adam1 16.03.04, 08:48 "Na mieście" mówi się o budowie aquaparku w Pile na terenie po dawnym CSSCS Między Kossaka i Podchorążych. Czy to żart czy fakt. Czy ktoś to moze potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Aquapark w Pile? 16.03.04, 15:45 Lokalizacja rewelacyjna. Szuwarek to w sumie drobna kałuża. Tylko nauczony doswiadczeniem z Mc Donaldem, nie wpadam zbyt szybko w euforie. Prawde mowiac, pierwsze slysze. Odpowiedz Link Zgłoś
fraanc Re: Aquapark w Pile? 18.03.04, 09:03 Kicior! Jak Ty to robisz ze u dolu mozesz zamieszczac tekst na czewrwono? Mozesz mi to zdradzic. Napisz prosze krok po kroku bo jestem poczatkujacy:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Aquapark w Pile? 18.03.04, 14:47 Piszesz cos takiego (tylko, aby zaslepic tekst, bo inaczej wyjdzie na czerwono =) zamiast znakow <> dalem () (a href="www.adres.jaki.chcesz.com.pl")komentarz jaki chcesz(/a) czyli <a href="http://www.lepper.pl>zobacz co to za dramat</a> Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: Aquapark w Pile? 18.04.05, 16:51 no ja też mam z tym linkowaniem na gazecie problem :( Odpowiedz Link Zgłoś
fortop Re: Aquapark w Pile? 18.04.05, 22:52 Piły nie stać na dzisiejszym etapie zamożności na Aquapark. Najpierw trzeba zainwestowac w nakręcenie koniuktury gospodarczej, a kiedy ta rozkręci sie, to będzie mozna pomyśleć o luksusach takich jak aquapark i inne. Dziś Piła zaczyna zanikać. Młodzi nie mają żadnych perspektyw, no chyba, żę bedą sobie siedzieli w aquaparku i na tym koniec. Ta inwestycja będzie wiecznie dotowana i jest potrzebna by dac zarobić inwestorom związanym z pilskimi politykami, tak jak to było z deptakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Aquapark w Pile? 15.02.05, 23:11 jak widac sytuacja nie szybko sie zmienia,ale ostatnio czytalem w ktoryms z tygodnikow ze aquqpark ma powstac na gornym kolo hali-moim zdaniem rozsadnie,tylko kiedy to bedzie.... popluskal bym sie :) Odpowiedz Link Zgłoś