Gość: Logo IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 16:06 Tylko pozazdroscic.... :-)))))) pozdowionka dla swietego Zlotowa chyba sie Boga nie boicie......??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artekb1 Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) 06.03.03, 17:03 Mysle ze to pytanie nalezy postawic panu Rydzykowi:-))) Czy on boi sie Boga... Mam nadzieje, ze ogladales ten wywiad w TV na temat przeszlosci pana Rydzyka. To w jaki sposob wykorzystal swoje zgromadzenie w Niemczech mowi za siebie. Jego afery finansowe, to ze nie placi podatkow, ta ostatnia afera z pisaniem listow blagalnych (osobiscie pisal setki kartkek i listow co mu udowodniono) do komisji przydzielajacej koncesje na prowadzenie stacji TV. Wiele innych forteli uzywanych przez tego pana chyba przebralo miare nawet w katolickiej Polsce vide:.. pozycja wladz K.K. Po Twoim usmiechu w tytule sadze, iz nie trzeba Tobie niczego tlumaczyc. Natomiast tym ktorym nalezaloby przemowic do rozumu nie jest w stanie nikt tego zrobic. Kazdy smialek mowicy cokolwiek przeciw, bedzie traktowany jako "bezboznik"! Ba kazda wypowiedz dla zwolennikow RM jest napadem na samego Pana Boga i Polski Kosciol Katolicki. Dla mnie Pan Rydzyk jest zwyklym przestepca i czekam tylko kiedy otworzy w Polsce nowy KOSCIOL... Odpowiedz Link Zgłoś
indi_a Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) 07.03.03, 09:27 lOGO, czego nam zazdroscisz seksu? Tobie tez wiecej zycze nie tylko pod pierzyna przy szczelnie zaslnietych oknach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) 07.03.03, 10:25 artekb1 napisał: > pozycja wladz K.K. artek - mnie w to nie mieszaj ;-)) nie mam z nimi nic wspolnego tfu tfu tfu przez lewe ramie ;-) kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MfG Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.03, 22:56 Skandal w Zlotowie tak jakby. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roon Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 17:41 RadioMaryja pomililo kierunki...... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jozeef Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) 10.03.03, 07:54 Radio Maryja dla protestantow radio.maryja.org U W A G A ! Gejow i katolikow uprasza sie o nie wchodzenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jozeef Re: Ale macie 'Radiomaryja.de' :-))) 10.03.03, 11:36 dlaczego w Zlotowie? Wlascicielem strony w necie jest Tadeusz Rydzyk a nie Zlotow. Odpowiedz Link Zgłoś