scapular 08.01.05, 21:57 Przed chwilą Otylia Jędrzejczak została mistrzem sportu 2004... Szkoda, bo miała być patronką złotowskiego basenu, a nie będzie. Złotowie, to twój babol jak ch......olera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 10:21 Cóż, jej wizyta byłaby pewnie sporą atrakcją dla mieszkańców Złotowa a tak na otwarciu będą tylko "posły i senatory" ;-P Ostatecznie to jednak Złotowiacy zadecydowali w głosowaniu, że nie chcą u siebie widzieć Otylii... Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 12:47 To nie złotowiacy wybrali nazwę basenu tylko jak zwykle "złotowianka". A zobaczycie, że podobnie będzie z tytułem najlepszego radnego. Już słyszałem głosy zdumionych żon, które wysyłają od jakiegoś czasu kupony na własnych mężów, a tych w rankingu jak nie było, tak nie ma. Poza tym w co najmniej jednej z gmin ludzie jednego z radnych skupują wszystkie egzemplarze gazety z kuponami. No ale cóż, żadne to novum, tak było zawsze z podobnymi plebiscytami. Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 20:05 Chyba jedno drugiemu nie przeszkadza, może akurat Otylia będzie na otwarciu. Co do senatorów i posłów, to jak w banku, bo przecież wybory tuż, tuż! Może jakiegoś wykąpią? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy-jan Re: Złotów i jego babole 09.01.05, 22:22 Czy to nie do ciebie piją, Romano? Słyszałem, że na twojego pupilka w powiecie nasi masowo z urzędu wysyłają kupony. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek4 Re: Złotów i jego babole 10.01.05, 15:04 Zlotow ma wprawe w glosowaniu wiec sie nic Janku nie martw. Gdyby cos to pojdziemy po porade do Renatki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 19:46 Tajemniczy Jan ma precyzyjne informacje. Faktycznie w głosowaniu na najpopularniejszego radnego wygrał jakiś radny powiatowy z Okonka. Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 22:19 Oczywiście.Jest portal internetowy gminy patrz www.okonek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
don-romano Re: Złotów i jego babole 11.01.05, 23:51 Jest jeden komputer podłączony do sieci, u mnie na biurku. Tak jak powinno być. Przy okazji, Jasiu zazdrościsz mi? Przecież też mogłeś wystawić swego konia. Marny bo marny, ale jakbyś dał owsa... Odpowiedz Link Zgłoś