izambr 27.03.07, 10:28 byłam w giżu na weekend, ależ była piękna pogoda, ale niestety musiałam wrócić do szarej rzeczywistości. pocieszam się że już niedługo, w czerwcu wracam do giża na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna_zmija Re: weekend 02.04.07, 15:50 hehe... ja zarzuciłam pomysł powrotu na stałe... za chlebem, za pracą, za wrażeniami po wielkim świecie pyruskim się szlajam :))) Ale wracam tu, wracam na święta, urlopy i na starość (wrócę, a co!) Odpowiedz Link Zgłoś
goga7866 Re: weekend 09.04.07, 12:47 jest klimat przyjemny,chociaz pol statku i hip-hop koncerty.dawniej bylo ciekawiej.na piwo nad kanal chodzilas?prawie mnie zgarneli jak probowalam ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: weekend 11.04.07, 13:22 iiii tam....zgarnęli... a ten śnieg w niedzielę? rozkosz -hahahha - pisanki na bałwanku :) Odpowiedz Link Zgłoś
izambr Re: weekend 24.04.07, 14:49 na weekend majowy też będę, miejmy nadzieję że tym razem śnieg nie spadnie Odpowiedz Link Zgłoś