Gość: Nowy IP: proxy:* / *.fan-tex.com.pl 15.12.02, 13:07 Tomko! Czy jesteś tak oszołomiony wyborem na członka, że milczysz. Daj głos! i uświadom nas jak to jeszcze niedawno czyniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesiekt Re: Starościcu, gdzie jesteś! 16.12.02, 11:02 Tomko teraz nas wszystkich olewa. On wazna figura, a my co szaraki zwykle. wiesiekt Odpowiedz Link Zgłoś
kloz Re: do Nowego 21.12.02, 13:30 Starościc na opuścił. I słusznie, bo za dużo Amerykanów się tutaj zalęgło. Strasznie nie lubię jak ktoś z innego bieguna wymądrza się o naszych sprawach. I każdy "Amerykan", czyli, imaginuje sobie, że ma prawo patrzeć na nas z góry. Czyściciele żydowskich kibli i bidetów - wasza mać. Ale ja nie o tym. Czy ktoś wie, czy Marcińczyk już cos zdziałał dobrego/złego w ramach nowej kadencji. Chyba już zapomnieliśmy o wyborach i zażartych dyskusjach jak będzie "potem". No właśnie: czy coś się już zmieniło??? na lepsze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: do Kloz IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 21:40 kloz napisała: Czy ktoś wie, czy Marcińczyk już cos zdziałał dobrego/złego w > > ramach nowej kadencji. Chyba już zapomnieliśmy o wyborach i zażartych > dyskusjach jak będzie "potem". No właśnie: czy coś się już zmieniło??? na > lepsze ??? A co moze zdzialac Marcinczyk? Przeciez to kretyn. Co umie, pokazal juz w FSO, dostal zaklad za friko i teraz jest na skraju bankructwa. p. Odpowiedz Link Zgłoś
kloz Re: do Nowego 22.12.02, 16:16 Gość portalu: karol napisał(a): > A co moze zdzialac Marcinczyk? > Przeciez to kretyn. Co umie, pokazal juz w FSO, dostal zaklad za friko i teraz > jest na skraju bankructwa. Ale przecież na tym forum i w radio były głosy, że to taki wybitny menedżer. Stąd moje zdziwienie, że tak go opluwasz. "Kretyn" ??. Tyle ludzi ma dzięki niemu pracę. Ale czy cos zrobił już w mieście? Nowy, jak wiesz coś, to pisz. Może chociaż wypiepszył kogoś zza biurka w urzędzie, albo zaproponował jakiś program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: do Kloz'a IP: proxy:* / *.fan-tex.com.pl 22.12.02, 22:43 kloz napisała: > Gość portalu: karol napisał(a): > > > A co moze zdzialac Marcinczyk? > > Przeciez to kretyn. Co umie, pokazal juz w FSO, dostal zaklad za friko i > teraz jest na skraju bankructwa. > > Nowy, jak wiesz coś, to pisz. kloz, zaniepokoiles mnie, ja spokojne rozpoczalem ferie zimowe do Trzech Kroli a Ty cytujesz Karola, ze jestem z wieloma setkami na skraju! Skąd takie apokaliptycze wiesci? Juz kiedys czytałem na tym forum, że latwo jest rzucac epitety tylko co bedzie gdy trzeba bedzie to "odszczekac"?. Bedzie MEA CULPA? Wiem,że ten człowiek, którego tak lekko potraktowal Karol,pomimo posiadania równiez i wad,a któż ich nie ma, ma jednak głebokie poczucie odpowiedzialności za los pracownikow i ich rodzin.Stale cenię Jego skuteczną realizację stawianych przez siebie celów.To jest dobry przykład skutecznego działania a nie jakieś ble, ble, ble. To nie jest żadne wazeliniarstwo! Na temat Rady narazie nie mam sprawdzonych informacji. Pozdrawia, Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuren Re: Starościcu, gdzie jesteś! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 16:29 Tomko zachował sie jak rasowy polityk- przed wyborami kampania a po- "pocałujta w dupe wójta!!!" Wybraliście, to już mam was w dupie- tak odebrałem Twoje Tomko milczenie. Pamiętaj jednak o tym gdy zechcesz wejść na forum przed następnymi wyborami, po prostu pamiętaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Starościcu, gdzie jesteś! IP: *.nyc.rr.com 22.12.02, 01:30 Gość portalu: szczuren napisał(a): > Tomko zachował sie jak rasowy polityk- przed wyborami kampania a po- "pocałujta > > w dupe wójta!!!" Wybraliście, to już mam was w dupie- tak odebrałem Twoje Tomko > > milczenie. Pamiętaj jednak o tym gdy zechcesz wejść na forum przed następnymi > wyborami, po prostu pamiętaj. nie zgodze sie z Toba: po wyborach jeszcze troche go bylo ale chyba dlatego ze przed wyborami wlasnie powyzsze mu przepowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Starościcu, gdzie jesteś! IP: *.proxy.aol.com 22.12.02, 08:49 Tomko czekamy na porcje wiadomosci z lokalnego swiata polityki w Elku. Wyborcy niecierpliwia sie. Nie mozesz ich zawiesc. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Starościcu, gdzie jesteś! 23.12.02, 12:12 Gość portalu: Adam napisał(a): > Tomko czekamy na porcje wiadomosci z lokalnego swiata polityki w Elku. Wyborcy > niecierpliwia sie. Nie mozesz ich zawiesc. > Pozdrawiam > Adam Jak widać - może... Brawa dla Speca za dobrego nosa! Odpowiedz Link Zgłoś