Gość: manio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 00:41 a to znacie : www.ggstanko.de ? kiedys juz to widzialem , ale zmienili nazwe domeny . Fajna strona , ale gdzie jej do Speca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spec Re: jeszcze raz Lyck IP: 38.112.0.* 06.08.03, 01:27 wydaje mi sie ze ten gosc zwiazany jest z elczanami z Hagen - ich strona znajduje sie pod adresem www.kreis-lyck.de . Malo troche informacji na niej - wyroznili jedynie ze maja wczesniej wspomniana ksiazke do sprzedania za bodajze 38 euro. z newsow to jak wiadomo lub nie wiadomo koRnac postanowil zamknac swoja strone www.elk.prv.pl - ja wyrazilem juz swoj glos niezadowolenia mogla zostac taka jaka byla bez koniecznosci uaktualniania - zawierala duzo fajnych materialow (m.in. pocztowki, krotki film o Elku i panorame 3d). powstala rowniez inna strona ktorej adresu podawac (reklamowac) nie bede, poniewaz bylem bardzo zdenerwowany bo zobaczylem na niej ponad 100 pocztowek z mojej strony - glownie z kolekcji mojego ojca - zerznietych bez nawet zapytania. po dalszym przyjrzeniu sie stronie zernieta zostala rowniez historia (bez zmiany ani jednego slowa lub przecinka) z mojej strony a takze jeszcze jeden tekst (ktorego Ty - Manio jestes autorem). strona wyglada ladnie ale wiekszosc tekstow jest przekopiowana zywcem z innych stron. Elkowi brakuje takiej strony, ale po takim starcie i poziomie kultury "pana redaktora" nie wroze jej dobrze, ale moze bedzie inaczej. off-topic:co do eksploracji natrafilem dzis na bardzo ciekawy tekst www.latebra.3miasto.pl/fotore.php3 - jak kogos to rajcuje to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_wawa123 Re: jeszcze raz Lyck 31.01.16, 21:05 Witam, też interesuje się pocztówkami z Ełku i myślę, że mam jedną z lepszych kolekcji. Jeśli kiedyś będziesz rozważał odsprzedaż zbiorów w bardzo dobre ręce, to daj znać. Chętnie też pokaże moje zbiory i obejrzę Twoje: youths [at] interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś