Dodaj do ulubionych

Złotów i jego babole

08.01.05, 21:57
Przed chwilą Otylia Jędrzejczak została mistrzem sportu 2004... Szkoda, bo miała być patronką złotowskiego basenu, a nie będzie. Złotowie, to twój babol jak ch......olera
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 10:21
      Cóż, jej wizyta byłaby pewnie sporą atrakcją dla mieszkańców Złotowa a tak na
      otwarciu będą tylko "posły i senatory" ;-P Ostatecznie to jednak Złotowiacy
      zadecydowali w głosowaniu, że nie chcą u siebie widzieć Otylii...
      • tyka5 Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 12:47
        To nie złotowiacy wybrali nazwę basenu tylko jak zwykle "złotowianka". A
        zobaczycie, że podobnie będzie z tytułem najlepszego radnego. Już słyszałem
        głosy zdumionych żon, które wysyłają od jakiegoś czasu kupony na własnych
        mężów, a tych w rankingu jak nie było, tak nie ma. Poza tym w co najmniej
        jednej z gmin ludzie jednego z radnych skupują wszystkie egzemplarze gazety z
        kuponami. No ale cóż, żadne to novum, tak było zawsze z podobnymi plebiscytami.
        • galicjanka1 Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 20:05
          Chyba jedno drugiemu nie przeszkadza, może akurat Otylia będzie na otwarciu. Co
          do senatorów i posłów, to jak w banku, bo przecież wybory tuż, tuż! Może
          jakiegoś wykąpią?
        • tajemniczy-jan Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 22:22
          Czy to nie do ciebie piją, Romano? Słyszałem, że na twojego pupilka w powiecie
          nasi masowo z urzędu wysyłają kupony.
          • kubek4 Re: Złotów i jego babole 10.01.05, 15:04
            Zlotow ma wprawe w glosowaniu wiec sie nic Janku nie martw.
            Gdyby cos to pojdziemy po porade do Renatki:-)
            • galicjanka1 Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 19:46
              Tajemniczy Jan ma precyzyjne informacje. Faktycznie w głosowaniu na
              najpopularniejszego radnego wygrał jakiś radny powiatowy z Okonka.
              • scapular Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 21:24
                W Okonku mają internet?
                • galicjanka1 Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 22:19
                  Oczywiście.Jest portal internetowy gminy patrz www.okonek.pl/
                • don-romano Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 23:51
                  Jest jeden komputer podłączony do sieci, u mnie na biurku. Tak jak powinno być.

Przy okazji, Jasiu zazdrościsz mi? Przecież też mogłeś wystawić swego konia.
                  Marny bo marny, ale jakbyś dał owsa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka