Dodaj do ulubionych

czytaliście posłankę Beger?

IP: *.krak.gazeta.pl 16.05.03, 21:32
Pierwsze co zrobiłem po przyjściu doro boty to złapanie za Superex. Dla
wiadomości Adama: posłanka Beger to kobita z Samoobrony, która zasiada w
komisji śledczej i przesłuchuje czołowych polityków w związku z aferą Rywina.
Wcześniej pracowała w punkcie skupu mleka, prowadziła masarnię i
pieczarkarnię. Lubi polować na żubry i niedługo będzie zdawać maturę (ma 45
lat) I cóż ta pani mówi?
Cytuję ( z pamięci):
”Niektórzy mężczyzni mówią, że mam takie, no, kurwiki, w oczach”
”Jak jestem zmęczona, to po prostu nie przeżywam orgazmu”
”Malarstwo? Nie lubię robić dziur w ścianach”
itd itd. Takich mamy polityków. Kiedyś też polityką zajmowały się buraki, ale
miały na tyle wstydu, że nie eksponowały słomy wystającej z butów. A pani
poseł robi z tego atut.
Nic, tylko się pociąć. Albo się zakochać w tych kurwikach
Jak nie macie dostępu do wywiadu, to mgę jeszcze kilka smakowitych kawałków
dopisać
Pozdrawiam
K.
Obserwuj wątek
    • mobb Re: czytaliście posłankę Beger? 17.05.03, 00:23
      Czytaliśmy ale tylko w serwisie internetowym Superexpressu gdzie dzisiaj była
      jedynie zajawka publikacji prasowej z zapowiedzią, że jutro zamieszczą też
      pełny tekst w internecie.
      Ubawiłem się nieźle, mamy przynajmniej jakiś folklor w parlamencie. Widziałem
      też fajny komentarz - "Jaki kraj, taka Cicciolina" :)

Co zaś się tyczy Adama - to jego Wiesiek ma kurwiki nie tylko w oczach ale i na
      całym mózgu. Domniemywam więc że Adam jest dla posłanki Beger pełen uznania ;-)

pozdrawiam - mobb
      • Gość: yen Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.05.03, 11:24
        najbardziej ubawil mnie Nałęcz, który zapytany o opinie przez dziennikarzy,
        powiedział mniej więcej: "nie interesuje mnie życie intymne członków komisji,
        ale cieszy mnie, jeśli mają satysfakcję w życiu seksualnym, bo wtedy nie
        przynoszą do pracy swoich frustracji". Z kolei Rokita - straszny bigot - nazwał
        to skandalem i zaczął wszystkich przepraszać za to wydarzenie w imieniu
        posłanki. gosc jest beznadziejny po prostu.
      • Gość: Spec Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.cable.mindspring.com 18.05.03, 00:03
        mobb napisał:

[...]
        > Widziałem
        > też fajny komentarz - "Jaki kraj, taka Cicciolina" :)
        [...]

:DDDDDDD

tez mi ciciolina przyszla do glowy, tylko ona jakis
        przynajmniej kawalek tej twarzy miala....

Pozdrowionka
        • Gość: Lapusz Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.crowley.pl 19.05.03, 08:28
          W pierwszej chwili pomyślałem - nic tylko spierdalać trzeba czymprędzej. Toć na
          Boga nie można ostatecznie wykluczyć, no nie można, że ta kretynka z bandą
          swoich ziomali będzie tu kurwa rządzić. Powiedzcie mi, czemu mamy takie głupie
          społeczeństwo?
          • Gość: Spec Re: czytaliście posłankę Beger? IP: 38.112.0.* 19.05.03, 14:54
            Gość portalu: Lapusz napisał(a):

> W pierwszej chwili pomyślałem - nic tylko spierdalać
            trzeba czymprędzej.

ostatni gasi swiatlo :)
            • Gość: AAAAAA Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 19.05.03, 14:59
              w jakiej gazecie był ten wywiad-tego nie można przegapić!!!!!!!!!1
              • Gość: klima Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.krak.gazeta.pl 19.05.03, 16:09
                Piątkowe wydanie superexpressu. Wypowiedzi pani B. skomentowali Jerzy Bralczyk
                i Blef Starowicz
                • Gość: AAAAAA-- Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 19.05.03, 17:28
                  -o!kurcze za póżno...........
                  • Gość: AAAAAA Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 19.05.03, 17:43
                    -już mam,16. 05.03 archiwum Superexpres-piątek - bez komentarza.
                    • Gość: AAAAAA Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 20.05.03, 09:18
                      czytaj post. wyżej AAAAA
    • janzelku Re: czytaliście posłankę Beger? 20.05.03, 08:08
      Jaki jest adres strony z tym wywiadem?
      • Gość: facetka Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:10
        janzelku napisał:

> Jaki jest adres strony z tym wywiadem?

----------------------------------------------

www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=10
        • janzelku Re: czytaliście posłankę Beger? 20.05.03, 15:13
          Bardzo dziękuję!:)
          • Gość: facetka Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 18:54
            janzelku napisał:

> Bardzo dziękuję!:)

:)))
            Jakie wrażenia? :)
            • Gość: yen Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.05.03, 20:27
              no ale czy nie widzicie emancypacja kobiet nie zawedrowala pod strzechy, a
              nawet masarni i pieczarkarni?
              • Gość: facetka Re: czytaliście posłankę Beger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 22:25
                Gość portalu: yen napisał(a):

> no ale czy nie widzicie emancypacja kobiet nie zawedrowala pod strzechy, a
                > nawet masarni i pieczarkarni?

.....ani na marne , następne wybory mogą być zapewnione, rozgłos godny
                Cicioliny... no może, takiej trochę, owsianej ...
                ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka