Gość: baja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:04 niech mnie ktoś oświeci czy pasaż piesz ma być zrobiony z całej ulicy czy na części? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manio Re: pasaż na Armii ??? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 00:09 Gość portalu: baja napisał(a): > niech mnie ktoś oświeci czy pasaż piesz ma być zrobiony z całej ulicy czy na > części? Ktoś Ci trochę nabajał. Sprawa pasażu ma możliwość zaistnienia dopiero po zbudowaniu obwodnicy tak od strony Olsztyna jak i Białegostoku, co przy obecnej recesji nastąpi tu za jakieś ???? lat. Tak więc spoko jak na razie zamkniecie nawet metra tej ulicy zakorowałoby miasto. manio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: pasaż na Armii ??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 14:21 czyżbym niepotrzebnie rozpętała burzę w szklance wody? uspokoiłeś mnie,z tego wynika,że władze miasta myślą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koRnac Re: pasaż na Armii ??? IP: *.daewoo.com.pl 04.03.02, 15:27 ja uwazam ze raczej to nie jest podyktowane przemysleniami tylko brakiem funduszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: pasaż na Armii ??? 04.03.02, 16:44 koRnac, nie rób już z władz Ełku takich idiotów, których tylko brak funduszy powstrzymuje przed zamknięciem jednego z głównych (niestety)ciągów komunikacyjnych miasta. Nawet przy wybudowaniu obwodnic nie pozostałoby to bez wpływu na ruch w centrum. Przy stosunkowo wąskich ulicach równoległych, tj. Mickiewicza i Kościuszki i tak poruszanie się po Ełku samochodem zrobiłoby się bardziej uciążliwe. Ale ogólnie idea utworzenia pasażu, który ciągnąłby się od dworca do jeziora wydaje się być interesująca. Znalazłoby się wówczas miejsce na knajpki z ogródkami, kawiarnie, puby... Gdyby do tego dodać ciekawe oświetlenie, jakieś ładne latarenki... (to zrobiłoby się pewnie jeszcze bardziej cukierkowo?) Co o tym myślisz Klima? Dałoby się to zrobić sensownie? Odpowiedz Link Zgłoś