madeinzlotow 24.07.06, 14:25 ...że b-strz Wełniak, to dobry gospodarz, ale zaliczył też kilka wpadek. Na przykład kiepska i źle pomyślana reorganizacja Domu Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osborne1 Re: Tak sobie myślę... 24.07.06, 21:49 CZy ja wiem czy to taki zly pomysl. Kiedys wiekszosc pieniedzy na kulture przejadala administracja Domu Kultury. Dzisiaj te proporcje wygladaja troche inaczej bo wiekszosc pieniedzy trafia do stowarzyszen na konkretne projekty - niekoniecznie zwiazane tylko z wyplata wynagrodzen ;). Mysle ze to sie rozkreci i dzialalnosc stowarzyszen bedzie napedzala lokalna kulture. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Tak sobie myślę... 25.07.06, 07:18 Prawda jest taka, że obecny "animator" kultury robi niewiele żeby złotowską stęchliznę kulturalną nieco zmącić. W Domu Kultury dzieje się niestety niewiele. Czego złego by o Berendtcie nie mówić, to trzeba mu oddać, że za jego urzędowania w ZDK działo się dużo więcej. Jeśli do tego dojdzie sytuacja jaka miała np. miejsce z kinem Gwarek, czy Dziob Cafe ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=461&w=43518593 ) to mamy pełen obraz sytuacji. Niestety jest to obraz nędzy i rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
madeinzlotow Re: Tak sobie myślę... 25.07.06, 14:48 Osborne1... Chyba tu nie mieszkasz, bo nie bardzo wiesz co piszesz... To już elmek, choć częściej bywa w Poznaniu lepiej wie, że kulturalnie jest tu kiepsko... Poszliśmy z dziewczyną do ZDK, bo nie wiedziałem, że tam już nie ma Dziob Cafe. A tam wychodzi gościu i mówi, że tu klub AA... Odpowiedz Link Zgłoś
flatower Re: Tak sobie myślę... 27.07.06, 20:42 Tak sobie myślę, że burmistrz Krajenki to dobry gospodarz-"madeinkrajenka". Tak sobie myślę,że wójt Trela to dobry gospodarz-"madeingminazłotów". Tak sobie myślę, że burmistrz Sikora to dobry gospodarz-"madeinjastrowie". Tak sobie myślę, że wójt Tarnówki to dobry gospodarz-"madeintarnówka". Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Tak sobie myślę... 27.07.06, 22:42 Tka sobie myślę, że upały osłabiają sposób postrzegania rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
flatower Re: Tak sobie myślę... 28.07.06, 19:35 komuchojadek napisał: > Tka sobie myślę, że upały osłabiają sposób postrzegania rzeczywistości Tka sobie myślę, że rzeczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś