adam1 07.03.03, 02:19 A może tu tak smutno bo kto by tu nie wszedł to wszędzie widzi tylko "Kicior to, Kicior tamto, Kicior o tym, Kicior o tamtym ....." ITP, ITD Może ludzie się ciebie boją może jesteś zbyt natarczywy... zastanów się Kicior! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Kicior zastanów się! 07.03.03, 18:16 ok, przestane pisac... to juz nawet pies z Qlava noga tu nie zjarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kicior zastanów się! 07.03.03, 18:18 Nie jestem natarczywy, tylko w swej naiwnosci wierzylem ze rozkrece forum... Moje jakos mi sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1 Re: Kicior zastanów się! 07.03.03, 20:21 Rzeczywiście Twoje forum jest niczego sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kicior zastanów się! 08.03.03, 14:24 dzieki. Zapraszam do dyskusji =) A co do "uspolecznienia" pilan, przez 7 lat bydlenia w tym miescie i pracy bezposrednio z ludzmi, wyrobilem sobie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Kicior nie zastanawiaj się... IP: *.us / 10.3.0.* 21.03.03, 15:11 tylko pisz dalej ! Prawie codziennie zaglądam do Was z nadzieją, że wreszcie zaroi się tutaj jak w ulu. Również mieszkałam w Pile 7 lat, pilanie okazali się sympatycznymi ludźmi. GDZIE JESTESCIE, KOCHANI ?! pozdr z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kicior nie zastanawiaj się... 21.03.03, 16:47 staramy sie. Ale bladalem maas aby oszczedzila to forum i chyba nie zanosi sie Odpowiedz Link Zgłoś