Dodaj do ulubionych

Wąsik Szełemeja

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 00:05
Czy w wywiadzie w telewizji twoja nie kojarzy wam się z kimś?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Wąsik Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:09
      Patrząc na tego człowieka widać że w oczach ma obłęd.
    • daria_sejmowa Re: Wąsik Szełemeja 22.07.11, 00:22
      Czyżbyś chciał porównać Szełemeja do Hitlera?
      To śmiało nazywaj rzeczy po imieniu.
      Tyle, że Hitler ma miliony istnień na sumieniu.
      A Szełemej wielu ludziom uratował życie.
      Czaisz różnicę czy pożyczyć Ci rozumku z plakatu?
      • Gość: ppp Re: Wąsik Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 00:38
        ty to powiedziałaś
        • Gość: ppp Re: Wąsik Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 00:42
          mi się kojarzy z Charlie Chaplinem:)
          • Gość: ppp Re: Wąsik Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 00:43
            Co nie znaczy że tak wygląda,żeby zaraz nie było ,że kogoś obrażam:)
        • daria_sejmowa Re: Wąsik Szełemeja 22.07.11, 00:43
          Nie ja tylko zapytałam czy Ty to sugerujesz.
          I wiesz, chętnie oddała bym Cię w ręce jakiś rodzin ofiar holokaustu byś posmakował co znaczy "ciepłe i pełne zrozumienia przyjęcie"
          Lekarzu Lubiński czy naprawdę musisz otaczać się ludźmi którzy nie mają szacunku nawet do takich rzeczy?!
          • Gość: ppp Re: Wąsik Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 00:59
            przeczytaj trylogie Grzesiuka i pogadamy. wiem co to holokaust a Ty się niepotrzebnie napinasz
            • daria_sejmowa Re: Wąsik Szełemeja 22.07.11, 01:03
              Ale trafiłeś :P
              Tak się składa, że zarówno czytałam wszystkie 3 tomy jak i miałam jego 2 winylowe płyty.
              Pół piosenki "Nie masz cwaniaka nad Warszawiaka" potrafię zaśpiewać do dziś.

A mój ojciec znał go osobiście, choć wtedy był dzieckiem.
      • Gość: obrażony daria_sejnowa to faszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:43
        Pamiętaj dupku, żeby nie było na przyszłość wątpliwości, że to ty pierwszy skojarzyłeś Szełemeja z Hitlerem.
        Ja jestem pewny, że autor wątku miał na myśli Kruczkowskiego - Faszysto.
        • daria_sejmowa Re: daria_sejnowa to faszysta 22.07.11, 00:44
          Powtórz to jeszcze parę razy. Wszak to wasza zasada.
          Powtarzaj kłamstwo ze 100 razy aż stanie się prawdą :)
          • Gość: obrażony Re: daria_sejnowa to faszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:50
            Nawet werset cytujesz z nauk Gebelsa. Tym razem ostro przegięłeś pałę faszysto.
        • Gość: ppp Re: daria_sejnowa to faszysta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 00:45
          Miałem na myśli Chaplina , i pisze się ''jestem pewien'' a nie ;;jestem pewny''
          • daria_sejmowa Re: daria_sejnowa to faszysta 22.07.11, 00:52
            Nie no, znam głupsze tłumaczenia np.

Jak pewnego faceta oskarżyli o nekrofilię, to się bronił mówiąc: "myślałem, że to powściągliwa angielka"
          • Gość: obrażony obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:53
            A może razem uknuliście tą podłą intrygę przeciwko panu dr. Szełemiejowi ?
            • Gość: aniaeg Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 01:01
              maniaczka ;p
            • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 01:04
              weź się w garść . Nie widzę żadnego kandydata,który wyprowadzi to miasto z gówna. Każdy z nich ma coś co jest bliskie moim ideałom.
              • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 01:44
                Nie widzisz kandydata bo albo nie chcesz widzieć albo ślepy jesteś.
                Dla ciebie każdy z nich ma coś bliskie twoim ideałom. Dla mnie każdy z nich jest tak daleki od wszelkich ideałów jak afera hazardowa od gry w ciuciubabkę.
                Naciesz oko tymi ideałami i zadaj sobie pytanie czy chcesz powtórki z rozrywki i czy zgadzasz się z wypowiedzią Wilda.
                www.youtube.com/watch?v=Jw-Mf1bXksU
                • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 01:50
                  nie głosuję na nikogo. Pasuje Ci??
                  • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 01:52
                    Czy jeszcze paru nieistniejących kandydatów Ci przedstawić??
                    • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 01:57
                      Mam w d... tych co byli i tych co startują, zależy mi tylko na ludziach, którzy wybierają, a że w naszym mieście tak jak w całej Polsce wybiera się tego kogo promuje tv to nie zależy mi na nikim.I tak będzie jedno GÓWNO. Bo naród wybierze tych co trzeba.
                    • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 01:57
                      Dla mojej przyjemności, to możesz nie tylko nie głosować ale nawet wstąpić do klasztoru i robić tam za gumową lalkę Barbi.
                    • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 01:59
                      przedstaw. Wiem na pewno ,że Wilda nie przedstawisz. (i nie jest tu powiedziane ,że na niego zagłosuje)
                      • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:04
                        Żeby nie było. Wyżej wymieniona moja odpowiedź nie jest w całości , zaczyna się od połowy. Natomiast jeśli już mam głosować To będę głosował na tego pana o którym mowa post wyżej.
                        • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 02:15
                          No to żeby nie było... -
                          Nawiązałem do twojej wcześniejszej wypowiedz:

nie głosuję na nikogo. Pasuje Ci??
                        • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:17
                          A jeżeli już czytałeś( czytałas) Grzesiuka to nie cytuj goebelsowskich haseł bo się pogrążasz.
                          • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:20
                            powiedziałem ,że jeśli już mam głosować , a to jest różnica. Nie zmienia to faktu ,że nie zagłosuje na nikogo.
                            • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:21
                              Na szczęście nikt mnie do tego nie zmusi.
                              • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:23
                                i nie będę głosował!!! Bo mam w Dupie
                          • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 02:22
                            Tracisz kontrolę albo nie rozumisz kto co pisze.
                            Z tym tekstem to do faszysty darii-sejmowej, nie do mnie.
                            • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:24
                              oczywiście to nie do Ciebie Sorki
                              • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 02:29
                                No to żeśmy sobie pogadali.
                                Dobranoc.
                                • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:37
                                  Dobranoc
                              • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:32
                                Tak czy inaczej jak dla mnie
                                Charlie:)
                                • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 02:37
                                  Tak myślałem, że nie Hitler..., jak sugerował "daria_sejmowa" :)
                                  • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:38
                                    ;)
                                    • Gość: ppp Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 02:40
                                      Charlie miał żarty na tym samym POziomie
                                      • Gość: nocek Re: obrazili mojego kandydata !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 02:46
                                        Ale on (daria) chyba nie żartował, skoro przyszło mu do łba takie potworne skojarzenie. Faszysta jak nic.
                                        I taki gad siedzi na tym forum. Zgroza.
    • 57jurand Re: Wąsik Szełemeja 22.07.11, 20:46
      Na spotkaniu z panem Szełemejem zgłosiłem 7 wniosków do rozpaczenia przez niego najprostrzy to spowodowanie żeby służby miejskie dopilnowały przestrzegania zakazu parkowania na ul. Kopernika gdzie wyłącznie parkują radni, urzędnicy, lub zeby zdjęto znak skoro się go nie przestrzega Druga sprawa to poobwieszane znakami drogowymi stylizowane lampy ul. na starowce prezydent zgodził się ze mną i nic się nie zmienilo ,proste sprawy prawie żadnych kosztów i wszystko po staremu inne sprawy tez utkneły możecie sobie sprawdzic . I tak mój głos przypadnie lewicowemu kandydatowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka