03.09.14, 16:26
"Ks. Stanisław Małkowski jest jednym z najbardziej znanych warszawskich księży... Zaangażował się w działalność stowarzyszenia Solidarni 2010. Podczas tzw. miesięcznic katastrofy smoleńskiej odprawia msze, ale też egzorcyzmy, które mają doprowadzić do zmiany władzy w Polsce."

Wynika z tego, że tylko egzorcyzmy mogą pomóc Polsce.
Obserwuj wątek
    • kociak40 Re: Pomoc 03.09.14, 16:30
      Mamy XXI w, a ciasnota umysłowa zajmuje coraz więcej głów.
    • marina0321 Re: Pomoc 03.09.14, 17:05
      kociak40 napisał:
      > Podczas tzw. miesięcznic katastrofy smoleńskiej odprawia msze,
      > ale też egzorcyzmy, które mają doprowadzić do zmiany władzy w Polsce."

No, Tuska już wyegzorcyzmował. Udało mu się jego "złego ducha" wypędzić z Polski nawet razem z ciałem...haha.
      • dunajec1 Re: Pomoc 03.09.14, 21:35
        A jest mozliwosc aby samego siebie wyegzorcyzmowal?
    • kociak40 Re: Pomoc 03.09.14, 23:14
      Egzorcyzmy są najbardziej potrzebne w zakonach, plebaniach, Watykanie. To ulubione miejsca przebywania diabłów. Im więcej egzorcyzmów, tym więcej diabłów.
      • pocoo Re: Pomoc 05.09.14, 17:00
        kociak40 napisał:

> Egzorcyzmy są najbardziej potrzebne w zakonach, plebaniach, Watykanie. To ulubi
        > one miejsca przebywania diabłów. Im więcej egzorcyzmów, tym więcej diabłów.

Nie można wyganiać tego samego diabła w nieskończoność.Diabły muszą być nowe.Ciekawe,czy te nowe to sprawka boga?No chyba nie moja.
        • kociak40 Re: Pomoc 06.09.14, 21:52
          "Nie można wyganiać tego samego diabła w nieskończoność" - pocoo

Wszystkie diabły walczą, by grzechy trafiły pod strzechy.
          • taniarada Re: Pomoc 07.09.14, 10:59
            Gdyby nie diabły to byście hulali bez grzechu innowiercy.Jest też takie powiedzenie,jak trwoga to do Boga.
            • kociak40 Re: Pomoc 07.09.14, 11:15
              taniarada napisał(a):

> Gdyby nie diabły to byście hulali bez grzechu innowiercy.Jest też takie powiedz
              > enie,jak trwoga to do Boga.

Diabły są potrzebne ludziom i Bogu. Dają wytłumaczenie ludziom, jak coś złego - to diabeł skusił, a Bogu, jak coś złego - to nie Ja, to kolega diabeł. Jest to dobre towarzystwo.
              • dunajec1 Re: Pomoc 07.09.14, 19:42
                Tak ze jednym slowem trzeba diablu zapalic ogarek, jakze to tak bez wdziecznosci pozostac skoro to Boruty wina?
            • pocoo Re: Pomoc 07.09.14, 22:54
              taniarada napisał(a):

> Gdyby nie diabły to byście hulali bez grzechu innowiercy.

Bez diabłów "nudy na pudy".

>Jest też takie powiedzenie,jak trwoga to do Boga.

Oj, pieprzysz jak mały Kaziu.Bóg ma gdzieś katolickie dzieciaki chore na nowotwory.Afrykańskie dzieci umierają,ponieważ bóg skąpi im kropli deszczu.Jaka trwoga? Jaki bóg?
            • kolter Re: Pomoc 07.09.14, 23:40
              taniarada napisał(a):

> Gdyby nie diabły to byście hulali bez grzechu innowiercy.Jest też takie powiedzenie,jak trwoga to do Boga.

Ciekawe czemu twoi kumple w kieckach nie boja się swojego boga
              • pocoo Re: Pomoc 08.09.14, 08:30
                kolter napisał:
                > Ciekawe czemu twoi kumple w kieckach nie boja się swojego boga
                >
                Ponieważ podrośli trochę i Baby-Jagi się już nie boją.
                • taniarada Re: Pomoc 09.09.14, 20:27
                  Ciekawy przypadek z koltera. Ktoś z księży musiał go w dzieciństwie skrzywdzić.Nie ma przyczyny bez rozpalenia ognia.Jak tylko coś o kościele to w ciemno można wchodzić i zobaczyć pieszczocha kościoła katolickiego .Rozumiem nikt nie jest umiłowany w Bogu .Ale taka nienawiść .Który to książulo pogłaskał za mocno?
                  • kolter Re: Pomoc 09.09.14, 22:32
                    taniarada napisał(a):

> Ciekawy przypadek z koltera. Ktoś z księży musiał go w dzieciństwie skrzywdzić.
                    > Nie ma przyczyny bez rozpalenia ognia.

Nigdy nie uważałem ciebie za bystrego , teraz tylko upewniasz mnie w tym ze jesteś debilem , żaden klecha nie zrobił mi nic złego.

Jak tylko coś o kościele to w ciemno można wchodzić i zobaczyć pieszczocha kościoła katolickiego .

Tę patologię należy zawsze bezwzględnie piętnować .

Rozumiem nikt nie jest
                    > umiłowany w Bogu .Ale taka nienawiść .Który to książulo pogłaskał za mocno?

Wykaż mi nienawiść w tym o czym pisze , no dawaj niemoto parafialna.
                    Nie skrzywdził mnie żaden zbok w kiecce . Nie mógłbym z ZK pisać na forum. Nie piskałbym o traumie a uciąłbym mu fiuta jako dorosły,i jego własnym chujem wciśniętym do gardła udusiłbym łachudręsmile)
                  • kolter Analogicznie patrząc 09.09.14, 22:37
                    taniarada napisał(a):

> Ciekawy przypadek z koltera. Ktoś z księży musiał go w dzieciństwie skrzywdzić.
                    > Nie ma przyczyny bez rozpalenia ognia.Jak tylko coś o kościele to w ciemno można wchodzić i zobaczyć pieszczocha kościoła katolickiego .Rozumiem nikt nie jest
                    > umiłowany w Bogu .Ale taka nienawiść .Który to książulo pogłaskał za mocno?

Jakiś ateista przerysował ci bruzdę ,ze tak nas nie lubisz, katoliku ??
    • tylkojezusnaszympanem Tylko Jezus naszym Panem!!! 10.09.14, 08:02
      Katechizm Kościoła Katolickiego tak definiuje egzorcyzm: „Gdy Kościół publicznie i na mocy swojej władzy prosi w imię Jezusa Chrystusa, by jakaś osoba lub przedmiot były strzeżone od napaści Złego i wolne od jego panowania, mówimy o egzorcyzmach” (KKK 1673). Nad każdym katolikiem przynajmniej raz w życiu odprawiono egzorcyzm, ponieważ występuje on podczas sprawowania sakramentu chrztu.

Tak więc, nad wszystkimi uczestnikami tego forum został odprawiony egzorcyzm, przynajmniej raz w życiu.

Gdy cytuje Pani/Pan czyjeś słowa to proszę podać źródło. Może się, bowiem okazać, że jest to Gazeta Wyborcza, lub inne medium walczące z Kościołem. Wtedy komentarz można ograniczyć do stwierdzenia, że informacja została zmanipulowana. Wiadomo, bowiem że słowo egzorcyzm u czytelników tych mediów budzi sensację - i dobrze, bo jest to modlitwa o uwolnienie z mocy złego ducha.

Tylko Jezus naszym Panem!!!
      • kociak40 Re: Tylko Jezus naszym Panem!!! 10.09.14, 09:39
        "słowo egzorcyzm u czytelników tych mediów budzi sensację - i dobrze, bo jest to modlitwa o uwolnienie z mocy złego ducha." - tylko................

Określa także intelekt i wykształcenie.
      • kolter Re: Tylko Jezus naszym Panem!!! 10.09.14, 15:51
        tylkojezusnaszympanem napisał:

> Katechizm Kościoła Katolickiego tak definiuje egzorcyzm: „Gdy Kościół pub
        > licznie i na mocy swojej władzy prosi w imię Jezusa Chrystusa, by jakaś osoba lub przedmiot były strzeżone od napaści Złego i wolne od jego panowania, mówimy
        > o egzorcyzmach” (KKK 1673). Nad każdym katolikiem przynajmniej raz w życiu odprawiono egzorcyzm, ponieważ występuje on podczas sprawowania sakramentu chrztu.
        >
        > Tak więc, nad wszystkimi uczestnikami tego forum został odprawiony egzorcyzm, przynajmniej raz w życiu.

Wiesz ze ja wasz chrzest i wasze egzorcyzmy olewam tyk co mam pomiędzy dużym palcem prawej nogo a dużym palcem lewej nogi .

> Gdy cytuje Pani/Pan czyjeś słowa to proszę podać źródło. Może się, bowiem okazać, że jest to Gazeta Wyborcza, lub inne medium walczące z Kościołem. Wtedy komentarz można ograniczyć do stwierdzenia, że informacja została zmanipulowana.

Jesteś urodzonym idiotą co po raz kolejny wykazujesz jednoznacznie.

> Tylko Jezus naszym Panem!!!

Nie łżyj
        • kociak40 Re: Tylko Jezus naszym Panem!!! 10.09.14, 18:33
          Należy do nawiedzonych i to na poziomie drugim jak to dokładnie definiuje psychiatria.
          Ma odczucie wybrania, uważa, że Bóg już na niego zwrócił swoją uwagę i chce napisami zasłużyć na osobistą łaskę dla siebie. Był tu niejaki wladi3, który w stopce miał spoufalenie
          - "Kocham Cię Bożę Ojcze - Twój syn Władek", a także nawiedzona "twój anioł stróż" chcąca pełnić rolę anioła dla innych. Teraz znowu pojawia się "tylkojezusnaszympanem" mający przekonanie o swoim posłannictwie aby ten napis powielać. Ciekawe przypadki ludzkiej próżności? głupoty? a może i czegoś gorszego?
          • kolter Re: Tylko Jezus naszym Panem!!! 11.09.14, 13:39
            kociak40 napisał:

>Ciekawe przypadki ludzkiej próżności? głupoty? a może i czegoś gorszego?

Przypadki do leczenia , trudno chorobę psychiczną nazwać czymś gorszym ,choroba nie wybiera
            • kociak40 Re: Tylko ....... 11.09.14, 14:45
              "Przypadki do leczenia ......" - Kolter

Wariactwo - to najbardziej ludzka choroba.
            • kociak40 Re: Tylko .................. 11.09.14, 14:51
              "choroba nie wybiera" - Kolter

Chorej wyobraźni nie wyleczy żaden lekarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka