na forum Elku i
przecytalam wszystkie wasze posty. Widze, Kochani, ze nie macie problemow. Jak
chociazby Elk czy Lyck. Mieszkam od wielu lat w Chicago i dla mnie jest to
obojetne. Najwazniejsze, zeby w Elku ludziom dobrze sie zylo i zeby miasto sie
dobrze rozwijalo. Dyskutujecie, nieraz zaciekle czy Elk jest stolica Mazur czy
Olsztyn. Oczywiscie, ze Elk to niekwestionowana stolica Mazur. Dziwie sie, ze
niektorzy korespondenci z Olsztyna porownuja Elk do Syberii oraz zapadlej wsi i
staraja sie pomniejszyc jego role i znaczenie w regionie.

Niejaki Adam mimo, ze nie przebiera w argumentach, to mozna dowiedziec sie od
niego wielu ciekawych rzeczy o historii Elku, ktorych dotad na przyklad nie
wiedzialam. Swoja droga to nie wiem czemu go obrzucaja niektorzy blotem? Czy
dlatego, ze mieszka w Nowym Jorku i z sentymentu do swojego miasta wpadnie na
forum, zeby pogadac? Czuje, ze i na mnie wylejecie kubel zimnej wody bo jestem
z Chicago. Wiem, ze w Polsce nie lubi sie tych co wyjechali i ulozyli sobie
zycie za granica. Bylam w te lato w Elku i przekonalam sie o tym.

Fajne sa szkolne wspomnienia. Ja tez chodzilam do SP2, a pozniej do Ekonomiaka.
Pamietam wojny z Jedynka przez drzwi na pierwszym pietrze, a takze w parku na
sniezki. Milo wspominam nauczycielke od geografii p. Dabrowska oraz
nauczycielke od gimnastyki p. Swiecinska.

Pozdrawiam wszystkich Elczan rowniez tych skloconych.
Kathy
Obserwuj wątek
    • Gość: Lapusz Re: Pozdrawiam z Chicago IP: *.brog.com.pl 10.10.01, 09:00
      Kathy, zapewniam, że nikt tu na forum nie ma za złe komukolwiek kto układa
      sobie życie gdzie chce. Też pamiętam p. Dąbrowską i p. Święcińską z dwójki, w
      wojnie z jedynką sam brałem czynny udział. Ełk nie ma się tak dobrze, jak by to
      wynikało z postów, większość forumowców żyje daleko od swojego rodzinnego
      miasta i tak jak ty wpada tam latem i na święta i nie odczuwa bezpośrednio
      problemów takich jak totalne bezrobocie i bieda. Pozdrawiamy, pozdrawiamy.
    • Gość: worker Re: Pozdrawiam Chicago z Ełku IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:19
      Zbyt serio bierzesz nasze posty. Nawet kłótnie są na wyrost. No i nikt Tobie
      ani Adamowi nie zazdrości życia w USA. Jeśli tak, to każdy może spróbować
      swoich sił i wyjachać. Spotkałaś zatem małożyczliwych i zazdrosnych ludzi.
      Zapewniam my w swojej masie tacy nie jesteśmy.

pozdrawiam :)

worker
    • Gość: mobb Re: Pozdrawiam z Chicago IP: *.ppp.eranet.pl 10.10.01, 20:30
      hmmm... Kathy trochę jednak mnie Twoje zdanie dziwi - biorąc pod uwagę że
      przeczytałaś wszystko.
      Adam nader często reaguje prymitywną agresją i obelgami i bardzo łatwo zauważyć
      że często bez większego powodu wytacza działa i obraża ludzi.

Twoje zdanie jest więc dla mnie co najmniej podejrzane.......................
    • Gość: Adam Re: Pozdrawiam z NY Do Kathy IP: *.proxy.aol.com 11.10.01, 07:52
      Milo spotkac kogos zyczliwego z Elku.

Widze, ze nie masz najlepszych wspomnien z wakacji w Polsce. Ciekawe jakie ja
      bede mial wspomnienia z Polski, kiedy wybiore sie tam w koncu na wycieczke. A
      przyjade do Elku w przyszlym roku na jakies 2-3 tygodnie.

Nie wiem co mialas na mysli piszac, ze nie przebieram w argumentach. Przeczytaj
      jakich argumentow i wyzwisk uzywaja ludzie z tego forum do mnie. Dopiero wtedy
      ocen czy nieprzebieram faktycznie w argumentach. Ja tez przychodze na forum
      zeby, powspominac i zrelaksowac sie. Niestety czesto spotykam agresywnych
      adwersarzy.

Pozdrawiam
      Adam
      • Gość: klima Re: Pozdrawiam z NY Do Kathy IP: 10.30.42.* 11.10.01, 12:51
        cześć Kathy (po amerykańśku Kasia?)
        Napisz, jak tam żyje sobie Polonia chicagowska, bo to ciekawe. Przy okazji, znasz
        w Ch. jakichś chłopakó z Dębicy? Pytam, bo chociaż miasto jest duże, to różne
        rzeczy się zdarzają
        • Gość: Kathy Re: Pozdrawiam z NY Do klima, Adama i wszyskich IP: 152.163.205.* 11.10.01, 16:48

> cześć Kathy (po amerykańśku Kasia?)
          > Napisz, jak tam żyje sobie Polonia chicagowska, bo to ciekawe. Przy okazji, zna
          > sz
          > w Ch. jakichś chłopakó z Dębicy? Pytam, bo chociaż miasto jest duże, to różne
          > rzeczy się zdarzają

Oczywiscie, ze Kasia. Akurat nie mieszkam w polskiej dzielnicy, ale wpadam na
          Jackowo nieraz po polskie zakupy albo polska ksiazke do polskiej ksiegarni.
          Polonia jest duza, sa polskie sklepy, organizacje, koscioly, knajpy, restauracje,
          szkoly. Niestety Polonia tak jak Polacy jest sklocona. Przez to wiele traci.
          Czesto przyjezdzaja z Polski zespoly i rozni artysci na koncerty. Jak mam czas to
          wybieram sie na ich koncert.
          Wiesz nie znam nikogo z Debicy akurat.

Adasiu, nie mam zamiaru wnikac i oceniac waszych durnych sporow na forum. Widze,
          ze Ty do spokojnych adwersarzy rowniez nie nalezysz. Inni nie pozostaja tobie
          dluzni.
          Ja tylko zdazylam pokazac sie na forum i juz jestem o cos podejrzana. Czy mobb
          pracuje w KGB, ze jest taki podejrzliwy?
          Sprobujcie pogadac o czyms przyjemnym i fajnym, zeby bylo wesolo, a nie zwalczac
          sie wzajemnie.

pozdrawiam
          Kathy

• Gość: mobb Re: Pozdrawiam z NY do Kasi IP: *.ppp.eranet.pl 13.10.01, 17:47
            Tak Kasiu, jestem byłym agentem KGB. JAJA KOBYŁY aktualnie aktywnie działam w
            SLD.
            Wiesz zapewne że SLD wygrało wybory, stałem się więc ponownie aktywnym agentem.
            Twój adres sieciowy 'zostal zdjęty'. Licz się z tym że cała Twoja komunikacja
            internetowa jest od tej chwili monitorowana, wszelkie niemoralne rzeczy które
            robisz przez internet zostaną ujawnione (a jest już tego trochę).

Strzeż się ! Strzeż się ! Strzeeeeeż się tych miejsc !
            :)))))))))))))
            • Gość: klima Re: do Mobb IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 13.10.01, 20:46
              Mobb, lubisz Janerkę?
              • Gość: mobb Re: do Mobb IP: *.ppp.eranet.pl 14.10.01, 13:34
                Pewne że lubię ! Ty też ?
                > Mobb, lubisz Janerkę?

• Gość: luego Re: do Mobb IP: *.bial.gazeta.pl 14.10.01, 20:49
                  :)))))
                  Nobla temu kto wymyslil forum
                  zawsze sobie poprawie humor po wizycie tutaj
                  pozdrawiam wszystkich
                  luego
            • Gość: Kathy Re: Pozdrawiam z Chicago Do mobb i Adama IP: *.proxy.aol.com 14.10.01, 23:17

> Tak Kasiu, jestem byłym agentem KGB. JAJA KOBYŁY aktualnie aktywnie działam w
              > SLD.
              > Wiesz zapewne że SLD wygrało wybory, stałem się więc ponownie aktywnym agentem.
              > Twój adres sieciowy 'zostal zdjęty'. Licz się z tym że cała Twoja komunikacja
              > internetowa jest od tej chwili monitorowana, wszelkie niemoralne rzeczy które
              > robisz przez internet zostaną ujawnione (a jest już tego trochę).
              >
              > Strzeż się ! Strzeż się ! Strzeeeeeż się tych miejsc !

:))))))))))))) Juz sie strzege i sie strasznie boje superagenta o tajnym
              kryptonimie mobb. Podobno James Bond nie ma z Toba szans, a co dopiero staruszek
              J23.

Zdaje sie, ze Adam jest z NY. Otoz Adasiu czy nie masz kontaktu z Jackiem
              Basiewiczem, ktory jest z Elku, a obecnie przebywa w NY? Wszyscy mowili na niego
              Baska w Elku.

Pozdrawiam
              Kathy
              • Gość: Adam Re: Pozdrawiam z NY do Kathy IP: *.proxy.aol.com 15.10.01, 06:21
                Wiem o kim mowisz. Znalem go w Elku. W NY spotkalem Jacka ze "Skora" jego
                kumplem kilka lat temu na ulicy. Pogadalismy troche, ale nie bralem jego
                telefonu ani adresu bo nie byl mi po prostu potrzebny. Zreszta jak go znasz to
                na pewno wiesz, ze jeszcze w Elku on i skora byli para. Mowili mi wtedy, ze
                mieszkaja gdzies na Brooklynie. Podaj mi swoj e-mail to sprobuje sie dowiedziec
                gdzie on teraz sie obraca i dam Tobie znac.

Pozdrawiam
                Adam
    • Gość: ADAM D Re: Pozdrawiam z Chicago IP: *.208.69.209.Dial1.Chicago1.Level3.net 26.11.01, 07:15
      Trafilem tutaj zupelnie przypadkowo. Od 11 lat mieszkam w Chicago, mysle, ze
      wybiore sie do swojego rodzinnego miast w 2003. Uczylem sie w SP #2
      i "czerwonym ogolniaku". Moze ktos wysle do mnie email adamm3@prodigy.net lub
      topart@prodigy.net.
      Adamski
      • Gość: Janusz Re: Pozdrawiam NY , Chicago i wszystkich przyjació IP: *.home.intelcom.pl 27.03.02, 13:34
        Z tego wynika,że w nr tylko ja się uczyłem ...
        • Gość: Janusz Re: Pozdrawiam NY , Chicago i wszystkich przyjació IP: *.home.intelcom.pl 27.03.02, 13:37
          Oczywiście Nr 1
    • Gość: polko Re: Pozdrawiam z Chicago IP: 80.48.162.* 23.10.02, 18:35
      Tez kobieta ale nie Jola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka